birlikte bekleyelim :)

ay canım benim hayırlsıyla inşallah :) rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
aminnnn canimmm insallahhh daha ben regl olmadim testte yaptim bisey cikmadi ama ben teste tam guvenemyorum al-bi test yaptim sat 5 aralik gecen ay 6 gun erken oldum ona gore hesapladim 29 aralikta regl olmam lazim ama test yapmak icin 5 ocagimi beklesem bilemedim .. regl tarihlerimi yazicam yorumlarmisin canim 24 ekim 11 kasim 5 aralik
ekim ile kasim arasi 12 gun kasim ile arasi 6 gun once oldum oncelikle 21 gunden dongumu hesapladim test cikmadi adette olmadim 24 gunden hesapliyorum simdi 29 aralikta olmam gerek olmazsam en son 5 ocagi bekliycem bakalim iki gunden beri ne hamilelik belirtisi ne regl belirtisi yasiyorum sadece bi tek sey migde bulantisu degilde yedigim yemek bogazima cikyo sanki cok yemisim gibi bide sk idrara cikyorum ama gittigimde sadece bi damla usuttum mu acaba ve idrarim cokk koyu kirmizi kahverengi gibi bilemyorum... hamile olsam silkte olsa illa cizgi cikardi ama hic bisey cikmadi...

aminnnn canimmm insallahhh daha ben regl olmadim testte yaptim bisey cikmadi ama ben teste tam guvenemyorum al-bi test yaptim sat 5 aralik gecen ay 6 gun erken oldum ona gore hesapladim 29 aralikta regl olmam lazim ama test yapmak icin 5 ocagimi beklesem bilemedim .. regl tarihlerimi yazicam yorumlarmisin canim 24 ekim 11 kasim 5 aralik
ekim ile kasim arasi 12 gun kasim ile arasi 6 gun once oldum oncelikle 21 gunden dongumu hesapladim test cikmadi adette olmadim 24 gunden hesapliyorum simdi 29 aralikta olmam gerek olmazsam en son 5 ocagi bekliycem bakalim iki gunden beri ne hamilelik belirtisi ne regl belirtisi yasiyorum sadece bi tek sey migde bulantisu degilde yedigim yemek bogazima cikyo sanki cok yemisim gibi bide sk idrara cikyorum ama gittigimde sadece bi damla usuttum mu acaba ve idrarim cokk koyu kirmizi kahverengi gibi bilemyorum... hamile olsam silkte olsa illa cizgi cikardi ama hic bisey cikmadi...
Canım şöyle bi hesapladım da senin ilk adetin çok kıs sürmüş 2. adete göre hesap yapınca 29 kasımda adet olman gerekiyo ama bu da düzenli gelmeyebilir çünkü tam oturmamış adet düzenin gibi geldi bana

Canım şöyle bi hesapladım da senin ilk adetin çok kıs sürmüş 2. adete göre hesap yapınca 29 kasımda adet olman gerekiyo ama bu da düzenli gelmeyebilir çünkü tam oturmamış adet düzenin gibi geldi bana
olabilir canim en son 22 agustosta normal dogum yaptim bebegim 15 haftalikti dogumdan sonra hep duzenli oldum ama ekim kasim arasi stres mi yorgunluk mu nedr anlamadim erken adet oldum ve ben bekarligimdan beri hic gecikmez erken olurum ama gecikmez hic bilmiorum yinede illa dogumdan sonra insanin donguleri degisebilyo ve kasimda adet oldugumda sanki resmen dusuk yasadim gibi hissttim reglim 8 9 gun surdu 4. 5. gun halen sancim oluyodu hic sancida yasamayan biriyim yaaa cook uzun oldu canimmcim kusura bkma gece gece yazdim...

kızlarrr nasılsınııız kaç gündür ödevimle uğraşıyodum bugün teslim ettim bakalım inşallah iyi olur sonucu :)
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz :)

oyyy canım çok güzel bi duaa :)
Canim bayadir gorusemiyoruz bizler iyiyiz sen nasılsın yaramaz bisey yoktur umarım bende çok fazla giremedim ki hamile olmasam normal de dun ve bugün adet günüm o yuzden adrt sancisi gibi sanci çektim iki gun yattım sukur şimdi iyiyim perşembe memleketime gidiyorum mutluyum :) sen neler yapıyorsun :)

Canim bayadir gorusemiyoruz bizler iyiyiz sen nasılsın yaramaz bisey yoktur umarım bende çok fazla giremedim ki hamile olmasam normal de dun ve bugün adet günüm o yuzden adrt sancisi gibi sanci çektim iki gun yattım sukur şimdi iyiyim perşembe memleketime gidiyorum mutluyum :) sen neler yapıyorsun :)
Canım benim çok şükür iyiyim bende sınavım vardı bugün öyle geçti gitti şimdi dinleniyorum çünkü iki gün acaip yüklendim kendime.. Ayyy o çok fena bi sancı ya bende diğer hamileliğimdé yaşamıştım neyse atlattın canım hadi bakalım güle güle git bolca güzel vakit geçir :)

oyyy canım çok güzel bi duaa :)
makbul olan dua allah katinda once müminlere sonra kendine istiycekmissin canim vallahi tum kalbimle soyluyorum ben rabbim once olmayanalar versin aratmasin kac yildr bekleyen arkadaslarim var cocuk ozlemiyle yanan iki arkadasim var biri 9 birinin 5 yildr cocugu olmuyo kendimden cok onlara dua edyorum rabbim benden once onlara ver diyorum hamile oldugumu bile soyleyemiyorum cok cekinyorum uzulmesinler kirilmasinlar diye sogan kurunu soylemistim yaptilar ikiside umut iste umut olmasa insanlar nasil yasar degilmi canim benimmm :)

methaba pinarcim gecmis olsun dikkat et kendine canim doktoruna sorsaydin yolculuk iyi degil simdi senin icin bildigim kadariyla ilk 3 4 ay iyi degil ama yinedw yolun acik olsun sag salimm insallahh canim

Back