- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
evet katı meyve sıkcagında sıkıyodum 1 su bardagı her aksam içiriyodum baska bişi katmıyosun sadece havuç tatlım bır su bardagıda yaklasık 3-4 havuçtan çıkıyo büyüklügüne göre işte
tamam canım anladımmmm....sağol..Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet katı meyve sıkcagında sıkıyodum 1 su bardagı her aksam içiriyodum baska bişi katmıyosun sadece havuç tatlım bır su bardagıda yaklasık 3-4 havuçtan çıkıyo büyüklügüne göre işte
kızlar merhabalarrr
hımm deneyim bende o zamn bunu hatta bu ay başlayım en iyisizemuszemuscanım spermın hızını ve sayısını arttırıyomus dene bence
canım ben o otları yazdım birdahaki adetime kullanıcam....
ama acıysa valla zor icerim ben...
aaa içiceksinn cnm bebiş iiçin her acıya katlanılır..onun yokluğunda ne acılar çekiyoruz...buda bişeymiiiolumunekankayizsmile
benimde eşimde sorun yok cünki daha önce 3 kez hamile kaldımdı..
ee havucu katı meyve sıkacağından geciriptemi içirdin ve sadece havucmu koydun..
kızlar merhabalarrr
kızlar merhabalarrr
kızlar merhabalarrr
offffffffff offffffffffff. ne yiyorumda bu kadar şişiyorum anlamadım ya 53 kiloyken nasıl oluoda akşama kada 55 56 kiloya çıkıyorum
canım ya gaz çıkarmayı denesene alttan yada üstten
selam kızlarr..
bayramda giremedim çok zor
geçiyor günlerim bu bulantı öldürdü beni (
sizler nasılsınızzzz
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunnnopuyorumnanaktan
selam kızlarr..
sizler nasılsınızzzz
selam kızlarr..
sizler nasılsınızzzz
merhaba canımmmmmm..
oyyy oyy ben yerim sizin resminizi canımmm cok yakışmışş allahım bu mutluluğunuzu daim etsin...
ayyyyyy kımler gelmıs resımdekıler sızsınız herhalde masallah sıze Allah ım nazarlardan korusun uzun ömürler versın ınsallah darısı basıma
hımm deneyim bende o zamn bunu hatta bu ay başlayım en iyisizemuszemus
merhaba hoşgeldin cnmm ayy avatardaki bebişinle sensinn sanırım çokk tatlısınızz maşşallahhh sizeee allahım nazarlardan saklasın ikinizidee:Saruboceq:
merhaba canım hoşgeldin.ayyy maaşallah size çok tatlısınız allah nazardan saklasın
Anuuuuuuuummmm yerim ben sizi yeeeeerrrrrr Şeniz Şeniz Şeniz 41 kere maşallah tosuncuğumuza
tinkerrrrrrr ay çok tatlısınız yaa maşallah maşallahh
Allah nazarlardan korusunn
kızlar merhabalarrr
hiç bir deişiklik olmadı demek ahh cnm yaa neyse geçicek inaşallahh bunlardaa...
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan
canım benım hosgeldın nasılsın geçmıs olsun tatlım ya baya zorluyo senın ufaklık Allah yardımcın olsun ınsallah canım benım senınde geçmıs bayramın kutlu olsun
suu hoşgeldin kuşummmmm..... Şeniz
ayy kıyamam ben sana:teselli: ...neyse az kaldı 1 ay daha sık dişini inş. gecicektir...:Saruboceq:
ben iyiyim cok şükür aynı bildiğin gibi....kaydirigubbakcemile2
selam kızlarr..
sizler nasılsınızzzz
teşekkür ederim kızlar...bebiş uyuyoken gireyim dedim..ıkı gun once anamı aglattı ama ıkı gundur kuzu gıbı uyuyo ...
ayyy su sen sımdı bulantı falan dedın de...hamılelıgının tadını cıkar ..kotusuyle de cok guzel bırsey..ben son ay artık dogsun yeter dıyodum...o kadar alışmısım kı ıcımdekı hareketlerıne ozluyorum ınan..yanımda ama sankı vucudumdan bı organım kaybolmus gıbı bı boşluga dusuyo ınsan..herhalde ınsan yasadıgı her anın tadını cıkarmalı...cunku her bırı ayrı bır keyıfff....senın de az kaldı bulantılar bıtsın hamılelıgının en keyıflı evresı yakın...