N
nina
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
arkadaşlar tamam burda geyiğe bağladık gülünüyo ama bugün doktora gittiğimizde hayret ettim çünkü doktor bu tür vakkaların azımsanmicak kadar fazla olduğunu söyledi
tamam sizlerde haklısınız bu kadar yıl uğraşıyosunuz bunları duyunca haklı olarak bizim niye olmuyo diyosunuzdur ama dediğim gibi iki taraftada sorun yoksa eğer bu yolla hamile kalmak çok kolaymış hatta vajinusmus hastalığı olan bayanlar bu şekilde tabi hamile kalmak için uğraştıklarından daha farklı yöntemleri deneyerek hamile kalabiliyorlarmış
benim doktor haftada 2 3 tane öyle hem bakire hem hamile yani tam ilişkiye girmeden hamile kalmış kız geliyor demiştide ağzım açık kalmıştı:1shok: ah ah vajunusmuslusu hamile kalır bekarı sürtüneni kalır oy Allahım şunu bizim gibi evli barklı bebek isteyen insanlara versen senağlamasenağlamasenağlama
aynen öyle canım bugün gittiğimiz doktor bu hafta 4. kişisin bana gelen diğer doktor arkadaşlarıda siz tahmin edin dedi bende şaşırdım kaldım yani
bu kız bebeği aldırsın birlikte olduğu çocuk nasıl olsa kızlık gitti bir korku kalmadı diye ikidebir bu kızın yanında alır soluğu demedi demeyin..
isiscim sana katılıyorum millet ceketten hamile kalıyo biz doktor doktor geziyoz sonuç ne hiç günahsız bi yavrunun katledilişilmaz:
Sürtünme yoluyla hamile kalınabileceğini biliyorum fakat, bu hikaye bana anlatıcı tarafından pek gerçekçi gelmedi sanırım bu kadar şeyi boşa tartışmışsınız CADIARZU
kıslar çok acil cevap lütfen
ben de aynı haldı yaklaşık 9 hafta önce yedim. 5 hafta önce regl oldum, 1 hafta önce de 1 gün gecikme oldu. sizce hamile olma ihtimalim var mı?:bbo:
bu olaydan sonra adet gördünmü
5 hafta önce regl olmuşsun işte 9 hafta önce yapmışsın ondan sonra regl olduguna göre bişey yok.çok kafana takıyosan test yapkıslar çok acil cevap lütfen
ben de aynı haldı yaklaşık 9 hafta önce yedim. 5 hafta önce regl oldum, 1 hafta önce de 1 gün gecikme oldu. sizce hamile olma ihtimalim var mı?:bbo:
5 hafta önce regl olmuşsun işte 9 hafta önce yapmışsın ondan sonra regl olduguna göre bişey yok.çok kafana takıyosan test yap
hem arkadaşım buraya konuyu açıyosan bizim yaptıgımız yada yapacagımız her turlu yoruma açıksın demektir bu ne dememizi bekliyosun ki oh oh ne güzel kürtaj oluyo dememizi mi saçmalık
kıslar çok acil cevap lütfen
Evet canım kesinlikle hamilesin. Test falan yapmana da gerek yok sengözlerimebaksanab
durumun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım ama eğer böyle bişey varsa hayatıma son vermeyi bile düşünüyorum. 3 yıldır birlikteyim onu çok seviyorum ama ikimizin de okulunun bitmesine 2 yıl var ve ayrı şehirlerdeyiz. evlenme gibi bir ihtimalim yok dolayısıyla bebek varsa hayat biter benim için aileme durumu açıklayamamÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?