- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Valla canim bilmiyorum ki kusacak seviyeye gelmiyorum bu içinde bulanip geciyo ilk gebelikte çok daha fazla bulaniyodu kusuyodum hep ama şimdi iyi sukru sadece gogsum çok aciyo canim dokunulmuyo resmen sizliyo[/QUOTE]Mide bulantıları ne kadar sürecek acaba?
Hayırlısı artık canim akışına bıraktım ama goguslerim feci aciyo üzerine yatamiyorum ya bide bu sabah yine çok midem bulandı :)
bnmdr mide fena bugun sabah ağzıma grldi gitti şimdide yanıo ara sıra ağzıma gelio yine cnm .. sol kasığıö yine sabh battı sağ göğsümde aynı şekilde[/QUOTE]Valla canim bilmiyorum ki kusacak seviyeye gelmiyorum bu içinde bulanip geciyo ilk gebelikte çok daha fazla bulaniyodu kusuyodum hep ama şimdi iyi sukru sadece gogsum çok aciyo canim dokunulmuyo resmen sizliyo
Hamileyim canim 6+3 günlük o yüzden normal yani bu değişimler :)Csnim sen hamile misin değilsen de neden test yapmıyorsun :)
Hamileyim canim 6+3 günlük o yüzden normal yani bu değişimler :)
halsizlik uyku falan var cnm bide kabız oldum yine .. parlak sarı akıntım devam ediobnmdr mide fena bugun sabah ağzıma grldi gitti şimdide yanıo ara sıra ağzıma gelio yine cnm .. sol kasığıö yine sabh battı sağ göğsümde aynı şekilde
Valla benim ağza gelecek şekilde bulunamıyor içten içe bulaniyo sadece halsizlestiriyo beni ama atlatiyorum uzanarak
Canim ama ben takvim yapmadım ki nasıl yapılıyor oHa pardon canım ya takvimini goremeyip belirtileri okuyunca şaşırdım :))
kişisel bilgilerden cnmCanim ama ben takvim yapmadım ki nasıl yapılıyor o
Canim ama ben takvim yapmadım ki nasıl yapılıyor o
ayyyyy hadi cnmmmm çok heycanlııııııııııııııııkan verdimmm 8de çıkacakkkk
tmm cnm eşim getirir getrmez yazıcmayyyyy hadi cnmmmm çok heycanlıııııııııııııııı
canıııııııııııııııııııııııııııım hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun aaaaaaaaaaaaay inanılmaz sevindiiiiiiiiiiiim:)hcgmm 100interiorarchitect
Tebrik ederim canım benim allahım ikinizinde sağlığını korusun. Kucağına almayı nasip etsin insallahhcgmm 100interiorarchitect
saol kuzummmm rabbiö herkese nasip ets nncanıııııııııııııııııııııııııııım hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun aaaaaaaaaaaaay inanılmaz sevindiiiiiiiiiiiim:)
aminn cnm allah herkese nasip etsinnTebrik ederim canım benim allahım ikinizinde sağlığını korusun. Kucağına almayı nasip etsin insallah
amin canıııım sen ne zaman düşük yapmştın cnmmmmsaol kuzummmm rabbiö herkese nasip ets nn
18 ekimdeaminn cnm allah herkese nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?