Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yavyum, biraz dinlensen. benimde kuzenim senin gibiydi. 1 ay yattı. şimdi kızı 2 yaşında ve nur topu gibi. onada değerlerin kötü, düşük olucak demişlerdi.

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan dün gece ve bu sabah C çizgisinden daha koyu bi T çizgisi gördük, öğlende eve gider gitmez bum bum aklinialirimsmile , sonra akşam bidaha, sonra yarın bidaha bidaha bidaha :KK1: :KK1: :KK1:

ay sorma kabızlık şişkinlik benımde başımın belası normalde çok fazla oluyor birde
hamılelıktede şişkinlik kabızlık çok oluyo üstüste gelınce baya zorlanıyo insan

bende arefe günü regl oldum bi şişkinlik sorma bayramlık alışverişine çıktım
göbeğim öle kocamankı gazdan ne gıysem olmuyo ne gıysem olmuyo
nasıl olsa şişkinlik gecıcek dıe ezbere aldım giysileri dar mar
ertesi gün bi giydim bol bile gelıo çok şükür nası rahatladım anlatamam :)

ay canım ben üç ay biliyodum pardon banada eşin düzelene kadar üç ay bekle dedi ya ordan karıştırdım heralde
sorma caım benimde bayramda karnım öle şiştiki bol bişiler giydim kaç akrabam sordu hmilemisin diye
bi adet olsamda benimde karnım inse boshayallersmile

hayır canım 6 ay beklemem gerekıyor yani sürem ocak ayında doluyor ama ben
tickerimi 1 senelık yaptım 1 sene boyunca korunmayı düşündüğüm için peşpeşe 2 gebelık
yaşadıgımdan dolayı ama 6. aydan sonra bu kadar sıkı korunmam biraz gevsetırım
diyorum :) hemde azcık şöle rahat bi zaman gecırıym hamılelık dönemı çok sıkıntılı bi dönem
az dinleneyim tazeleneyim :) gene gelir bebiş inşallah :)

haziranda doğum yaptım canım doğumdan sonra en az 6 ay hamıle kalmaman gerekıyor
onun için bejklıyorum :)

hayırlısı olsn canım sakin ol :)

sagol canım sakın olmaya calısıyorum ama merak varya merak öldürcek beni:hulya:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan dün gece ve bu sabah C çizgisinden daha koyu bi T çizgisi gördük, öğlende eve gider gitmez bum bum aklinialirimsmile , sonra akşam bidaha, sonra yarın bidaha bidaha bidaha :KK1: :KK1: :KK1:

hımmm hadı bakalım bum bum delısı oldunuz wallaaklinialirimsmileaklinialirimsmile guzel habrlerını alırız ınsallah serocum yaaaa:lepi:

ınsallah canım fatma senın ılk denemenmıydı? onumuzdekı aya ınsallahh:Saruboceq:

ilk denemem di yaa ama bunda da vardır bi hayır diorum eylülde hamişi olursam düşünüce daha mantıklı gelio bizede o zaman haziran sonu gibi dogum yaparız inş. ki eşimin ve benim tatile denk gelio

ilk denemem di yaa ama bunda da vardır bi hayır diorum eylülde hamişi olursam düşünüce daha mantıklı gelio bizede o zaman haziran sonu gibi dogum yaparız inş. ki eşimin ve benim tatile denk gelio

benımde gecen ay ılk denememdı ama olmadı bu ay 2. deneme bakalm neler olacak kısmet hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

benımde gecen ay ılk denememdı ama olmadı bu ay 2. deneme bakalm neler olacak kısmet hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

inş. hadi bakalım haberleriini bekleyecem belle... ya ben 3 ay dogum kontrol hapı kullanmıştım galiba bu ay korudu o ya bırakalı 1 ay olmuştu...

kuzenim kötü ya nasıl olsun göğüsleri süt dolu oda çok fazla ateş yapıyo psikolojik olarakta bitmiş halde :sinifsinif:

çok üzücü canım ya :1no2: Allah verdi Allah aldı. ne denilebilir ki :KK43:

bari sütünü sağsın. sağmazsa süt yolları tıkanır ve göğüste büyüme damarlarda tıkanma olur.

