Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydınnn Kızlarrr opuyorumnanaktan

Hepinizin Geçmiş Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorummmmmmmmm :1hug:

günaydın canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsunn :)

neler öğrenicem daha akannehir

valla hele bi hamıle kal bak o zaman neler öğrenıyosun ohooooooooooooooooo :)

hadi bakalım bu gidişle ikinci üçüz haberinide sende alıcaz aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay inşallah karasuda o potansiyel var ben inanıyorum :lepi:

Bakalım inşallah bizde de işe yarar :Saruboceq: eğer bu ay olmazsa bu testlerle beraber bi de pre seed kullanıcam boshayallersmile

kız sana hoşgeldin dedim ya kız anuummm :eek:klava:

karagül canım hemen telaş yapma bende hissediyodum ama senin dediğin gibi anlık ve çok sert diil o da tam döndüğünde hissediyodum sanırım. şimdi daha yeni yeni tırmalıyo gibi hissetmeye başladım ve sanırım dik duruyo bazen göbek deliğime paralel o zaman iyice sivreliyo karnım ve acıyo yavaşça düzeltiyorum biraz ters benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 ama hissediyosun işte çok çok hissetmemende bi sorun yok bazı zamanlar bende çok az hissediyorum gibi geliyo diğer günlere göre ama tabi o eskidendi şimdi sağolsun 10 dakkada bir hissettiriyo kendini aşkuuuum :KK1: kızlar bu arada oğluşumun adıııııı DENİİİİİİZZZZZZ

ayşe sana bişi sorcam yaa. benim akıntım olmaya başladı beyaz bi akıntı kokulu hafif karnımda çok sertleşti ve yatıp kalkarken yada yattığım yerde yönümü değiştirirken acayip ağrı yapıyo normalmidir bu ağrı yoksa iltihap kapmamın etkisi varmı? randevum cuma günü sence napiim hastaneyi arayıp söyliyimmi?

günaydın canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsunn :)

valla hele bi hamıle kal bak o zaman neler öğrenıyosun ohooooooooooooooooo :)

ay inşallah karasuda o potansiyel var ben inanıyorum :lepi:

kız sana hoşgeldin dedim ya kız anuummm :eek:klava:

iyiki buraya takılıorumda bişiler öğreniyorum bari sizlerden süprizzzzz

karagül canım hemen telaş yapma bende hissediyodum ama senin dediğin gibi anlık ve çok sert diil o da tam döndüğünde hissediyodum sanırım. şimdi daha yeni yeni tırmalıyo gibi hissetmeye başladım ve sanırım dik duruyo bazen göbek deliğime paralel o zaman iyice sivreliyo karnım ve acıyo yavaşça düzeltiyorum biraz ters benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 ama hissediyosun işte çok çok hissetmemende bi sorun yok bazı zamanlar bende çok az hissediyorum gibi geliyo diğer günlere göre ama tabi o eskidendi şimdi sağolsun 10 dakkada bir hissettiriyo kendini aşkuuuum :KK1: kızlar bu arada oğluşumun adıııııı DENİİİİİİZZZZZZ

saol canım biraz rahatladım ne biliyim ya o kadar çok sorunlu hamilelikler varki insan ister istemez telaş yapıyo
oğlunun adıda güzel canım allah tamamına erdirsin.biz hala isme karar veremedik :umursamaz:

ay_she+, bellee+, karaguuul+, superisiyim+, Yavyum, Yildiz10+
günaydın kızlarrrr....
ayy şu preseedi alamadım yaaa ebay ingilizce olunca beceremedim eşimde güvenilirmi diye düşünüyo..gittigidiyorda yok normaldede 130 ne yapıcamı bilemedim vallahi..,
eeeee sizler nasılsnız bakalım gecmiş bayramınız mubarek olsun hepiniz şekerciklerim...

ayşeciğim arife günü kuzenim 8 aylık bebeğini kaybetti.ya en başından beri düşük tehlikesi var diye dr hareket etmesini yasaklamıştı ilaç kullanıyodu sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için kalkabilirsin demişti.benim kuzende gezmeyi falan çok sever pek dikkat etmedi kendine en sonda bayram temizliği yapmaya kalkmış tabi o gün hastanelik olmuştu 2 gün yattı 3.gün açılması olunca hemen bebeği almışlar ciğerleri gelişmediği için küvezde tutmuşlar iki gün yaşatabildiler arife günü sabahta kaybettik.:1no2::1no2:
kuzeninin başı sağ olsun Allahım sabırlar versin
Yok kız ne hamişi nerdeeeeeee kaydirigubbakcemile3 bu test ovulasyon testi, yumurtlama gününü gösteriyo yerimseniben

Tatlım ovulasyon testinin iki çizgisi bunlar, çift çizgi çıkınca yumurtan çatlamak üzere demek oluyo, çalışmalara başlıyosun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hım unuttum canım sen o testlerden almıştın demi bende alacam kaçıncı günden başıcam yapmaya tesleri
Günaydınnn Kızlarrr opuyorumnanaktan

