• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Kiz jndam seni merak ettimde profilinden girdim msjlarina bakem diye bak nereye gelip yazmisim ahahahh :KK53::rolleyes:
iyi yaptın canımmm hoşgeldin sefa getirdin topiğime :) ben bu topiği kürtaj olduktan sonra açmıştım :) çok tatlı arkadaşlarım oldu burda da :)
ve bu topiktende çok hamiş çıktı bende dahil :)
inşallah kalanlarda en kısa zaman da hamiş olcaklar :)

iyi yaptın canımmm hoşgeldin sefa getirdin topiğime :) ben bu topiği kürtaj olduktan sonra açmıştım :) çok tatlı arkadaşlarım oldu burda da :)
İnsalllah canım bekleyen herkes en kisa zamanda saglikla kavusurlar bebeciklerine..bende ilk bebegimde olmustum kurtaj Allah kimseye yasatmasin bidaha

İnsalllah canım bekleyen herkes en kisa zamanda saglikla kavusurlar bebeciklerine..bende ilk bebegimde olmustum kurtaj Allah kimseye yasatmasin bidaha
aminnn canım rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın güzel günler göstersin hepimize... yavrularımızlaaa sağlıkla yaşayalım :)

Topiğin sahibesi canım sen nasıl hamile kaldın canım bişey denedin mi yada bize tavsiye edebileceğin bişey var mı :)

Topiğin sahibesi canım sen nasıl hamile kaldın canım bişey denedin mi yada bize tavsiye edebileceğin bişey var mı :)
canım ben öyle çok özel kür falan yapmadım ovulasyon günlerimi takip ettim ve o günlerde ilişki oldu onun dışında ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim ve olabildiğince sabaha bıraktım duşu
eşime incir ceviz yedirdim bende ovudan sonra yedim inciri işte böyle canım :)

canım ben öyle çok özel kür falan yapmadım ovulasyon günlerimi takip ettim ve o günlerde ilişki oldu onun dışında ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim ve olabildiğince sabaha bıraktım duşu
eşime incir ceviz yedirdim bende ovudan sonra yedim inciri işte böyle canım :)

Anladım Canım maşallah diyelim o zaman :nazar::nazar::nazar:

Kizlar ovulasyon testimi yorumlayabilecek olan varmi 12 ve 13. Gun. Cift cizgi gbi gozuken bugune ait sizce yumurtlamam cok yakinmi

Eklentiler

• 20151225_173354.jpg
    20151225_173354.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 33
muhtemelen yarın yumurtlıcaksın canım değerlendir bugünü yarın yapınca yine at istersen bakalım
Yorum icin cok tesekkurler yrnda yapacagm siliklesme varsa yumurtladm demek degilmi? Bu arada sizinde bebegnz hayirli olsun saglikla kucagnza alin ins. Darisi da biz isteyenlerin basina.
Iliski saatine dikkat ettiniz mi hic sabah saatleri spermler daha canli oluyor deniyor biz genelde gece 23.00 cvri deneme yapiyrz hic tutmadi yumurtayi mi yakalayamiyoruz bilemedm

Yorum icin cok tesekkurler yrnda yapacagm siliklesme varsa yumurtladm demek degilmi? Bu arada sizinde bebegnz hayirli olsun saglikla kucagnza alin ins. Darisi da biz isteyenlerin basina.
Iliski saatine dikkat ettiniz mi hic sabah saatleri spermler daha canli oluyor deniyor biz genelde gece 23.00 cvri deneme yapiyrz hic tutmadi yumurtayi mi yakalayamiyoruz bilemedm
evet canım silikleşirse yumurtlamışsın demek oluyo ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik ve mümkünse sabaha bırak duşu kalkma canım...
bi de eşine ilişkiden önce incir yedir ve bi fincan kahve içir hadi rastgele :)
teşekkür ederim güzel dileklerin için canımmm rabbim en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallah

Back