• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Canımm çok fazla bitkisel şey yapmışsın ya ondan farklı geliyordur belki git doktora o aklındaki soruları cevaplasin için rahatlasin ovulasyonda çok işe yarıyor olacak inşallah en kisa zamanda stres yapma sakin
canim ovula marka ovulasyon testi var gg de bide surelab var bide senin kullangidin labquic diye bi marka var hangisini alayim sipars vercemde..

canim ovula marka ovulasyon testi var gg de bide surelab var bide senin kullangidin labquic diye bi marka var hangisini alayim sipars vercemde..
Canim ben Laboquick aldım memnunda kaldım 25 ovu 10 gebelik testi 25 ye almıştım ben ve ilk ovu denemesinde hamile kaldım şükürler olsun darısıda başına olsun inşallah

Merhaba arkadaslar neden hiç sesiniz soluğunuz yok? Nasılsınız? Ya bi de aklıma takıldı. Kan uyuşmazlığı DUYGUNUZMU? nasıl biliniyor.? negatif pozitiflemi

Merhaba arkadaslar neden hiç sesiniz soluğunuz yok? Nasılsınız? Ya bi de aklıma takıldı. Kan uyuşmazlığı DUYGUNUZMU? nasıl biliniyor.? negatif pozitiflemi
canim ben yaptirmistim genetik yaptrdim ben talesemi tasiyiciyim esimde yok oglumdada yok bildigim kadariyla kan uyusmazligi eslerin her ikisinde olunca oluyo iki tane test var bi tanesi % 60 70 gosteryo ikincisi % 100 sonuc veriyo genetik olan arastrma hastanesinde yaptr sonucta negatf yada pozitif cikyo doktr seni bilgilendrr canim. yardmci olacagim baska bisey varsa sorabilirsin canim..

20160108_154218.jpg
interiorarchitect interiorarchitect bi bakarmisin ?

Çok saolun canlarım.. Esim 0rh+,bende arh+ kafama takıldı oyle. Bi de bu GUN doktora gittim usi doktoru yalnış yorumlamış. Kist falan yokmus. Adetimin 10cu günü folekul 14mm..sizce nasıl ölçüde?

ikinizde pozitifseniz sorun yok kadin negatf erkek poz. olunca sorun oluyo bilgm kadariyla canim folekul hakkinda hic bi bilgim yok canim yaa belki baska arkadaslar bilir yorum yazarlar canim..

interiorarchitect interiorarchitect ovu testim geldi gunde kac defa yapicam bugun denemek icin bitane yaptim ikinci cizgi silik cikti ama belirgin adetim biteli 2 gun oldu olabilir mi oyle bisey canim sen demistin yardimci olucam diye resim atsam yorumlayabilirmisin?
canım 4 saat sıvı almamış olman lazım günde 1 kere atman yeterli ve saat 11-12 ya da akşam 5-6 gibi yap ki doğru sonuç versin ve ilk idrarla yapma yanıltıcı oluyo ilk idrar tabi at sen ben bakarım

canım 4 saat sıvı almamış olman lazım günde 1 kere atman yeterli ve saat 11-12 ya da akşam 5-6 gibi yap ki doğru sonuç versin ve ilk idrarla yapma yanıltıcı oluyo ilk idrar tabi at sen ben bakarım
saol canim tskr edrm bebis nasil sen nsailsin gebelik nasil gidiyor?
ben atarim yine ara ara canim sen musait oldugunda bakarsin...

saol canim tskr edrm bebis nasil sen nsailsin gebelik nasil gidiyor?
ben atarim yine ara ara canim sen musait oldugunda bakarsin...
Canım benim o kadar yorgunum ki 1 kere yapman yeterli yazacağıma atman demişim şimdi farkettim kusura bakma sınav haftamdı iyi kötü bitti artık bebeğimde bende iyiyiz şükürler olsun dün nokta kadar leke geldi ne olur ne olmaz diye doktora gittim bebeğimi de gördüm şükürler olsun pit pit atıyordu kalbi de rabbime emanet yavrum...

Back