- Konu Sahibi interiorarchitect
- #1.341
insallah canim yaTabi ki de canımm... Yani geç döllenme olup adet günü kanda çıkmayan kişi çok var o yüzden stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim yaTabi ki de canımm... Yani geç döllenme olup adet günü kanda çıkmayan kişi çok var o yüzden stres yapma
ayyy canim benim coooook sukur iyi ya vallla coooookk sevindim pit pit eden kalp atisina kurban canim bnim yaaa rabbimden gelen en buyuk mucize saglicakla gelsin insaaalllah canim. anladim dun yorgun oldugunu canim saat 3 bucukta yaptim testi sabahta uyandgmda hic su icmedim saat 11 bucuktan 3 bucuga kadar tuttum idrarimi hic su icmemistim ilk bes dakika cook acik renkti ikinci cizgi aslinda yumurtlama gunum 11 ocaga denk gelyo o gunlerde iki defa yaparim testi canim...Canım benim o kadar yorgunum ki 1 kere yapman yeterli yazacağıma atman demişim şimdi farkettim kusura bakma sınav haftamdı iyi kötü bitti artık bebeğimde bende iyiyiz şükürler olsun dün nokta kadar leke geldi ne olur ne olmaz diye doktora gittim bebeğimi de gördüm şükürler olsun pit pit atıyordu kalbi de rabbime emanet yavrum...
aynen canım yumurtlamaya yakın çizgi koyulaşmaya başlayınca günde 2 defa yapabilrsinn hadi güzel bi ay olsunda gelsin bebişin inşallah :)ayyy canim benim coooook sukur iyi ya vallla coooookk sevindim pit pit eden kalp atisina kurban canim bnim yaaa rabbimden gelen en buyuk mucize saglicakla gelsin insaaalllah canim. anladim dun yorgun oldugunu canim saat 3 bucukta yaptim testi sabahta uyandgmda hic su icmedim saat 11 bucuktan 3 bucuga kadar tuttum idrarimi hic su icmemistim ilk bes dakika cook acik renkti ikinci cizgi aslinda yumurtlama gunum 11 ocaga denk gelyo o gunlerde iki defa yaparim testi canim...
skma canini rabbimden umit kesilmez canim yaa bu ay olmazsa onumizdeki ay olr insallah canim sabir ve dua ile hersy olur canimm...cidden var midir
insaalllah canim yaa rabbim isteyen herkese nasip etsinn bu guzel duyguyu tattrsin insaallahhhaynen canım yumurtlamaya yakın çizgi koyulaşmaya başlayınca günde 2 defa yapabilrsinn hadi güzel bi ay olsunda gelsin bebişin inşallah :)
bu arada çook teşekkür ederim canımmm sağlıkla gelir inşallah miniğimmm en kısa zamanda isteyen ehrkese nasip etsin rabbim
amin canııım amin inşallahhh :)insaalllah canim yaa rabbim isteyen herkese nasip etsinn bu guzel duyguyu tattrsin insaallahhh
inşallah canım bnımmmskma canini rabbimden umit kesilmez canim yaa bu ay olmazsa onumizdeki ay olr insallah canim sabir ve dua ile hersy olur canimm...
Heh canım dün değerlendirdiniz mi bugün de değerlendirin hadi rabbim nasip etsin afedersin ilişkiden önce ve ilişkideken bolca dua et rabbim bana sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye ayyy hadi inşallah gelsin bebekcanim yakaladim tahmin ettigim gibi oldu 11 ocak yumurtlama gunum bugun yakaladim cift kirmiziyi resim yukleyemiyorum cok ugrastim olmuyo ama interiorarchitect
dun degerlendirdik bugunde insalllah degerlemdrrizz canim dua et sende bana hadi insalllahhh canim yaaaa rabbim tum isteyenlere nasip etsin insaaallllahhhhh gelsin bebislerŕrrrHeh canım dün değerlendirdiniz mi bugün de değerlendirin hadi rabbim nasip etsin afedersin ilişkiden önce ve ilişkideken bolca dua et rabbim bana sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye ayyy hadi inşallah gelsin bebek
Hadi inşallah canım dualarımdasin olacak Allâhin izniyledun
dun degerlendirdik bugunde insalllah degerlemdrrizz canim dua et sende bana hadi insalllahhh canim yaaaa rabbim tum isteyenlere nasip etsin insaaallllahhhhh gelsin bebislerŕrrr
ayyyyy insaaalllahhh canim yaaa :)Hadi inşallah canım dualarımdasin olacak Allâhin izniyle
Canım özür dilerim ben bildirimi görmemişim dün ki.bugun yaptigim test dahada acik cikti canim heralde ben yumurtladim bugun 3. gunum iki gun once acayip kasik agrim oldu yumurtlama gunu yani duramyodum sancidan sonra kendiliginden gecti.. bugunde kasiklarima igne batyomus gibi oluyo ve geciyo elektrklenme gibi ayni insalllah bu ay olur hic bukadar calismamistik insallah emeklerimiz bosa cikmaz interiorarchitect
canim benim sorun degil yaa valla gordugun zamanda cevapliyosun yaa asil ben sana coook tskr edrm tatlimm.Canım özür dilerim ben bildirimi görmemişim dün ki.
Evet canım sancı olan gün yumurtladin kaçıncı gündü hesap yapalım :)
Ne demek canım benimmmmmcanim benim sorun degil yaa valla gordugun zamanda cevapliyosun yaa asil ben sana coook tskr edrm tatlimm.
Anladim canim muhtemelen 12.gün yumurtlama olmuş ayın kaçıydi 12.gün Hatırlıyo musun11.gun tam koyu ve 12. gun koyu ama 11 gun gibi degil bugun tam silik canim..