Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ınsallah guzel haberle gelırım canım :Saruboceq: evet dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 6 aya kadar koruyomus galba canımakannehir

6 ay mı yaa ben 3 ay kullandım ama benim arkadaşım var 4 sene kullandı bıraktıgı ay hamile kaldı yaaa...eyvahedigeldismile

göğüslerine buz falan koyuyorlar sütü çekilsin diye ama işe yarıyomu bilmiyorum.ilk çocuğunda da hiç sütü yoktu o yüzden de çok üzülüyo eee tabi bide vicdan azabıda var
gerçi dikkat etseydi bile çocuğun sakat doğma ihtimalide çok yüksekmiş.belkide hayırlısı böyleydi ama kendini toparlaması epey zaman alır :1no2::1no2:

hayırdır canım nooldu kuzenine ?

bu arada göğüslrini sağıp sıkıca bağlasınlar çarşaf gibi bi bezle bi süre sonra gecıyor
bana hastanede hap vermıslerdi hemen keıslmıştı sütüm yan etkısı fln varmış
hapın ama sarınca daha iyi oluyomus öle duydum sonradan canım

karaguul, Allah yardımcısı olsun canım.

Ay_she

sana bi tavsiyem varzemuszemus

ben denedim işe yaradı. ben temmuzda 1 kez bebek denemesine giriştim ama olmadı. mantarmışım tutmadı. dr. mantar ilacı verdi kullandım veeeeeeee ,ilk denemede tuttu.

benim çok yakın arkadaşımda mantar ilacı ile vajinasını temizledikten sonra hamile kaldı.

zaten dr. mantar ilacı kullanımından sonra vajinanın normalden daha hazır olduğunu söylemiş arkadaşıma. daha kolay hamile kalınıomuş :)kaydirigubbakcemile3

hayırdır canım nooldu kuzenine ?

bu arada göğüslrini sağıp sıkıca bağlasınlar çarşaf gibi bi bezle bi süre sonra gecıyor
bana hastanede hap vermıslerdi hemen keıslmıştı sütüm yan etkısı fln varmış
hapın ama sarınca daha iyi oluyomus öle duydum sonradan canım

ayşeciğim arife günü kuzenim 8 aylık bebeğini kaybetti.ya en başından beri düşük tehlikesi var diye dr hareket etmesini yasaklamıştı ilaç kullanıyodu sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için kalkabilirsin demişti.benim kuzende gezmeyi falan çok sever pek dikkat etmedi kendine en sonda bayram temizliği yapmaya kalkmış tabi o gün hastanelik olmuştu 2 gün yattı 3.gün açılması olunca hemen bebeği almışlar ciğerleri gelişmediği için küvezde tutmuşlar iki gün yaşatabildiler arife günü sabahta kaybettik.:1no2::1no2:

kızlar ya normalmidir bilmiyorum ama ben kızımın hareketlerini çok az hissediyorum vede anlık oluyo.artık daha yoğun hissetmem gerekmiyo nu yabilmiyorumkismile

canım en son ne zaman gittin kontrole ?
normaldakındne daha mı az hissediosn hareketleri ? akşama kadar aynı devam ederse
bi çikolata eye sol tarafına yat bi dinle bakalım

birde 22, haftadan sonra dahada sıklaşıp sertleşir hareketleri hatta bazı kişilerde
24. haftayı bile bulabiliyor... genede kaygılanırsam bi doktoruna görünürsün :)
bu haftadan itibaren tuzu azaltmaya bak canım yoksa ödem sorunları yaşayabilirsin
hoş havalar serin artık tuz çok ödem yapmayabilir ama sonucta hamılesın noluurr noolmaz :)

6 ay mı yaa ben 3 ay kullandım ama benim arkadaşım var 4 sene kullandı bıraktıgı ay hamile kaldı yaaa...eyvahedigeldismile

bünye meselesi şekerim :) boshayallersmile

normaldakındne daha mı az hissediosn hareketleri ? akşama kadar aynı devam ederse

birde 22, haftadan sonra dahada sıklaşıp sertleşir hareketleri hatta bazı kişilerde
bu haftadan itibaren tuzu azaltmaya bak canım yoksa ödem sorunları yaşayabilirsin
hoş havalar serin artık tuz çok ödem yapmayabilir ama sonucta hamılesın noluurr noolmaz :)

