- Konu Sahibi hayalsevgili
-
o kadar detayını bilmiyorum canım başıma hiç böle bişey gelmedi yaşamakta istemem allah korusun ama bugün gittiğimiz doktor yarın gel alalım dedi öle kan tahlili falanda istemedi ama yarın istermi bilmiyorum
tuhaf valla diyelimki yarin istedi, ne cabuk bu kan labora gidicek gelicek te nezaman baslicak ameliyata allah korusun ameliyat bu masada kalmakta var yani:sinifsinif: ay ben cok korkardim valla:gitme:
hayalcim tama sen onlara kacin filan diyemessin koca insanlar, ama suanda onlar mantikli düsünemiyolardir, sen direk kacin demesende bi laf arasinda citlatsaydin, bakin kacma ihtimalinizde var bunuda düsünebilirsiniz deseydin bi he haci ?opuyorumnanaktan
siz evlenin o anda çıkan sorunlar halolur dedim çocukta zeten kıza demiş kaçalım die ama kız yanaşmak istemiyor çok fazlada karışmak istemiyorum daha ne kadar fazla karışcaksam zaten orasınıda bilmiyorum olayın içine düştüm
siz evlenin o anda çıkan sorunlar halolur dedim çocukta zeten kıza demiş kaçalım die ama kız yanaşmak istemiyor çok fazlada karışmak istemiyorum daha ne kadar fazla karışcaksam zaten orasınıda bilmiyorum olayın içine düştüm
Naber kız gebe :roflol:anam ben şimdi bu olayla ilgili dalga geçtim..birde kazara hamile kalanlarada çok gülmüştüm
ya benim adetim geçeli 3 hafta oldu
...............................:S
Naber kız gebe :roflol:
anam ben şimdi bu olayla ilgili dalga geçtim..birde kazara hamile kalanlarada çok gülmüştüm
sendemi sürtündün yogsam:kedi:
dikat dikat !
yeni korunma yöntemi bulunmusturrrrrrr, iliskiye girenlerin olmuyoooo
sürtünenlerin oluyooo herkesin dikkatinedelikafadulden
Bir test al,bak kuzum.Sonucu da bana söyle merak ederim.Bebekler kısmetiyle gelir,merak etme sen:ecrin_bebek:naniknanik kafamçokkarıştı
bi sevinirim bi sevinirim sorma..para yok pul yok nasıl bakacaksam kafamçokkarıştı
umarım değilimdir kafamçokkarıştı
ya hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum kendimide :1ninca:
Bir test al,bak kuzum.Sonucu da bana söyle merak ederim.Bebekler kısmetiyle gelir,merak etme sen:ecrin_bebek:
anam ben şimdi bu olayla ilgili dalga geçtim..birde kazara hamile kalanlarada çok gülmüştüm
en azından nikahlı kocandan olacakkk :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?