- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
- Konu Sahibi interiorarchitect
- #1.221
insaallah canim yaa hep birlikte burda dogururuz insallahh canimn :* :*Sende iyiki varsın canim hep bizimle ol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insaallah canim yaa hep birlikte burda dogururuz insallahh canimn :* :*Sende iyiki varsın canim hep bizimle ol :)
canim ne oldu hastalandin mi testi tekrarladin mi canim tekrar...Çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için kızlar. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
canim ne oldu hastalandin mi testi tekrarladin mi canim tekrar...
Inşallah kuzum benim insallahinsaallah canim yaa hep birlikte burda dogururuz insallahh canimn :* :*
Sakin sıkma canını tamam mi canim demek ki hayırlısı bu ay değilmiş önümüzdeki maçlara bakalım artık :)Bugün hasta oldum canım sen de ne var ne yok canım?
canııım herşeyin hayırlısı diyelim önmüzdeki maçlara bakalım olur muuuBugün hasta oldum canım sen de ne var ne yok canım?
canım ovulasyon testi kullanıyo musun kullanmıyorsan eğer bu ayda bebiş yoksa ki inşallah vardır ovulasyon testi kullan derimya ben adet dongumden emin olamyorum son uc ay adet tarihini yazyorum 21 gun diyo iki ay once biraz erken adet oldum o tarihleri degistryo baya canim bende beklemeye karar verdim 4-5 gun daha
canim zaten yoksa bisey bu ayda adet olur olmaz sipars edicem internetten canim tavsiye ettigin bi marka var mi canim senin bildigin??canım ovulasyon testi kullanıyo musun kullanmıyorsan eğer bu ayda bebiş yoksa ki inşallah vardır ovulasyon testi kullan derim
canım ben laboquick kullandım gg den aldım sende onu al hem uygun hem iyicanim zaten yoksa bisey bu ayda adet olur olmaz sipars edicem internetten canim tavsiye ettigin bi marka var mi canim senin bildigin??
onu gormustum canim ben alirim ya olmazsa bu ay bakalim bi kac gun daha bekleyim insallah vardrda dedigin gibi gerek kalmaz..canım ben laboquick kullandım gg den aldım sende onu al hem uygun hem iyi
İnşallah bebişin seninledir canım :)onu gormustum canim ben alirim ya olmazsa bu ay bakalim bi kac gun daha bekleyim insallah vardrda dedigin gibi gerek kalmaz..
insallah canimm rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip edr insallah canimmben bi tek bu ay kullandım ilk defa hamile kaldım onda da :)
İnşallah bebişin seninledir canım :)
Amin canım benim Allâh razı olsun inşallahinsallah canimm rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip edr insallah canimm
Amin canim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine insallahKızlar hepinizden Allah razı olsun. Allah ım hamile olan arkadaşlarıma hayirlisiyla evlatları ni kucaklarina almayi nasip etsin, benim gibi bekleyenlere de hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insallah.
amin canımmmm aminnn inşallah... rabbim kimseyi bekletmesinKızlar hepinizden Allah razı olsun. Allah ım hamile olan arkadaşlarıma hayirlisiyla evlatları ni kucaklarina almayi nasip etsin, benim gibi bekleyenlere de hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insallah.
Gozun aydin canim masallah sizekızlarrr miniğimin kesesini gördük bugün :)