bünye meselesi şekerim :) boshayallersmile

ayyyy o kadar uzun olmasın yaa 6 ay çok uzun kafamçokkarıştı

ay canım yoksa HAMİŞMİSİN kaydirigubbakcemile2:teytey:
Yok kız ne hamişi nerdeeeeeee kaydirigubbakcemile3 bu test ovulasyon testi, yumurtlama gününü gösteriyo yerimseniben

bu c t çizgisi nedir yaa anlamadı ben

Tatlım ovulasyon testinin iki çizgisi bunlar, çift çizgi çıkınca yumurtan çatlamak üzere demek oluyo, çalışmalara başlıyosun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

dr sordum canım 22.haftanda daha yoğun hissedersin dedi ama ben ne biliyim ya benimle aynı olanlar haftalar önce hissetmeye başladı bende hissediyorum ama çok az ve kısa süreli genelde de kahvaltıdan sonra.çikolatayı denicem bu güncokacimcoook

Yok kız ne hamişi nerdeeeeeee kaydirigubbakcemile3 bu test ovulasyon testi, yumurtlama gününü gösteriyo yerimseniben

Tatlım ovulasyon testinin iki çizgisi bunlar, çift çizgi çıkınca yumurtan çatlamak üzere demek oluyo, çalışmalara başlıyosun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hımmmm gebelik testi gibi bişey sanırsam...

karaguul, Allah yardımcısı olsun canım.

Ay_she

sana bi tavsiyem varzemuszemus
ben denedim işe yaradı. ben temmuzda 1 kez bebek denemesine giriştim ama olmadı. mantarmışım tutmadı. dr. mantar ilacı verdi kullandım veeeeeeee ,ilk denemede tuttu.
benim çok yakın arkadaşımda mantar ilacı ile vajinasını temizledikten sonra hamile kaldı.
zaten dr. mantar ilacı kullanımından sonra vajinanın normalden daha hazır olduğunu söylemiş arkadaşıma. daha kolay hamile kalınıomuş :)kaydirigubbakcemile3

tavsiyen için teşekkürler canım :) ama benım hamıle kalamamak gibi bi sorunum yok çok şükür
iki kere hamıel kaldım ikiside korunurken oldu :) ve rutin kontrollerime devam ediyorum doktoruma
mantar ve kist gibi şeylerden haberim olsn diye kadınlar olrk özellıkle vajinal rahatsızlıkalra
çok açığız heran bişey kapabilirz bu yüzden dikkat etmek lazım devamlı :)

yeni doğum yaptıgım için korunma sürem var sürem oldun tekrar düşünücez gene inşallah nasib olur :)

ayşeciğim arife günü kuzenim 8 aylık bebeğini kaybetti.ya en başından beri düşük tehlikesi var diye dr hareket etmesini yasaklamıştı ilaç kullanıyodu sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için kalkabilirsin demişti.benim kuzende gezmeyi falan çok sever pek dikkat etmedi kendine en sonda bayram temizliği yapmaya kalkmış tabi o gün hastanelik olmuştu 2 gün yattı 3.gün açılması olunca hemen bebeği almışlar ciğerleri gelişmediği için küvezde tutmuşlar iki gün yaşatabildiler arife günü sabahta kaybettik.:1no2::1no2:

canım başınız sağolsıun çok gecmıs olsun bilmiyorumkismile
Allah sabır versin çok zor bişey bebek kaybetmek helekı ileri hamılleık dölenmınde
Allah yardımcısı olsun.....ama dikkat etseymış keşke yani göz göre göre ne diyim ki...

ayyyy o kadar uzun olmasın yaa 6 ay çok uzun kafamçokkarıştı

Allah bilir canım hepsi nasib kısmet sağlıkla gelsınde inşallahh :)

evet herzaman şükredecek bi durum vardır...
ben bebeğe gitti gözüyle bakıyorumm..
elimde değil,,kanama çoğaldı çünkü...
Rabbim bilir ne diyimm..
benim tek derdim şuan evimde olmak... boshayallersmile

canım benim lütfen moralini yüksek tut ilaçlarınıda öylesine içtiğini hissetme lütfen. ayşenin dediği çok doğru dış gebelik çok tehlikeli öyle olmamasına çok sevindim lütfen kendini yıpratma artık hiç hiç yoksa hamile kalabildiğini biliyosun. acaba olmuyomu neden olmuyo diye bi derdin yok Rabbim en doğrusunu bilir. bol bol dua et. sen işyerindesin demi şimdi?

Günaydınnn Kızlarrr opuyorumnanaktan

Hepinizin Geçmiş Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorummmmmmmmm :1hug:

X