- Konu Sahibi hayalsevgili
-
sadece bebeğe yazık,onlar zevkini çıkararaktan yapmışlar olan minicik yavruya olacak..bu kadarmı cahiller ya ...
sanmıyorum 25 yaşında herşeyi yapmayı bilipte o kadar cahil olunacağını nasılsa birşey olmaz diye umursamamışlar. hala daha kendilerini düşünüyorlar nasıl sıyrılıcaz bu işten diye. demiyorlarki bir hata yaptık çekelim cezamızı. ne kadar kolay geliyor o masum meleğe kesmek cezayı. allah ıslah etsin.
nasil kiyicaklar o bebege senağlama bizler neler yapmıyoruz olsun diye şu hale bakın. ben birisinden daha duymuştum yengesi ve dayısı böyle cocuk sahibi olmuslar. tam birleşme ile değil kızmış yengesi tam birleşme olmadan şoooluncaa bebek oluvermişşş. :bbo: allahım neler var ya.
nasıl sürtünmüş onlar ya
bizde bu yöntemi deniyelim bu ay belki olur ne dersin. traji komik bir olay.
bizde bu yöntemi deniyelim bu ay belki olur ne dersin. traji komik bir olay.
Cıkssss sızde olmazzzzzlmaz:
Bakıre olmak gerekıyooolmaz:
buldukları çözüm süper gerçekten... arkadaşın dediği gibi olaydan kendilerini sıyırmanın peşinde onlar... çocuk kendini kızdan tamamen sıyırır yakın zamanda... kız asıl cezayı o zaman öder, hemde bu sefer tek başına!!
olabilir döllenme için tek bir sperm yeterli. tam gününe denk getirmişler bravo
ne kadarlık hamile demiştim ama cvp alamadım.
madem yarın aldıracak bakirelik o şekil gideceğine o iş olsunda gitsin diye düşünmez mi bu adam.hem gerçek anlamda bi ilişki yaşamış olurlar...bunca şeyin içinde bunuda düşünürler eminim...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?