Hayır olamam vajinismus olsam hiç içime alamazdım ki başlarda da bir sorunumuz yoktu her şey gayet iyiydiÇok anlamam ama vajinismus olabilir misin?
Enfeksiyondan tam anlamıyla kurtulmamış olabilirsin. Başka bir hastaneye git ve smear testi de yaptır canım, Geçmiş olsun. Antibiyotik vs kulladıysan kuruluk falan yapabiliyor, onunla da alakası olabilir bu aradaErkek arkadaşımla 4 aydır falan cinsel yaşantımız var. İlk zamanlar çok iyiydi sonra 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sonrasında ise her ilişkide ya derinde ya girişte acı yaşamaya başladım zaman zaman azaldı ama özellikle içimdeyken kasıklarımda baskı ve sancı hissediyordum. 1 aydır sevişmiyorduk mesafelerden dolayı dün gene seviştik ama bakireyken bile hissetmediğim acıyı hissettim 3 defa falan denedik her defasında hüsran girişte inanilmaz bir acı var. Zorlamadığı halde gözlerimden yaş geldi. Doktora da gittim geçen haftalarda muayene olup şikayetimi anlattım bir sorun gözükmüyor dedi. O zaman neden böyle ? Desemki erkek arkadaşım çok zorluyor ondan hayır tam tersine çok nazik davranıyor, ilişkimizde sorunlar var onları kafaya takıyorum desem o da yok her şeyiyle çok iyi bir ilişkimiz var. Ama bu konu artık sıkıntı olmaya başladı. Böyle bir soruna yaşayan var mı ? Nasıl cözdünüz ? Farklı bir doktora da gideceğim
İslanmada sorunum yok başlarda vardı onu çözdük onun acısını biliyorum öyle değilEnfeksiyondan tam anlamıyla kurtulmamış olabilirsin. Başka bir hastaneye git ve smear testi de yaptır canım, Geçmiş olsun. Antibiyotik vs kulladıysan kuruluk falan yapabiliyor, onunla da alakası olabilir bu arada
Cinsel aktif kişilerin 30 yaşına yaklaşınca yaptırması gereken bir test, hem cihazla görünmeyen enfeksiyonu tespit eder, hem de kanser taraması için kullanılıyor. Kanser olduğunuzu ima etmiyorum telaş etmeyin, ama yapılması gereken bir taramaİslanmada sorunum yok başlarda vardı onu çözdük onun acısını biliyorum öyle değilSmear testi ne oluyor herhangi bir test yapmadı doktorum sadece makineyle içeriden kontrol etti. Bir de enfeksiyonun üzerinden 2 ay geçti hala kalmış olabilir mi
Onu da yaptırayım teşekkür ederim randevum ayın 7sinde bakalım ne olacakCinsel aktif kişilerin 30 yaşına yaklaşınca yaptırması gereken bir test, hem cihazla görünmeyen enfeksiyonu tespit eder, hem de kanser taraması için kullanılıyor. Kanser olduğunuzu ima etmiyorum telaş etmeyin, ama yapılması gereken bir tarama
Çok teşekkür ederim ama vajinaya yabancı maddeler sokmak zararlı olmaz mı pamuk dahi olsa ? Tamponu bile 3 saatten fazla tutmayın diyorlarEnfeksiyon geçmiş olsa da yarattığı tahriş henüz geçmemiş olabilir bir süre sonra hissettiğiniz acı geçecektir. Su ile karıştırılmış elma sirkesiyle ıslatılmış bir parça pamuğu uyumadan önce rahminize yerleştirirseniz çok iyi gelecektir. Biraz rahatsız edici tabi ama doğal ve etkili bir yöntem. 1 günde fayda sağlar. Baktınız geçmiyor 2. gece bir kez daha yerleştirebilirsiniz. Bir de tahriş geçene kadar duş jeli vs gibi ürünler yerine temizliğinizi saf defne sabunu ile gerçekleştirirseniz o da çok iyi gelir
Korkmuyorum ki acı duymaktan psikolojik olarak bir şeyim yokAcı duymaktan korktuğun için vajina kendini korumaya alıyor ve kasmaya başlıyor acı duyuyorsn. Hem bedenen hemde kafan çok rahat olmalı acıyı unutmalı sadece zevke odaklan
Çok içeride olmasına gerek yok zaten. Ped gibi kullandığınızı düşününOnu da yaptırayım teşekkür ederim randevum ayın 7sinde bakalım ne olacak
Çok teşekkür ederim ama vajinaya yabancı maddeler sokmak zararlı olmaz mı pamuk dahi olsa ? Tamponu bile 3 saatten fazla tutmayın diyorlar
