• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Valla işi gücü bırakmak pek mümkün değil de dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ilk haftalardan korkmuyorum ben benim risk sonra başlıyor rahim ağzı yetmezliği muhabbeti işte önlemleri alıp dua edeceğiz artık
Canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına rahim ağzı yetmezligi içinde önlemini aldın mı inşallah verecek rabbim kucağına.. Bugün kan vereceksin hadi inşallah kocaman hcg ile dönersin:)

Canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına rahim ağzı yetmezligi içinde önlemini aldın mı inşallah verecek rabbim kucağına.. Bugün kan vereceksin hadi inşallah kocaman hcg ile dönersin:)
İlerleyen haftalarda alınacak önlem canım şimdi erken işe gelmeden verdim kan çıkışta gideceğim sonuç almaya çıkmıştır sonuç muhtemelen iki saate kalmaz öğrenirim

Canım benim ben keseye göre tahmin yapıyorum ya benim fıstık kız gibi görünüyo :) sizde hamile kalınca inşallah sizin bebislere de cinsiyet tahmini yapcam :)
8. haftada ultrason resmine gore kese seklinde bide ne tarafta duryosa ona gore degil mi belli oluyo bende yapmistim tuttu bendede canim insaaallah sag salim kucagina alirsin canimm :)

Kızlar test yaptimmmmm

Eklentiler

• 2016-01-20 17.42.34.jpg
    2016-01-20 17.42.34.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 55
Selam kızlar ay ben çok kötüyüm ya önceki hamilelikte bulantım falan olmadı benim ama bu sefer çok kötü ya sizler nasılsınız

Back