Ah o bende de var ozellikle aktüel ürünler olan marketler beni mahvetti onu da alayim bunu da alayim gereksiz şeyler. 20 TL lik birsey alacagim diye girip 100 TL birakip cikmalar derken cok gereksiz yere gidiyor bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz :)Markete falan gidice çok alıyorum ben bi görsen afedersin oha dersin.
İşten değil dişten diye boşa demiyorlar.
Kesinlikle hicbir sekilde parayi kucumsememek gerekir. Hep o 1TL leri önemseyenler iyi biriktiriyor zaten :)Tabi canım bir lira bir liradır.. Yeri geliyor crbimizde onu da bulamadığımız zaman oluyor. :)
İnsallah canim ben de ev istiyorum onun için de mutlaka birikim gerekiyor. Ben evde denedim harcadim o yuzden banka hesabina yatirmaya karar verdim. Boyle daha iyi bu hesaptan para cekmiyorum sadece yatiriyorum.bende bankada biriktienlerdenim canım. eşim ile ortak biriktiriyoruz.inşallah çok güzel bi ev alabiliriz o para ile
İnsallah yaparsin canim neden olmasin.? İnsanlar bir sekilde tasarruf yapip biriktirerek sahip oluyorlarsa biz de yapabiliriz. Çizelge de yapabiliriz. Hatta bunun için önerilerinizi bekliyorum. Ayrica katilmak isteyenler topiğe yazsin lütfen.topiğin hayırlı olsun canım. ben de birikimi sevenlerdenim. hedefim olsun olmasın çocukluğumdan beri birikim yaptım. şu an bir hedefim var, kuzenlerimle ortak olan daireyi hisselerini verip tamamen üzerime geçirmek. bunun için de 2018 ocak ayına kadar 30-40 bin biriktirmek. düğün takılarını, paralarını ve kenardaki paramı da üzerine katıp çekebildiğim en az miktarda kredi çekmek. nasipse olur. ben de seninle devam ederim. çizelge vs olacak mı?
Az çok hicbir önemi yok. Benim eşim esnaf yazin isler oluyor o yuzden daha iyi biriktiriyoruz fakat kışın biriktiremedigim bir kaç ay da olabiliyor. Ama artik çok az da olsa inşallah bankaya yatirmayi düşünüyorum.