Birleme olmadan Hamile kalmak ?

peki o zaman surtunurkene penisin icine girmesi buyuk bi olasilik degil mi?

:roflol::roflol::roflol: kız ilahi ne bilim okadarını ben sadece benim arkadaşın ilişkiye giremediğini biliyorum çünki doktora birlikte gittik :roflol::roflol: demek ki vajenin girişine olsun giriyor penis :kedi:yani kızlık duruyor tam ilişki yok boşalma var abovv bende uzman igib konuştum:roflol:

kapıya kadar gelmişken içeri buyur etmemiş yani. çok aip :umursamaz:-tatlicadiarzu-

sırnaşık şeysırnaşık şey ay kusura bakma sekerim valla bi an aklim almadi benim surtunurken bunun olmasi yuksek ihtimal gibi geldi o kiz da bence birlikte olmustur bile haberi yokturkafamçokkarıştı

sırnaşık şeysırnaşık şey ay kusura bakma sekerim valla bi an aklim almadi benim surtunurken bunun olmasi yuksek ihtimal gibi geldi o kiz da bence birlikte olmustur bile haberi yokturkafamçokkarıştı

25 yasinda ve anlamicak oyle mi :1shok:lmaz: deget kiz inanmiyorum ben buna, artik 12 yasindaki cocukar bilio yaws yerimseniben

aslında doğru sürtünme hikaye tabi azda olsa ilişki vardır kızlık bozulmamıştır o konuda haklısın sürtünmeylede olmaz sırnaşık şey

25 yasinda ve anlamicak oyle mi :1shok:lmaz: deget kiz inanmiyorum ben buna, artik 12 yasindaki cocukar bilio yaws yerimseniben

yok kiz anlamadin beni heralde anlayabilir de o is esnasinda heycanla hareketle anlamamis olabilir bence olup olmadigini:CüvCüv:

aslında doğru sürtünme hikaye tabi azda olsa ilişki vardır kızlık bozulmamıştır o konuda haklısın sürtünmeylede olmaz sırnaşık şey

ya tabiki vardır benim bi arkadaşımda böle vajinismus illetiyle uğraştı baya bi süre onlarda böle şeler dedi ama olmadı onlarda kız hamile kalmadı ama sorun haloldu normal ilişkiye başladılar kız gene hamile kalmadı sarun varmış tedavi görüyolar şimdi

yok kiz anlamadin beni heralde anlayabilir de o is esnasinda heycanla hareketle anlamamis olabilir bence olup olmadigini:CüvCüv:

yaws nasil anlamisin kiz evlenince gor bak anlasiliomu o is anlsimio mu bak konusturmam nan beni ortaya cikarcam herseyi simdik utandim simdi he :kedi: o uzun sey bilmem ne nasil anlamio hissetmio la

var canım ilişki olmasada ilişki girişimi vardır şimdi benim arkadaşın özeli olmasa doktorun dediğini buraya yazardım anlayın işte sonuçta ilişki girişimi esnasında boşalma olunca azda olsa ihtimal var haimle kalmayaCADIARZU

yaws nasil anlamisin kiz evlenince gor bak anlasiliomu o is anlsimio mu bak konusturmam nan beni ortaya cikarcam herseyi simdik utandim simdi he :kedi: o uzun sey bilmem ne nasil anlamio hissetmio la
corumlum cok cekmisin sen bundan anlasildisırnaşık şey
ne bilelim yav hicbisi hissetmedim diyenler de var.. ondan dedim ben anlamamistir belkim diye delikafadulden

bu arada aman allah korusun benden uzak olsun :bbo:

boşuna doktor doktor geziyoz,bu sefer sürtünmeyi deniyek...zemuszemus
baksanıza millet sürtünmeyle hamile kalıyo...kaydirigubbakcemile3

corumlum cok cekmisin sen bundan anlasildisırnaşık şey
ne bilelim yav hicbisi hissetmedim diyenler de var.. ondan dedim ben anlamamistir belkim diye delikafadulden

bu arada aman allah korusun benden uzak olsun :bbo:

Yaws o organ hissedimez mi kiz :1shok: cekmedim de pek korktum mafoldumben

abooo gene kültürüm arttı ayolll

Hay allah 25 yaşında kız bekaretini koruyo ama sürtünüyo, üstüne bir de hamile kalıyo..
Adama güvenmiyormuş ki tam olarak birlikte olmamış, güvenmediğin adamla ne sürtünürsün, allahın da sopası yok tabi..

Yaws o organ hissedimez mi kiz :1shok: cekmedim de pek korktum mafoldumben

valla ne bilem ki icine tamamen girse hissedilir kesin de daha isin en uc kisminda iken hafif bir giriste bosalma olduysa spermler kolaylikla ulasabilir iste.. o heycan ve hareket esnasinda bu da hissedilmez gibime geliyo benim sankim ama bosa konusuyorum ben teori uretiyorm sadece :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…