Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bayramşalım balımmmŞenizŞeniz
ayy sorma dün biraz okudum preseed topiğini bir tüpü kapalı olupta preseedle hamiş kalan bile var ee benimde kapalıya ondan umut oldu bana acıkcası..kaydirigubbakcemile2.hee seninde içinde varr özellikle eşlerin sperm düşüklüğünde cok faydalıymış coğu kişi bunula hamiş kamış acıkcası bende denicem ne kaybederizki hem zehzel hamşire o bile kullanmış kullandığı ay hamile kalmış..:CüvCüv:
ama işte ebay sitesinden almayı beceremedim eşimde güvenmediği için uğraşmak istemi,yo al türkiyeden diyo bakalım bugün tekrar denicem.eyvahedigeldismile.

sağol canımmŞenizŞeniz
ayşemm baktım bakmadığım yer kalmadı ama en uygun ebayda var 19.90 dolar yani cok uygun ama türkiye 130 tl yani arada o kadar cok fark varki neyse alıcam bir şekilde ama nası olucak bakalım..boshayallersmile
heh bende baktım almak istiyorum ama ben kendiliğimden adet olamıyorum ve dolayısıyla yumurtlayamıyorum önce bunu çözmem lazımguclubacismile

zehselcim şimid baktın 7 adet 85 tl diyor pahalıymış aslında..peki nasıl uyguluyosun...diğerleri gibi idrarlamı yapılıyo ve 4 saat filan u içmeyin diyor diğerlerinde bundadamı öyle..

merhaba emoss hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hoşbuldumm cnmmmopuyorumnanaktan

ahyyyy çatlatmayın kendinizi kızlar göz göre göreee :eek:lmaz: ben kaşınırsam hemen elime krem alıyorum ne varsa krem hiç farketmez o anda ne geçerse elime kremle ovuyorum kaşınan yeri. hemen geçiyo zaten. gereksiz yere kuru kuru kaşımayın
kaydirigubbakcemile3:lepi:
yeni gelen arkadaşşlar hoşgeldinizzz...

hoşbulduk cicimmmopuyorumnanaktannasılsınnn:icecream:

kızlarr karnım ne çabuk acıkıyo benimm yahuuu meğer ramazan ne çok acıktırmışş beniiiicokacimcoook

zehsel canım ben senin kullandığını preseed topiğinde gördüm bende kullanıcam ama alma konusunu beceremedim gittigidiyorda kalmamış preseed,in kendi sitesinde 130 tl ama dışardan alınca daha uygun...
ovulasyon testide sipariş ettim inş. sende yaradığı gibi bendede yarar..
tabi önce allah ol dedikten sonra olucak bunlar sadece vesile...
senin kullandığın dişital testide araştırayım bakayım bir..
sağol canım...

evet kendı sıtesınde pahalı canım gıttıgıdıyorda ucuzdu ama yok suan clear blue dıjıtal ovulasyon testı gıttıgıdyorda var canım ordan bakabılırsın tabıkı hersey vesıle önce Allah ım ol dicek gerısı her zaman bos zaten canım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur

heh bende baktım almak istiyorum ama ben kendiliğimden adet olamıyorum ve dolayısıyla yumurtlayamıyorum önce bunu çözmem lazımguclubacismile
evet canım senin önce bunu halletmen lazım zaten bu halloldukta sonra hiçbirşeye gerek bilme kalmıcam belki...
hoşbulduk cicimmmopuyorumnanaktannasılsınnn:icecream:

sağol cicim ben iyiyim cok şükür evdeyim...aynı devam..
sen nasılsın....

zehselcim şimid baktın 7 adet 85 tl diyor pahalıymış aslında..peki nasıl uyguluyosun...diğerleri gibi idrarlamı yapılıyo ve 4 saat filan u içmeyin diyor diğerlerinde bundadamı öyle..