evet herzaman şükredecek bi durum vardır...
ben bebeğe gitti gözüyle bakıyorumm..
elimde değil,,kanama çoğaldı çünkü...
Rabbim bilir ne diyimm..
benim tek derdim şuan evimde olmak... boshayallersmile

ayaklarını yükseğe koyup uzanıyosun dimi oturma öle pc basında :eek:klava:

canım benim, ben de gastrit sorunu vardı, mide şişkinliği ve hazımsızlık sorunu ama hamilelikle birlikte bu 2 ye katlandı. bir de anal fissürüm eklenince ohhhhhhh yemede yanında yat misali. hem karnım şişiyo (bildiğin 4 aylık bebek karnı) hem de tuvalete çıkamıyorum. ve bu nedenle 1.5 aylık hamileliğimde kaç kilo olduğumu hesaplayamıyorum.

hergün eşofman giyorum. olmuo ki pantolonlarım. göbeğim taşıo bu durumda moralimi bozuoeyvahedigeldismile kocam fit fit gezio benimde göbek pantolondan taşıo:kedi:

gaz sorunuda cabası. ya utanıyorum gaz çıkarmaktan. eşim allahtan anlayışlıda gülüp geçio. ama ben utancımdan yerin dibine giriorum :sinifsinif:

bu arada sen nasılsın ay_she cim, bebek durumları nasılopuyorumnanaktan

aynen canım bende pek farklı değilim ya gaz başımın belası cidden bide kabızsam of of of
artık uykular haram bana fena sancım olur :)

iyiym canım hamdolsun :) bebek için korunmadayız şu an :) Ocak ayında yasak bitiyo
ama ben genede korunucam sadece arada bi korunmam bebiş gelirsede sürpriz olur
böyle aksiyon olunca daha güzel oluyo hem beklemıosn stres yapmıyosun :)
hayırlısı gelir inşallah bizimde bebekımız :)

ay canım ben üç ay biliyodum pardon banada eşin düzelene kadar üç ay bekle dedi ya ordan karıştırdım heralde
sorma caım benimde bayramda karnım öle şiştiki bol bişiler giydim kaç akrabam sordu hmilemisin diye
bi adet olsamda benimde karnım inse boshayallersmile

evet ya hele adetın ılkk gunu adetten oncekı gun amma gaz oluyo bide sancı yapıyo
o çok fena ya :)

günaydıınn şekerimmmm ooo hadi gelsin bakalım bebiş inşallahh :)

günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun opuyorumnanaktan

günaydın canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsun mucxx :) kızcen nasılll bakiymm

inş. hadi bakalım haberleriini bekleyecem belle... ya ben 3 ay dogum kontrol hapı kullanmıştım galiba bu ay korudu o ya bırakalı 1 ay olmuştu...

ınsallah guzel haberle gelırım canım :Saruboceq: evet dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 6 aya kadar koruyomus galba canımakannehir

çok üzücü canım ya :1no2: Allah verdi Allah aldı. ne denilebilir ki :KK43:

bari sütünü sağsın. sağmazsa süt yolları tıkanır ve göğüste büyüme damarlarda tıkanma olur.

göğüslerine buz falan koyuyorlar sütü çekilsin diye ama işe yarıyomu bilmiyorum.ilk çocuğunda da hiç sütü yoktu o yüzden de çok üzülüyo eee tabi bide vicdan azabıda var
gerçi dikkat etseydi bile çocuğun sakat doğma ihtimalide çok yüksekmiş.belkide hayırlısı böyleydi ama kendini toparlaması epey zaman alır :1no2::1no2:

kızlar ya normalmidir bilmiyorum ama ben kızımın hareketlerini çok az hissediyorum vede anlık oluyo.artık daha yoğun hissetmem gerekmiyo nu yabilmiyorumkismile

ay canım yoksa HAMİŞMİSİN kaydirigubbakcemile2:teytey:
günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun opuyorumnanaktan
günaydın canım sen,nkide kutlu olsun

X