Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bir girdim kimse yok hadi dün kkde sorun vardı bugün neden kimse yok yaaaa zaten önümüz bayram hadiii geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinakannehir

canım herkes giremiyo sanırım... en son gamzeli girmek için çok uğraştı, olmadı.......

cok sukur sıtedekı problem düzelmıss:lepi: kızlarrrrrrrrrrr ilk günaydınlar bendennnnnnnnnnnnnnnnnmirmirmirmirmirmirmirmir

topikimiz acılmıs sükürrr....

ege bebek dünyaya gelmiş kızlarr..

allahı hepimşze nasip etsin...

Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnn opuyorumnanaktan
Ege bebeğimize de sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah :emir_bebek:

günaydııııııııııınnn.. ege bebeğe sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum anneciğininde gözü aydın darısı diğer anneciklerimizin başına

günaydın kızlaropuyorumnanaktan.ohh çok şükür topik açılmış ama kimsecikler yok:eek:lmaz:

kızlar çok canım sıkkın ya:sinifsinif:iki gün öncede benim kuzenim erken doğum yaptı 45 günü vardı.bebiğinin ciğerleri oluşmamış küveze almışlar ama durumu çok kritikmiş.doktorlar elimizden geleni yapıyoruz ama net bişey söyleyemeyiz diyolar bir ay bile kalabilirmiş küvezde.:1no2:

kızlar çok canım sıkkın ya:sinifsinif:iki gün öncede benim kuzenim erken doğum yaptı 45 günü vardı.bebiğinin ciğerleri oluşmamış küveze almışlar ama durumu çok kritikmiş.doktorlar elimizden geleni yapıyoruz ama net bişey söyleyemeyiz diyolar bir ay bile kalabilirmiş küvezde.:1no2:

acil şifalar canım yigenine.

bu arada ege bebek gelmiş :emir_bebek:ben bu gün diye hatırlıyorum ama sanırım daha fazla dayanamadı.allah sağlıklı uzun ömür versin ailesiyle birlikteopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar, ben dün 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı, en son 13 ağustosta regl olmuştum. Bugün de emin olmak için kan testi yaptırdım, endişelerim var ya değilse diye. İnsan emin olamıyor. Sizinle de paylaşmak istedim.

Kan testinin sonucunu yarım saat içinde alacağım. inşallah bebişimiz olur.
Merhaba arkadaşlar, ben dün 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı, en son 13 ağustosta regl olmuştum. Bugün de emin olmak için kan testi yaptırdım, endişelerim var ya değilse diye. İnsan emin olamıyor. Sizinle de paylaşmak istedim.

Kan testinin sonucunu yarım saat içinde alacağım. inşallah bebişimiz olur.

Büyük ihtimal vrdır canım ama sen en doğrusunu yapıp kan testi yaptırmıssın bize de mutlaka haber ver çok heyecanlı...Rabbim gönlüne göre versin çok sevın bugun inşallah!

aaaa niye boş burası...bayram alışwerişinde mi herkes, ee hadi bende gidiyorum zaten...
HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X