canım ben alırken 60tl ıdı ama pahalılasmıs suan evet ıdrarla yapılıyo tatlım ben yıne 4 saat idrarımı tutmustum hiç su içmeden öle yapıyodum canım akıntımdan az çok anlıyodum testı öle yapıyodum zaten ıkı ay yetmıstı bana ılk ay sadece onu kullanmıstım preseed kullanmamıstım ılk defada yaptıgım için karısmıstı ama ıkıncı ay tam oldu preseedle egerkı yumurtlaman yakınsa gülen yüz çıkıyo ekranında ama yakın degılse bos yüz çıkıyo çalışmıyosun yanı o zaman rahat bır sekılde ben öle yapmıstım tuttuda Allah ın ıznı ıle

evet kendı sıtesınde pahalı canım gıttıgıdıyorda ucuzdu ama yok suan clear blue dıjıtal ovulasyon testı gıttıgıdyorda var canım ordan bakabılırsın tabıkı hersey vesıle önce Allah ım ol dicek gerısı her zaman bos zaten canım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur

evet canım canım ol desin yeter...kaydirigubbakcemile3
inşallah canım allahım bunu banada vesile derde meleğim gelir en kısa zamanda..:Saruboceq:.

canım ben alırken 60tl ıdı ama pahalılasmıs suan evet ıdrarla yapılıyo tatlım ben yıne 4 saat idrarımı tutmustum hiç su içmeden öle yapıyodum canım akıntımdan az çok anlıyodum testı öle yapıyodum zaten ıkı ay yetmıstı bana ılk ay sadece onu kullanmıstım preseed kullanmamıstım ılk defada yaptıgım için karısmıstı ama ıkıncı ay tam oldu preseedle egerkı yumurtlaman yakınsa gülen yüz çıkıyo ekranında ama yakın degılse bos yüz çıkıyo çalışmıyosun yanı o zaman rahat bır sekılde ben öle yapmıstım tuttuda Allah ın ıznı ıle

neyse benim şu preseed gelsinde gerisi hallederim...boshayallersmile
verdiğin bilgiler için cok sağol canım allah razı olsun..allahımda sana inş. hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım senin önce bunu halletmen lazım zaten bu halloldukta sonra hiçbirşeye gerek bilme kalmıcam belki...

sağol cicim ben iyiyim cok şükür evdeyim...aynı devam..
sen nasılsın....

ayy bende iyim cnm ama şu sana söylediğim otlara başadımda biri çok acı yaaaaa resmen gözlerim yaşarıyoo:gitme:

neyse benim şu preseed gelsinde gerisi hallederim...boshayallersmile
verdiğin bilgiler için cok sağol canım allah razı olsun..allahımda sana inş. hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:

ne demek canım her zaman sorabılırsın amın ınsallah hepımıze canım

gamzelım canım ben bırde esıme sorun olmamasına ragmen her aksam 1 su bardagı havuç suyu sıkıp içirdim tam bır ay hiç aksatmadan kesınlıkle faydası çok oldu bence dene zararı yok sonuçta ama faydası çok

gamzelım canım ben bırde esıme sorun olmamasına ragmen her aksam 1 su bardagı havuç suyu sıkıp içirdim tam bır ay hiç aksatmadan kesınlıkle faydası çok oldu bence dene zararı yok sonuçta ama faydası çok

aa bunu bendemi denesemki eşime takviye olurr ne işe yarıyomuş cnm bu havuç suyuu:ecrin_bebek:

ayy bende iyim cnm ama şu sana söylediğim otlara başadımda biri çok acı yaaaaa resmen gözlerim yaşarıyoo:gitme:
canım ben o otları yazdım birdahaki adetime kullanıcam....
ama acıysa valla zor icerim ben...

benimde eşimde sorun yok cünki daha önce 3 kez hamile kaldımdı..
ee havucu katı meyve sıkacağından geciriptemi içirdin ve sadece havucmu koydun..

benimde eşimde sorun yok cünki daha önce 3 kez hamile kaldımdı..
ee havucu katı meyve sıkacağından geciriptemi içirdin ve sadece havucmu koydun..

evet katı meyve sıkcagında sıkıyodum 1 su bardagı her aksam içiriyodum baska bişi katmıyosun sadece havuç tatlım bır su bardagıda yaklasık 3-4 havuçtan çıkıyo büyüklügüne göre işte

X