Hepinizin Geçmiş Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorummmmmmmmm :1hug:

hoş geldin canım seninkide kutlu olsun

günaydın kızlarrrr....
ayy şu preseedi alamadım yaaa ebay ingilizce olunca beceremedim eşimde güvenilirmi diye düşünüyo..gittigidiyorda yok normaldede 130 ne yapıcamı bilemedim vallahi..,
eeeee sizler nasılsnız bakalım gecmiş bayramınız mubarek olsun hepiniz şekerciklerim...

hosgeldın tatlım anlasmalı eczaneleri ykmu acaba bu preseedinbilmiyorumkismile

güzel isim canım sağlıkla gelsin deniz bebek :)

ayşe sana bişi sorcam yaa. benim akıntım olmaya başladı beyaz bi akıntı kokulu hafif karnımda çok sertleşti ve yatıp kalkarken yada yattığım yerde yönümü değiştirirken acayip ağrı yapıyo normalmidir bu ağrı yoksa iltihap kapmamın etkisi varmı? randevum cuma günü sence napiim hastaneyi arayıp söyliyimmi?

pericim 20. haftamdan sonra bana da olmsutu aynısı buraya yazmsıtım tinkerde
yasamsıtı aynı seyı yanlış hatırlamıyorsam....bu akıntıyı doktora sordugumda
normal demişti bana ama benım akıntım kokusuz ve su gibiyd ben suyum fln geliyo
sanıp baya korkmustum ama alaaksı yokmus normal beyaz akıntı kokusu vardı ama
öle dikkat cekıcek şekılde kokulu değildi....bide rengı beyazsa korkucak bişey yok diye biliyorum....

yattıgın yerde yonunu değiştirme oturumuna gel ve diğer tarafına dön
bebeğin artık daha çok hareketlı ve guclu oldugu ıcın kımı zaman ayaklarını dayadıgından dolayı
karnın çok sertleşebilir....yani bu bebeğin pozisyonuyla alakalı banada oluyordu aynısı
hatta bebegın biraz daha güçlensin öle bi dayıycakkı ayaklarını ellerini karnının dışından
belli olucak o zaman çok zevkli oluyo ya gıdıklıyosun fln :)
birde karnın büyüdükçe gerilmeden dolayı acıyo olabilir kaşınabilir kremle devamlı sadece göbeğini değil
belini sırtına doğruda kremle asıl orlardan cekıştırıyo sımdı....öyle işte

iyiki buraya takılıorumda bişiler öğreniyorum bari sizlerden süprizzzzz

olumunekankayizsmile

hosgeldın tatlım anlasmalı eczaneleri ykmu acaba bu preseedinbilmiyorumkismile

hoşbuldum şeker..
canım tabikide var ama türkiyede 130 dışardan alınca 40 tl civarı arada cok fark var...
ama tabiki becerebilmek önemli olmadı türkiyeden alıcam ne yapiyim...

günaydın kızlarrrr....

güünaydın canım bayramlaşalım gelŞenizzemuszemus
bende alacam o testten neden olmadı kieyvahedigeldismile

günaydın kızlarrrr....

günaydın canım :) şu sitede var baksana bi oraa http://www.preseed.com.tr/urunler.html

130 ne 130 lira mı akannehir akannehir akannehir

güünaydın canım bayramlaşalım gelŞenizzemuszemus
bende alacam o testten neden olmadı kieyvahedigeldismile
bayramşalım balımmmŞenizŞeniz
ayy sorma dün biraz okudum preseed topiğini bir tüpü kapalı olupta preseedle hamiş kalan bile var ee benimde kapalıya ondan umut oldu bana acıkcası..kaydirigubbakcemile2.hee seninde içinde varr özellikle eşlerin sperm düşüklüğünde cok faydalıymış coğu kişi bunula hamiş kamış acıkcası bende denicem ne kaybederizki hem zehzel hamşire o bile kullanmış kullandığı ay hamile kalmış..:CüvCüv:
ama işte ebay sitesinden almayı beceremedim eşimde güvenmediği için uğraşmak istemi,yo al türkiyeden diyo bakalım bugün tekrar denicem.eyvahedigeldismile.

günaydın canım :) şu sitede var baksana bi oraa :: PRE~SEED - Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::

130 ne 130 lira mı akannehir akannehir akannehir

sağol canımmŞenizŞeniz
ayşemm baktım bakmadığım yer kalmadı ama en uygun ebayda var 19.90 dolar yani cok uygun ama türkiye 130 tl yani arada o kadar cok fark varki neyse alıcam bir şekilde ama nası olucak bakalım..boshayallersmile

sağol canımmŞenizŞeniz
ayşemm baktım bakmadığım yer kalmadı ama en uygun ebayda var 19.90 dolar yani cok uygun ama türkiye 130 tl yani arada o kadar cok fark varki neyse alıcam bir şekilde ama nası olucak bakalım..boshayallersmile

hatcem siteyı türkçeye cevırdımbi bak istersen.......hem e-bay güvenilir bi site hem de gönderim ücretide almıyorlarmış

cevrılmış linki burda bak tıkla Google Google Translate

Valla Çok Güzeldi 2 Güne Kadar Ama Çok Fena Üşütmüşüm Hem Grip Hem Boğaz Ağrısı
İlaç Alamamak Biraz Zorladı Sanırsam :bbo:

Sen Nasılsın Canım opuyorumnanaktan

gecmıs olsun canım bende ıyıyım merakla gunumu beklıyorumohaoldumsmile

X