- Konu Sahibi interiorarchitect
- #1.401
Hayirli uğurlu olsun tatlım rabbim kucağına kucağına,mayi da nasip etsinYaptirdim canım çok sukur hamileyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli uğurlu olsun tatlım rabbim kucağına kucağına,mayi da nasip etsinYaptirdim canım çok sukur hamileyim :)
Hayirli uğurlu olsun tatlım rabbim kucağına kucağına,mayi da nasip etsin
Ayyy canim benim hadi gözünaydın inşallah darısı kalp atışlarına :)Yaptirdim canım çok sukur hamileyim :)
Sağolasın canım yazdım burada da önceki sayfalarda kaldı galiba o gün sana denk gelmedi hatta bugün keseyi gördük keyfimiz Pek yerindeCanim sen hamile misin hiç haberim yok gerçekten hayırlı uğurlu olsun insallah
Ay canim çok sevindim ya bana bildirim gelmediği için bakamadim ama nasıl sevindim bilemezsin darısı artık diğer arkadaşlarımın başına :))))Sağolasın canım yazdım burada da önceki sayfalarda kaldı galiba o gün sana denk gelmedi hatta bugün keseyi gördük keyfimiz Pek yerinde
Sağolasın canım geçen hafta öğrendim ben de zaten ama hiç umudum yoktu bu ay ne olur ne olmaz test yapayım dedim çıktı dediğin gibi darısı bekleyenlerin başınaAy canim çok sevindim ya bana bildirim gelmediği için bakamadim ama nasıl sevindim bilemezsin darısı artık diğer arkadaşlarımın başına :))))
Amin canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah kese fotoğrafın varsa at sana canimSa
Sağolasın canım geçen hafta öğrendim ben de zaten ama hiç umudum yoktu bu ay ne olur ne olmaz test yapayım dedim çıktı dediğin gibi darısı bekleyenlerin başına
Hemen atayımAmin canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah kese fotoğrafın varsa at sana canim
Ayyyy pitircik ya kuzum bu kese tahminimce 10 mm falan sanırım :)Azıcık ters yüklendi niye anlamadım ama attım :)
malesefff canim yok bisey regl oldum ben 3. gunumdu bitti bugunCanım ben yeni gördüm ayyy silik çizgi var hadi hayirli olsun :) kan testi yaptırdın mi
pasanin annesi sende durumlar nedir canım
Pyara canım benim de önceki hamileliğim de bulantım yoktu ama bunda var her hamilelik kendine özgü
Bilmiyorum ki canım boyutla ilgili bişey söylemedi bizim doktorun eleştirilecek tek tarafı şu kalp atışını duyana kadar pek detaylı bilgi vermiyor kese var mı var tamam iki hafta sonra görüşelim dedi direk hatta benim risk var malum dikkat etmem gerekenleri saydı sonra da kalp atışını duyalım diğer önlemleri konuşuruz dediAyyyy pitircik ya kuzum bu kese tahminimce 10 mm falan sanırım :)
Onları da duyacaksin insallah canim pit pit sesleri gerçekten güzel kendine çok dikkat et canimBilmiyorum ki canım boyutla ilgili bişey söylemedi bizim doktorun eleştirilecek tek tarafı şu kalp atışını duyana kadar pek detaylı bilgi vermiyor kese var mı var tamam iki hafta sonra görüşelim dedi direk hatta benim risk var malum dikkat etmem gerekenleri saydı sonra da kalp atışını duyalım diğer önlemleri konuşuruz dedi
Canım gebelik testise bal gibi hamilesin :)Eki Görüntüle 1758588 kızlar hamile miyim sizce???
Canım epey köyü çıkmış bi kan testi ver bence kaç gün geçtiAyy INŞALLAH öyledir. Hiç bu ay umudum yoktu hatta tedavi için korunuyoduk. Satın 13cu günü ilişkide olduk sonra hiç olmadık. Ondada zaten hemen ayağa kalktım.. Yoktan var eden RABBİM her şey onun elinde