- 4 Kasım 2008
- 2.001
- 312
Benim de öyle sadece düz yatarken sorun yaşamıyorum desem yeridirEvet, özellikle kasıklarım çok çekiyor. Her pozisyonu deneyemiyorum örneğin
Teşekkür ederimrahim agzinda yarada aciya sebep verebiliyor birde burda okudum vvs sendromu varmis o da sizin sikayetinize benziyor bunlari arastirin bakalim. birde smear testi arkadaslarin dedigi gbi yaptirin. gecmis olsun cok.
kasık ağrısı için evet, sırt üstü yatarken sıkıntım yok ama vajinal acı her türlü vardı. Çok şükür şu cuma günü yapılan blokajdan sonra dün acı, yanma hissetmedim.Benim de öyle sadece düz yatarken sorun yaşamıyorum desem yeridir
bence de bol bol su içip enfeksiyonu atması lazım.Karamella, ben de ağır bir sistit geçirmiştim ve uzun müddet senin gibi şikayetlerim oldu. Şimdi sistit kronikleşen bir şey. Tekrar etmiş de olabilir.
Ben şunu hissediyordum: adam özellikle doggyde git gel yaptıkça aman allahım ağrısı kasıklardan bir de içerde derinde bir noktadan çıkıyordu. Bıçak giriyor gibimi desem değişik bir ağrı.
Çareyi deli gibi su içmekte buldum. İçersem iyiyim içmezsem kötüyüm. Doktor da bana psikolojik demişti.
3-3,5 için mutlaka. İlişkiden önce ve sonra tuvalete gitmek lazım gene enfeksiyonun atılmasını sağlamak için . Temizliği önden arkaya yapmak lazım. Bir de defne sabunu vs. demişler onları yapmayın bence. Çünkü suyla temizliği öneriyorlar. Hatta ped bile kullanmayın bence yani plastik değil de kumaş olanlar var. Ya da pamuk oranı yüksek olanlardan alın. Hava alsın. Evde çamaşırsız da gezebilirsiniz gene hava alması için.Erkek arkadaşımla 4 aydır falan cinsel yaşantımız var. İlk zamanlar çok iyiydi sonra 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sonrasında ise her ilişkide ya derinde ya girişte acı yaşamaya başladım zaman zaman azaldı ama özellikle içimdeyken kasıklarımda baskı ve sancı hissediyordum. 1 aydır sevişmiyorduk mesafelerden dolayı dün gene seviştik ama bakireyken bile hissetmediğim acıyı hissettim 3 defa falan denedik her defasında hüsran girişte inanilmaz bir acı var. Zorlamadığı halde gözlerimden yaş geldi. Doktora da gittim geçen haftalarda muayene olup şikayetimi anlattım bir sorun gözükmüyor dedi. O zaman neden böyle ? Desemki erkek arkadaşım çok zorluyor ondan hayır tam tersine çok nazik davranıyor, ilişkimizde sorunlar var onları kafaya takıyorum desem o da yok her şeyiyle çok iyi bir ilişkimiz var. Ama bu konu artık sıkıntı olmaya başladı. Böyle bir soruna yaşayan var mı ? Nasıl cözdünüz ? Farklı bir doktora da gideceğim
Aynen öyle zaten "rahiminize" herhangi bir şey yerleştirmeniz mümkün değil ancak vajinaya yerleştirilebilir, onu da yapmayın lütfen doktora gidin.Çok teşekkür ederim ama vajinaya yabancı maddeler sokmak zararlı olmaz mı pamuk dahi olsa ? Tamponu bile 3 saatten fazla tutmayın diyorlar
