- Konu Sahibi hayalsevgili
-
1,5senedir bu iş üzerinde çalışıyoruz:)
1,5senedir her defasında saatlerce yatıyorum hiç yıkamadan yeterki ulaşsın diye..
değil yumurtlama günleri diğer günlerde ya tutarsa ihtimaline karşı mümkün olduğunca yine çalışıyoruz...
yanlış yoldaymışım bilmiyordum:):)
bende biraz damlatıp koşa koşa yıkayacağım....!!!
Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae
durumun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım ama eğer böyle bişey varsa hayatıma son vermeyi bile düşünüyorum. 3 yıldır birlikteyim onu çok seviyorum ama ikimizin de okulunun bitmesine 2 yıl var ve ayrı şehirlerdeyiz. evlenme gibi bir ihtimalim yok dolayısıyla bebek varsa hayat biter benim için aileme durumu açıklayamamÇok üzgünüm çoook
vereliniortak kesinlikle dışarıya boşalan meniden hamile kalınamaz....kız ilişkiye girmiş.....hiçmi haydar dümen okumuyosunuz siz yaa....ben inanmıyorum..sürtünme olduktan hemen sonra kalkıp yıkanmamış mı? korkuyor ya ondan diyorum..hem kızlık zarı var hemde spermlerin gitmesi gereken bir yol var..bence mümkün değil..ya bu kız sallıyor yada gerçekten ilişkiye girdi
vereliniortak kesinlikle dışarıya boşalan meniden hamile kalınamaz....kız ilişkiye girmiş.....hiçmi haydar dümen okumuyosunuz siz yaa....
Aslında acı olan ne biliyormusunuz..
Namus olayının bekaret ile sınırlanılması.
Ülkemizde bu tabu varken..her haltı yiyip ondan sonra,bakiresin diye temiz görünmek..
Bence çok büyük bir yalan..
Oysa çocuklarımıza namus kavramının bacak arasında değilde dürüstlükte olduğunu aşılarsak..
Böylesi saçma sapan bir durum çıkmaz ortaya..
Çok özür diliyerek bir şey sormak istiyorum..Üniversite öğrencileri veya 20 yaş üstü kişiler nasıl böyle birşey yapıyor anlayamıyorum..
Bende bir kız annesiyim,büyük konuşmak veya kınamak istemem kimseyi..
Ama kızımında kendisini ona buna elletip,olmadı hadi başka birine ben bakireyim diyip masum ayaklarınada yatmasını istemem..
ne namusu ne bakiresi ne kızı beee bunlar hepsini aşmış meseleyi aşınca da kimseye birşey olmuyor olan bebeğe oluyor o günahsız yavrucaklara.... allah kahretsin demek geliyor içimden onlara... hakkaten yazıklar olsun bu kadarmı yok efendim sürtünmüş hamileymiş bıraksınlar bunları hiçbirşey bu kadar kolay değil.... onlar ne halleri varsa görsünlerde minnacık bir can var ortada ona üzülüyorum ben.... kaydirigubbakcemile kötükedihüso Çok üzgünüm çoook :mymeka:
vajinusmus olupta nasıl hamille kalıyorlarki şeyyy etmeden:kedi:
accık ucundan bişeyler olulyor demekki ayrıca bu sürtünme ne yaaaaa :bbo:
Bakınız neslimin masun hatunları sürtünmeyi bile bilmiyo. :kedi:
Bir de yenilere bakın, bekareti koruyup sürtünmeler, bekareti bozdurmadan kürtaj olmalar, daha neler duycaz ya :sinifsinif:
...dikkatle izlersen fena halde keklendiğini anlarsın güzelim.....okumuyodum canım ama bunu duyduktan sonra int de bikaç yazısını ve videolarını izledim senada dikkatle izlemeni öneririm
bak cevap burda gizli zatenaldırıcak ailesine söyleyemez bunu babam öldürür beni diyo
o zamnda kızlığım bozulcak diyo yani alınması için bozulması lazım kız napıcanı şaşırdı böle bişey nasıl olur diye ağlıyo kız ki yıkamışta yani çok az bişey geldi hemen yıkadım diyo ama olmuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?