• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Sağolasın canım yazdım burada da önceki sayfalarda kaldı galiba o gün sana denk gelmedi hatta bugün keseyi gördük :KK49: keyfimiz Pek yerinde
Ay canim çok sevindim ya bana bildirim gelmediği için bakamadim ama nasıl sevindim bilemezsin darısı artık diğer arkadaşlarımın başına :))))

Sa
Ay canim çok sevindim ya bana bildirim gelmediği için bakamadim ama nasıl sevindim bilemezsin darısı artık diğer arkadaşlarımın başına :))))
Sağolasın canım geçen hafta öğrendim ben de zaten ama hiç umudum yoktu bu ay ne olur ne olmaz test yapayım dedim çıktı :KK9:dediğin gibi darısı bekleyenlerin başına

Sa
Sağolasın canım geçen hafta öğrendim ben de zaten ama hiç umudum yoktu bu ay ne olur ne olmaz test yapayım dedim çıktı :KK9:dediğin gibi darısı bekleyenlerin başına
Amin canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah kese fotoğrafın varsa at sana canim

Eklentiler

• DSC_0012.JPG
    DSC_0012.JPG
    47,7 KB · Görüntüleme: 41
Ayyyy pitircik ya kuzum bu kese tahminimce 10 mm falan sanırım :)
Bilmiyorum ki canım boyutla ilgili bişey söylemedi bizim doktorun eleştirilecek tek tarafı şu kalp atışını duyana kadar pek detaylı bilgi vermiyor kese var mı var tamam iki hafta sonra görüşelim dedi direk hatta benim risk var malum dikkat etmem gerekenleri saydı sonra da kalp atışını duyalım diğer önlemleri konuşuruz dedi

Bilmiyorum ki canım boyutla ilgili bişey söylemedi bizim doktorun eleştirilecek tek tarafı şu kalp atışını duyana kadar pek detaylı bilgi vermiyor kese var mı var tamam iki hafta sonra görüşelim dedi direk hatta benim risk var malum dikkat etmem gerekenleri saydı sonra da kalp atışını duyalım diğer önlemleri konuşuruz dedi
Onları da duyacaksin insallah canim pit pit sesleri gerçekten güzel kendine çok dikkat et canim

Ayy INŞALLAH öyledir. Hiç bu ay umudum yoktu hatta tedavi için korunuyoduk. Satın 13cu günü ilişkide olduk sonra hiç olmadık. Ondada zaten hemen ayağa kalktım.. Yoktan var eden RABBİM her şey onun elinde

Sat 30aralık. 28ocak bat.folekula da baktırdım. Satın 10 gunu olcusu 14mm.. 13cu gun ilişkimiz oldu. Hamilelik Ola bilirmi sence?

Back