- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Öyle mi hımm anladım. Adet gününüzde şşama oluyor muydu hiç?Yoktur gebelik canım adet düzensizliği bende 3 gün gecikti dün az geldi bugün biraz daha çok geldi aynı şikayetler bende var
EvetÖyle mi hımm anladım. Adet gününüzde şşama oluyor muydu hiç?
Hmm tşekkrü ederim cevabın için. Benim her zaman 28 de bir olur. Takvimden belli olur hami adet günüm. İlk kez gecikme yaşadım ve adet öncesi hafta belimin altına yastık koyup yatıyordum ağrıdan
kayibalidemv4 ay kanama olmus ama gebeymis. olabilir ama test yapmadan bise demek munkun degil dediginiz sey adete benziyor. yerledme olsa cok az. bir iki damla 2 iki 3 gun surebilirdi rengide koyu kahve veya pembe. olurduMerhaba ben bu siteyi yeni keşfettim. Ben sekiz aylık evliyim. İlk kez gebelikle ilgili bir şüphe yaşıyorum. Eşimle korunmuyoruz hap, araç vs.. Gibi yollar yok sadece doğal yöntemle. Geri Çekilme. Bu ay bende denge kayıpları, belde ağrı ve sürekli olarak kasıklarımda hissettiğim batmalar kramplar vardı. Adet günüm geldi üç gün gecikti. Üçüncü günde çok az kahverengi leke geldi. Dördüncü günde ise sabah hala bişey yoktu öğleden sonra adet başladı. Ama adet ağrım her zamankinden farklı olarak belimde, yanlarında filan sancılar eşlk etti.. Bu durumda hala daha gebe olma ihtimalim var mıdır?adet görüyorum bugün. Bunu yaşayıp gebe olanlar var mı diye çok merak ediyorum. Cahilliğim var bu konuda bayağı.
Hmm öyle mi.. Önce sadece kahverengi leke geldi. Ve bir cm kadar pembe leke. Ertesi gün ise kanama oldukayibalidemv4 ay kanama olmus ama gebeymis. olabilir ama test yapmadan bise demek munkun degil dediginiz sey adete benziyor. yerledme olsa cok az. bir iki damla 2 iki 3 gun surebilirdi rengide koyu kahve veya pembe. olurdu
kirmiziya donmesi iyi degil acaba bir test yapsaniz belki kimyasal yasadiniz haberiniz yokHmm öyle mi.. Önce sadece kahverengi leke geldi. Ve bir cm kadar pembe leke. Ertesi gün ise kanama oldu
Bu da aklıma takılan bir olasılık aslında. Öyle bir olasılık varsa öğrenmemin şu durumda bir kurtarıcı etkisi olmaz diye yaptırmak istemiyorum test. Ama annem de şöyle diyor kızım ben gebeyken adet görüyordm normal. Benim de aklım o yüzden karışmadı değilkirmiziya donmesi iyi degil acaba bir test yapsaniz belki kimyasal yasadiniz haberiniz yok
diyorum ya munkum bixim topikte bir arkads bildigin 5 gun adet oldu kirmizi kirmizi. d viramimne baktirmak icin test yapmis saglik ocaginda gene betasinsa bakmislar tesadufen hamile oldugunu ogrendi ama. ne yazikki saglili degilmisBu da aklıma takılan bir olasılık aslında. Öyle bir olasılık varsa öğrenmemin şu durumda bir kurtarıcı etkisi olmaz diye yaptırmak istemiyorum test. Ama annem de şöyle diyor kızım ben gebeyken adet görüyordm normal. Benim de aklım o yüzden karışmadı değil
#1Yoktur gebelik canım adet düzensizliği bende 3 gün gecikti dün az geldi bugün biraz daha çok geldi aynı şikayetler bende var
Ertesi gün hapi kullandim ama yinede tedirginimçocuk istemiyorsanız neden korunmuyorsunuz ki?
Ertesi gün hapi kullandim ama yinede tedirginim
Sizde haklısınz. Peki hamilemiyim sizceo da doğum kontrol yöntemi değil ki?
normal bi yöntemden bahsediyorum. ellayı hayatınızda kaç kere almayı planlıyorsunuz?
sanmıyorumSizde haklısınz. Peki hamilemiyim sizce
Doğrudur ama 4 defa idrar testi yaptım negatif sonuçBenimde yengem daha hamile olduğunu öğrenmemişti ama adet olmuştu sonra hamile olduğu ortaya çıktı olabiliyor canım değişiyor kişiden kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?