Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım bebiş için bekleme süren bitti değilmikaydirigubbakcemile2
ayşe cim yanılmıyosam 3 ay korunacaktıbebiş için bekleme süre derken anlamadım?
günaydın canım evine ve topiğe hoş geldiin çok uzun yolmuş bebişlerinle bi daha o kadar uzun yola çıkma bakklava: iyi bak onlara lmaz:günaydın kızlarrrr
yorucu ve eğlenceli bir bayram tatilinden sonra sonunda evimdeyim.. geçmişe göz gezdirecek kadar gücüm olduğunu sanmıyorum..özet geçseniz bana.. 12 saat yol gittim dün bütün gün.ölüyorum yorgunluktan akannehir
günaydıngunaydınnn kızlarrrmirmirmirmir
günaydın kızlarrrrrrrr :)
hoş geldin topukluayakkabizemuszemus
bugün çok mutluyum 3 gndür tuvalete çıkamıodum, bugün çıktımmmmmmmm :lepi:
53 kilo ile hamile kalmıştım 54 oldum, sırf boşaltım sistemimim çalışmamasından yaaaaaaa:kedi:
günaydın kızlarrrrrrrr :)
hoş geldin topukluayakkabizemuszemus
bugün çok mutluyum 3 gndür tuvalete çıkamıodum, bugün çıktımmmmmmmm :lepi:
53 kilo ile hamile kalmıştım 54 oldum, sırf boşaltım sistemimim çalışmamasından yaaaaaaa:kedi:
kızlar gözlerim kapanıyor benim..birazcık uyuyayım gelirim yine
kızlar 1 hafta kaldı benım reglme cok heyecanlanıyorum yaklastıkca ınsalah hamıleyımdır yaa ufff
canlarım, kayısı mı denemedim, su mu içmedim, sebze mi yemedim. nafile. olmuyo olmuyo. resmen 4 5 gün sonra tuvalete çıktım. yildizcim bugün komposto yapıcam kayısıdan. inşallah iyi gelir. ben 3 4 kayısı yiyodum sabah, üstünede su içiodum (ılık) ama bana mısın demiodu :) bide komposto deniyelim
saol canım bebiş için bekleme süren bitti değilmikaydirigubbakcemile2
bebiş için bekleme süre derken anlamadım?
kızlar 1 hafta kaldı benım reglme cok heyecanlanıyorum yaklastıkca ınsalah hamıleyımdır yaa ufff
çok teşekkür ederimm canımmm...
haberler pek iyi değil pericimm...sıkıntılı bir kaç günün ardından kanamalarım başladı..ve gittikçe çoğalıyor..
hamileliğimi öğrendiğimde burda çocuk isteyen arkadaşlara aman kafanıza takmayın şöyle yapın böyle yapın diye akıl vermeye kalktım ama kendim o kadar güçsüzmüşümki...
ilk önce arife günü dr.un söylediği dış gebelik olabilir lafı..şimdide kanama...
hastaneye sık gitmemizde beni yıprattı...hergün gitmedik ama..ne bilim..yanımda kayınvalidem falan gitmek..psikolojik baskı oluyor..
hep düşündüm..eşimle ayrı şehirde olsaydık..kimse duymadan gidip gelseydim dr.lara böyle olurmuydumm..olmazdımm...
büyüklerinin gözünün içine bakması seni yıpratıyo..sen acaba dış gebelikmi diye düşünürken insanların oo hayırlı olsun demesi canını sıkıyorr...
dış gebelik değilmiş bu arada..okumuşsunuzdur...dün yine gittik dr.a..keseyi gördü..ama düşük tehlikesi olabilir.değeer artmış ama çok düşük dedi..progestan verdi..içiyorum ama öylesinee...bu kadar kanamaya o pıhtıcık gitmiştir diye düşünüyorumm...
Rabbime bıraktımm..o herşeyin en iyisini bilir...ona sığındımm...şuan sadece evime gitmek istiyorummm...
yalnız kalmak istiyorummm...
anlattım canımm..günaaydınn...
canlarım, kayısı mı denemedim, su mu içmedim, sebze mi yemedim. nafile. olmuyo olmuyo. resmen 4 5 gün sonra tuvalete çıktım. yildizcim bugün komposto yapıcam kayısıdan. inşallah iyi gelir. ben 3 4 kayısı yiyodum sabah, üstünede su içiodum (ılık) ama bana mısın demiodu :) bide komposto deniyelim
elifcim sen yat kalk dua et dış gebelık değil çok şükür....dış gebelık tekrarlayan bi olay ve
çok riskli bi durum kendi sağlığında tehlıkede.....senınkı şu an aşılabilecek bi durum
gibi gözüküyor....inşallah gecicek zamanla....kanamalar korkutuyo ama çoğu kadında
yaşıyo bu durumu...
ben kanamam oldugunda hastaneye giderken bebeğim öldü diyerek ağlıyordum 5 haftalık
hamıleyken ama o kadar kan geldıkı kesın gitti o pıhtıcık demiştim ama gitmmeıstı ordaydı
kayınvaliden akrabaların onları kafana takma sen sadece kendını ve bebegını düşün
moralini yüksek tut....doğursanda kimse için doğurmıycaksın kimseyi mutlu etmek için
yaptıgını düşnme bunu çok üzülürsün yoksa..
yavrun sana tutunsun inşallah sıkıca ta ki doğum vakti gelene kadar...
ay sorma kabızlık şişkinlik benımde başımın belası normalde çok fazla oluyor birde
hamılelıktede şişkinlik kabızlık çok oluyo üstüste gelınce baya zorlanıyo insan
bende arefe günü regl oldum bi şişkinlik sorma bayramlık alışverişine çıktım
göbeğim öle kocamankı gazdan ne gıysem olmuyo ne gıysem olmuyo
nasıl olsa şişkinlik gecıcek dıe ezbere aldım giysileri dar mar
ertesi gün bi giydim bol bile gelıo çok şükür nası rahatladım anlatamam :)