• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

canim resim cekince gorunmuyo bide ben ilk basta dkkt etmedim bembeyazdi tek cizgi sonra cope aticaktim bi bakim dedim oyle diikkatimi cekti bi bakim yine resimi burya atabilirsem atarim canim

Yaptim canım. Bat bugün. Dün idrar testi yaptım pozitif çıktı çift çizgi. Sonra kan testi yaptım negatif :KK43:
Canim sıkma canını adet olmadiysan hala umut var demektir hem bazen idrarda çıkıp kanda çıkmaya biliyor hem boşver canim bu ay olmadıysa bidahaki ay olur hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah kuzum bu mübarek günde hayirlisini isteyelim rabbimden

canım onu dikkate alma sen yeni bi tane yap bu sefer dikkat et canım hemen çıkıyosa vardır :)
atmaya calistim resimi atamadim ya canim olmuyo resimdede baya belli artik ayin 29 30 u bekliycem yapmiycam bi daha test cikmayinca moralim bozulyo cikinca umutlanyo insan hersey olacagina varir karar verdim rahatliycam..

Canim sen testini bir kac gun sonra tekrarla varsa çıkar zaten
canim artik bu ayin 29 30unu bekliycem int. hesaplayinca adet dongum 21 gun cikyo ama ben 24 gunde bir oluyorum benim hesabim daha dogru varsa vardr zaten rabbim yazmissa olur degil mi boyle olmaliyim rahat :) yaa bu stres insana duşuk yaptrr vallahi :) olacagi varsada olmaz

atmaya calistim resimi atamadim ya canim olmuyo resimdede baya belli artik ayin 29 30 u bekliycem yapmiycam bi daha test cikmayinca moralim bozulyo cikinca umutlanyo insan hersey olacagina varir karar verdim rahatliycam..
canım rahat ol kasma olacagı varsa oluyo zatennn ama ümitsizliğede kapılma sakın tamam mı :)

canim artik bu ayin 29 30unu bekliycem int. hesaplayinca adet dongum 21 gun cikyo ama ben 24 gunde bir oluyorum benim hesabim daha dogru varsa vardr zaten rabbim yazmissa olur degil mi boyle olmaliyim rahat :) yaa bu stres insana duşuk yaptrr vallahi :) olacagi varsada olmaz
Çok doğru bir karar canim tebrik ederim :)

Tatlimm hic canini skma belki kontrol edilmemistr kanin bende ayni duruma dustum bi kere evde test yaptim pozitf gttim saglij ocagnda kan verdm aksam aile hekimini aradim dedim ki ne oldu sonuc hocam malesf negatif gebelik yok dedi kapattim hemen bi test daha yaptim yine cift cizgi aradim doktoru soyledim testi tekrar ettim dedim pozitf tm dedi birax bekl bidaha kanini tahlil ettrcm dedi ettrdi pozitif cikti bu defa kusura bkmyn fln dedi oluyo boyle arada katsklik dedm Desaa Desaa moralini bozma olmadyda onumuzdeki ay olur canim benimm bizde daha buralardayiz....

Kızlar bisey sorucam size ya dün farkettik daha doğrusu eşim farketti benim yukaridan aşağıya göbek cizgim belirmeye başladı ilk kez aynada baktım çok oldum sizce erken değil ki kizlar ya korktum ben valla :(

Ay ne biliyim canim ya hergün vucudumda farklı şeyler oluyor hayretle izliyorum :) mesela göğsüme bir baktım aynada o kadar derisi incelmiş ki butu damarları tek tek görüyorum acaba patlar mi diye bile düşündüm :))) çılgınlık iste :KK53::KK70:
:) sen kendini çok fazla dinliyorsun böyle yapma Allah muhafaza erken doğurursun meraktan :)

Back