birlikte bekleyelim :)

merhabalar tüm yazılanları baştan sona okudum resmen.. hepiniz çok içten çok tatlısınız.. ben de aylardır deneyenlerdenim.. normalde her ay göğüslerim kocaman olup ağrırdı ve bu nedenle her ay evet evet hamileyim diye heyecanlanırdım ama tabi sonuç hep negatifti.. bu ay pek ümidim yok tam zamanında ilişki oldu ama göğüslerimde ne acı var ne büyüme hiç bir belirtim yok sanırım bu ay ümitlenmeye bile cesaretim yok aslında adete4 gün kaldı ama dayanamayıp bu sabah test yaptım.. sonuç negatiff

Ümidini kaybetme canim adete 4 gun kala negatif olan ve hamile oldugunu öğrenen o kadar çok kişi var ki biri de benim ben ilk kaybimda 5 gun ve 4 gun kala yaptım bembeyaz negatifti iki gun kala tekrar yaptım silik pembe çizgi vardı 2 saat sonra gittim kan verdim hamileydim o yuzden umudunu kaybetme ama cok ta fazla umut bağlama üzülmemek için kac aydır deniyosun canim

haklısın canım ama kendime pek hakim olamıyorum umut bağlamamak konusunda 5 aydır deniyorum canım tam anlamıyla bu ay olmazsa 6 olacak senin belirtilerin var mıydı hiç merak ettim bu arada şu an hamile misin

Yok canim hamile değilim bebegimin kalp atisi alınamadığı için kutyan olmuştum üzerinden 4 ay geçti rahimdetoparlanmış herşey normal doktorum 2 aya kadar mutlaka olacaktır dedi bekliyorum iste bende ilk gebeligimde belirti olarak kasik agrisi batması ve akinti yaşadım canim onun dışında hiç belirtim olmadı bulantilar falanda hep 6. Hafta da başlamıştı zsten adetten once çok bir belirti olmuyor ki bide goguslerde şişkinlik ve hassasiyet oluyor o kadar

canım benim de normalde her seferinde acayip göğüslerim şişiyo ve ağrıyordu ama bu kez hiç ağrımıyo ben iyice psikolojimi bozdum galiba çünkü içimden bi ses şey diyo: bu kez göğüslerim ağrımıyo yani normalden farklı bi durum kesin şimdi hamileyim falan herşeyi kesin bu kez olduya bağlıyorum delirdim galiba ben hiç bi meseleyi bu kadar kafaya taktığımı bilmem

Canim bu kadar takma bence ben bu söze hiç inanmazdım ama 7 ay baha bi taktım sonra ise girdim dedim zaten benim çalışmam gerekiyo boşver bebeği pinar 8. Ayda bingo hamile kaldığımı öğrendim hemde ilk kez yaşadığım belirtiler ile yani kafam rahattı kendimi çalışmaya vermiştim düşün hemen geliverdi ama sonra gidiverdi melegim

canım bu işte yakından bakınca görüyodum ben ama burda görnmüyo sanırım yakınlaştırıp bakmak lazım

Eklentiler

• sketch-1447392707375.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 97
İnşaallah indam, post: 43535841, member: 493476"]canımmm evet bugün gelen giden yokkk heycan dorukta :)[/QUOTE]
İnşaallah hayirli haberlerini alırız heyecan yaptım simdi

Melissa1995 sen ne yaptın Dr işini ne zamandır yazmiyorsun en son bazi belirtiler var diyordun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…