Birlikte olmak istiyorum ama...

Sevgiliyken birlikte olanlar. Evlenince gerdek gecelerinde horoz mu? Kesiyorlar. Hiç mi?? Çarşaf görmek isteyen meraklı kaynana görümce yok hayrett..

Toplumu bırak.
Burda yap ya da asla yapma diyenleride.

Şunu düşün ben buna hazır mıyım?

Ben aşık olduğum adamla yaşamaktan mutlu olurum diyen yapın varsa pişmanlık duymazsın,ben duymadım şahsen.
Kime ne ben Herkes gibi düşünmek zorunda mıyım? Erkek yapar diyen zihniyeti boşver takma.

Ben pişman olmadım 1 yılda nikahsız evde yaşadık.2. Yıla doğru evlendik.
Evlenmeseydikte pişman olmazdım bu sorumluluğu almıştım

Sevgiliyken birlikte olanlar. Evlenince gerdek gecelerinde horoz mu? Kesiyorlar. Hiç mi?? Çarşaf görmek isteyen meraklı kaynana görümce yok hayrett..

O kadar eski de yaşayan kayınvalide var mı ya?
Annemlerden bile istenmemiş zamanında.

Bazı kültürlere aittir ya da bazı köylerde adettir.Bizde anneannemin devrinde olmuş şeyler bunlar.Teyzemlerden bile istememişler ki 35-40yıl önce evlenmişler.

Ayrıca bu tür şeylere önem veren aileler bana tuhaf geliyor alenen onlara ne?
Oğulları çok mu bakir?
Oğlu bilip evleniyorsa onlara ne.
Ama yok artık o tür şeyler.

Sevgiliyken birlikte olanlar çarşafta iki üç damla kan görme beklentisi olan adamlarla evlenmediği için sorun olmuyor.

ılla boyle yazan boyle dusunen boyle konusan olur ıste
kanamak zorunda mı ?
soylıyım
normalınde aslında kanamamalı
kasarsan yeterlı sureyı zamanı kendıne tanımazsan kuruluktan kanar

kanayınca bakıre olacak dıye bırsey yok evlendıkden 1 yıl sonra kanamam olmustu benım buna ne demelı ?
sımdı benım zarım cok mu namuslu kendını kayınvalıde me gostermeye cok mu meraklı olmus oldu

Sevgiliyken birlikte olanlar çarşafta iki üç damla kan görme beklentisi olan adamlarla evlenmediği için sorun olmuyor.
Yazdığımı iyi okuyun ve anlayın lütfen. Meraklı kaynana ve görümce diyorum. Kapıya gelip görmek isteyenler olay çıkaranlar var. Az mı? Okuduk burda problemleri. Az mı? Yardım etmeye çalıştık destek olmaya çalıştık sevgilisiyle birlikte olup yarı yolda bırakılanlara. Allah kimsenin başına vermesin. Ama sadece şu kadınlar kulubü bir derdim var forumunda istatistik yapılsa, erkeklerin ne kadar güvenilmez olduğu oranı fazlasıyla yüksek çıkar kardeşim.

Kana göre namus ayrımı yapan kaynana görümceler var.

Bakire olup olmamak ve 2 damla kan namuslu olup olmadığını belirleyemez ama yaşadıktan sonra iliskiniz biterse yaşanan bir pişmanlık aldatılmış hissi var.Yaşlarımız yakın 18 yaşındayım bekaretimi yitirmedim, daha fazlasini istememisti eski erkek arkadasim sadece temas gecmisti ve bahsederken bakireyim demem. Yasarken hersey guzel geliyor hep yanina olacakmış ayrılmayacakmışsınız gibi. Ne yaşadıysam arkasında durdum bunun bilince bulup durabilmek biseyler yasadigi halde yalan soylemek gibi seyler olmayip arkasında durabilirisen güzel. Bizim de iyiydi iliskimiz ama ben bu sabah uyandigim gibi bir mesajda aldatildigimi ogrendim. Çok seven erkeğin gelecekte kafan karışmaması icin yapmaması gerektigini dusunuyorum anlatış tarzın bu yüke hazır değil gibi duruyor yaşadım gördum az da olsa pismanligim var yapmamalisin.

Allah aşkına şu cümle arasındaki soru işaretlerini koymayın, cümleleri baştan okumak zorunda kalıyorum.

Bekareti dert etmeyen koca, kaynana ve görümceyi dert eder mi sizce? :)

Sizin sorunuz "sevgiliyken sevişenler horoz mu kesiyor, hiç mi meraklı kaynana görümce yok?". Ben de diyorum ki sevgiliyken sevişenler zaten bekaret kaygısı olmayan adamlarla evleniyor, dolayısıyla bekaretten doalyı bir sorun olmuyor.

Kaldı ki benim ne anneannemlerde ne babaannemlerde kaç sene öncesinde bile çarşaf adeti yoktu. Demek ki her yerde, her zaman olan bir şey değil.

O seni boyle sevmis be kuzum o masumiyeti ondan alma belkide boyle birsey yasamamis olman senin onun gozundeki yerini farkli kiliyo tamam iki bacak arasi degildr masumiyet ama anlatabilsem keske ne demek istedigimi yapma derim ben insanlar yaptiklari seylerden pisman olabilirler o pismanligi yasama daha yasin kucuk acele etme nasilsa yasanacak bir gun

Bazı kardeşlerimiz bu dediğiniz bekaret kaygısı olmayan erkeklerle birlikte olduğunu sanıyor. Ancak sonrasında terkediliyor. Ara ki bi daha bekaret kaygısı olmayan birini bulasın.. İnşallah böyle şeyler kimsenin başına gelmez.

:) Hayatınıza giren erkeği doğru seçmek lazım.
Ne hikmetse daha bir tane bekaret kaygılı erkek girmedi hayatıma. Çevremdeki normal erkek arkadaşlarım da keza öyle değil.

Muhafazakar bir çevredeki erkeklerin pek tabii bekaret kaygısı olur.

Ama bakire olmayan herkesin terk edileceği savı da yanlış bana göre. Şu forumda bile bakire olmadan evlenen bir sürü kadın varken mesela.

Maşallah. Çevrenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…