Karamella, 4 senedir evliyim. 4 senedir cinsel ilişkide acı, yanma hatta vulva girişiMde yırtılma yaşıyorum. Smear hpv testlerim, idrar, kan her şey temiz. Mantar, uçuk, enfeksiyon, iltihap… aklına gelebilecek her türlü tedaviyi oldum. Krem, hap, jel, kayganlaştırıcı, bitkisel yağ, fitil kullanmadığım şey kalmadı. Psikolojik dediler, hipnoz seansı bile aldım. Sonuç: hüsran. En sonunda İstanbul’da Süleyman Engin Akhan tarafından Bana vulvar vestibülit teşhisi kondu. Cuma günü ise Kartal Eğitim araştırma hastanesinde Prof. Ahmet Kale’ye muayene oldum ve vajinadaki pelvik taban kaslarına blokaj işlemi yaptı. Dün, 4 senelik evliliğimde ilk defa yanma olmadan ilişkiye girdim. İmkanın varsa bahsettiğim iki doktordan birine git. Başka yerlerde oyalanma.Erkek arkadaşımla 4 aydır falan cinsel yaşantımız var. İlk zamanlar çok iyiydi sonra 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sonrasında ise her ilişkide ya derinde ya girişte acı yaşamaya başladım zaman zaman azaldı ama özellikle içimdeyken kasıklarımda baskı ve sancı hissediyordum. 1 aydır sevişmiyorduk mesafelerden dolayı dün gene seviştik ama bakireyken bile hissetmediğim acıyı hissettim 3 defa falan denedik her defasında hüsran girişte inanilmaz bir acı var. Zorlamadığı halde gözlerimden yaş geldi. Doktora da gittim geçen haftalarda muayene olup şikayetimi anlattım bir sorun gözükmüyor dedi. O zaman neden böyle ? Desemki erkek arkadaşım çok zorluyor ondan hayır tam tersine çok nazik davranıyor, ilişkimizde sorunlar var onları kafaya takıyorum desem o da yok her şeyiyle çok iyi bir ilişkimiz var. Ama bu konu artık sıkıntı olmaya başladı. Böyle bir soruna yaşayan var mı ? Nasıl cözdünüz ? Farklı bir doktora da gideceğim
Ya inşallah o kadar gitmeye gerek kalmazKaramella, 4 senedir evliyim. 4 senedir cinsel ilişkide acı, yanma hatta vulva girişiMde yırtılma yaşıyorum. Smear hpv testlerim, idrar, kan her şey temiz. Mantar, uçuk, enfeksiyon, iltihap… aklına gelebilecek her türlü tedaviyi oldum. Krem, hap, jel, kayganlaştırıcı, bitkisel yağ, fitil kullanmadığım şey kalmadı. Psikolojik dediler, hipnoz seansı bile aldım. Sonuç: hüsran. En sonunda İstanbul’da Süleyman Engin Akhan tarafından Bana vulvar vestibülit teşhisi kondu. Cuma günü ise Kartal Eğitim araştırma hastanesinde Prof. Ahmet Kale’ye muayene oldum ve vajinadaki pelvik taban kaslarına blokaj işlemi yaptı. Dün, 4 senelik evliliğimde ilk defa yanma olmadan ilişkiye girdim. İmkanın varsa bahsettiğim iki doktordan birine git. Başka yerlerde oyalanma.
İnşallah ama ben de kırklarelinden kalkıp bu doktorlara gittim. Derdin varsa dermanı için fiZana bile gidiyorsun. Ben tampon bile takamıyorum. normalde o bölgede insanlar dokunma hissi yaşarken ben acı hissediyorum mesela. Lütfen erteleme, tek diyebileceğim bu.Ya inşallah o kadar gitmeye gerek kalmazisin kötüsü ben şehir değişikliği yaptım herhangi bir tedavi olsam bile sık görüsemedigimiz için tedavi işe yaradı mı yaramadi mi bilemeyeceğim. Ben de gidip ne kadar test varsa yaptırmayı düşünüyorum inşallah basit bir mantar ya da enfeksiyon denir
İnşallah öyledirinşallah basit bir mantar ya da enfeksiyon denir
Bir şey sorabilir miyim siz de eşiniz icerideyken yumurtaliklarinizda baskı ve ağrı hissediyor muydunuz ? Bir de bir tarafta his baskın olurken öbür tarafta his yok sanki gibi oluyor. Benim de ilk cinsel deneyimimİnşallah ama ben de kırklarelinden kalkıp bu doktorlara gittim. Derdin varsa dermanı için fiZana bile gidiyorsun. Ben tampon bile takamıyorum. normalde o bölgede insanlar dokunma hissi yaşarken ben acı hissediyorum mesela. Lütfen erteleme, tek diyebileceğim bu.
Evet, özellikle kasıklarım çok çekiyor. Her pozisyonu deneyemiyorum örneğinBir şey sorabilir miyim siz de eşiniz icerideyken yumurtaliklarinizda baskı ve ağrı hissediyor muydunuz ? Bir de bir tarafta his baskın olurken öbür tarafta his yok sanki gibi oluyor. Benim de ilk cinsel deneyimim
Her şeyi sorabilirsin. Bildiğim ne varsa cevaplarım seve seveBir şey sorabilir miyim