Enfeksiyondur buyuk ihtimal. Ben de yeni evliyken çok aci çekerdim. Sonra ureaplazma çikti. Tedaviyle hemencecik geçti. Daha da tekrarlamadi. Ama erkek arkadaşiniz da o tedaviyi almali. Yoksa yeniden tekrarlarErkek arkadaşımla 4 aydır falan cinsel yaşantımız var. İlk zamanlar çok iyiydi sonra 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sonrasında ise her ilişkide ya derinde ya girişte acı yaşamaya başladım zaman zaman azaldı ama özellikle içimdeyken kasıklarımda baskı ve sancı hissediyordum. 1 aydır sevişmiyorduk mesafelerden dolayı dün gene seviştik ama bakireyken bile hissetmediğim acıyı hissettim 3 defa falan denedik her defasında hüsran girişte inanilmaz bir acı var. Zorlamadığı halde gözlerimden yaş geldi. Doktora da gittim geçen haftalarda muayene olup şikayetimi anlattım bir sorun gözükmüyor dedi. O zaman neden böyle ? Desemki erkek arkadaşım çok zorluyor ondan hayır tam tersine çok nazik davranıyor, ilişkimizde sorunlar var onları kafaya takıyorum desem o da yok her şeyiyle çok iyi bir ilişkimiz var. Ama bu konu artık sıkıntı olmaya başladı. Böyle bir soruna yaşayan var mı ? Nasıl cözdünüz ? Farklı bir doktora da gideceğim
aaa evettt konu sahibinden erkek arkadaşına geçip sonra geri ondan geçiyor olabilir.Enfeksiyondur buyuk ihtimal. Ben de yeni evliyken çok aci çekerdim. Sonra ureaplazma çikti. Tedaviyle hemencecik geçti. Daha da tekrarlamadi. Ama erkek arkadaşiniz da o tedaviyi almali. Yoksa yeniden tekrarlar
Galiba erkek arkadaşınızın tedavi olması lazım.3.kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ben artık pes ettim nasıl oluyor anlamadım. 25 yıldır hiç geçirmedim son 4 ayda 3 kez geçirdim
Çok geçmiş olsun .Enfeksiyon için verilen antibiyotikler de mantar ve kuruluga sebep olabilir .Erkek arkadaşınız da urologa gidip sizin durumunuzu anlatıp genel bir tedavi olmalı .Evlenir evlenmez mantar olmuştum bende o panikle ikimiz birden tedavi aldık ,daha da tekrarlanmadi.3.kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ben artık pes ettim nasıl oluyor anlamadım. 25 yıldır hiç geçirmedim son 4 ayda 3 kez geçirdim
Evet eşli olmanız lazım. Sen istediğin kadar ol, erkek arkadaşından bulaşır.3.kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ben artık pes ettim nasıl oluyor anlamadım. 25 yıldır hiç geçirmedim son 4 ayda 3 kez geçirdim
3.kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ben artık pes ettim nasıl oluyor anlamadım. 25 yıldır hiç geçirmedim son 4 ayda 3 kez geçirdim
Uzmanlar 30 yaşını geçen kadınlar için düzenli olarak tavsiye ediyor bu testi. Bence cinsel hayatı başlayan her kadın düzenli aralıklarla bu muayene olmalı. Bir de korunmuyorsan; kesinlikle korun, hijyen çok önemli :)Onu da yaptırayım teşekkür ederim randevum ayın 7sinde bakalım ne olacak
Çok teşekkür ederim ama vajinaya yabancı maddeler sokmak zararlı olmaz mı pamuk dahi olsa ? Tamponu bile 3 saatten fazla tutmayın diyorlar
İyi de erkek arkadaşımla son birlikteliğimizin üzerinden 2 hafta geçti uzun süredir de birlikte olmuyordukGaliba erkek arkadaşınızın tedavi olması lazım.
Hahaha evet ya gecede 3-4 yapıyorduk canım şimdilerde bir bile olmuyor çünkü canım yaniyorBence nazara geldiniz, "gecede üç dört" mesajlı konunuzu hatırlıyorum çünkü
Korunuyoruz tabiki ama teşekkürler :)Uzmanlar 30 yaşını geçen kadınlar için düzenli olarak tavsiye ediyor bu testi. Bence cinsel hayatı başlayan her kadın düzenli aralıklarla bu muayene olmalı. Bir de korunmuyorsan; kesinlikle korun, hijyen çok önemli :)