Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec döllenme olabilir canım, bende beklemedeyim en son 17 Şubat oldum 16da olmam lazımdı arada geç döllenme olur bende son ilişki adete 9 gün kala olmuştu büyük ihtimalle tuttuysa o tuttu. İlişkinin 12.gunu idrar tahlili negatif çıkmıştı kan vermedim hiçKızlar lutfen yardim!!! En son adet tarihim 2 subat.adet duzenim 30 ila 35 arasi. 2 martta olmadim 7 marttada olmadim. kan testleri idrar testleri negatif en son ilsk 4 mart.ve bu ay gec yumurtlama oldugunu hatirliyorum tam tsrih hatirlamiyorum. 20 gunum gecti hala gelen giden yok kan testimin biri 10 .gun biri 15. Gun.hala umut varmi
Çok geçmiş olsun , en azından hamile kalabiliyorsunuz doğal yolla bunu bile hissetmek çok güzelDün kan vermiştim akşamına kanamam geldi değerimde 46'dan 34e düşmüş yine kimyasal gebelik yaşıyorum
Rabbim her zaman hayırlısını nasip etsin inşallah sizinde güzel haberlerinizi al
İnşallah canım değerlerim güzel yükselir inşallahRabbim hepimize nasip etsin bu duyguyuMalesef negatif çıktı kan testim gecikmenin 10. Günüİnşallah canım değerlerim güzel yükselir inşallahRabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu
Bitane oglum var tup bebek 4 yasinda normal yolla hic hamile kalmadim olursa ilk defa olucak ama acaba kistmi olduda demeden edemiyorum birkac gun daha olmassa ultrassonda baktirmayi dusunuuorumGec döllenme olabilir canım, bende beklemedeyim en son 17 Şubat oldum 16da olmam lazımdı arada geç döllenme olur bende son ilişki adete 9 gün kala olmuştu büyük ihtimalle tuttuysa o tuttu. İlişkinin 12.gunu idrar tahlili negatif çıkmıştı kan vermedim hiç
Bence geçti öyle ne olabilir Bazen bu kadar geç çıkabilir ben 5 gün kan vermiştim negatif çıkmıştı.
Evet görünüyor var benceSaatler sonra cikan silik.cizgi geciken adet kafam cok karisik
Ne guzel cikmis yarin kan verseniz 100 lerde cikar.Kızlar reglim 4 gün gecikti. Bugün sabah yaptığım erken gebelik testine bakabilir misiniz ? Regl im çok düzenlidir normalde. İlk kez gecikmem oldu.
Gerçekten mi inşallah ya. Acaba bozuk mu test dedim ama tahlil vermeye de korkuyorumNe guzel cikmis yarin kan verseniz 100 lerde cikar.
Ya benim de adetim 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı kanda verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum acaba geç döllenme olmuş olabilir mi benimki de çünkü hafif kasık agrimdan başka hiçbir belirtim yok birde normalde adetimden 10 gün önce göğüslerim siserdi bu ay adet gecikmesinden 2-3 gün sonra şişmeye başladı bir ihtimal var mı sizce ?Kimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyor
Olur mu Olur yani. Ben en çok göğüs ağrısından anlamıştım büyük ihtimal geç döllenmedir çünkü bende yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı o zaman inşallah vardırYa benim de adetim 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı kanda verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum acaba geç döllenme olmuş olabilir mi benimki de çünkü hafif kasık agrimdan başka hiçbir belirtim yok birde normalde adetimden 10 gün önce göğüslerim siserdi bu ay adet gecikmesinden 2-3 gün sonra şişmeye başladı bir ihtimal var mı sizce ?
Ayh inşallah bol bol dua edin normalde hep iki gün ileri gelirdim ilk defa gecikmem oldu bı hevesle yaptım ama testte gözükmedi hayal kırıklığı oldu benim için çok ağladım hala ağlıyorum inşallah geç döllenmedir bende evlat sahibi olurumOlur mu Olur yani. Ben en çok göğüs ağrısından anlamıştım büyük ihtimal geç döllenmedir çünkü bende yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı o zaman inşallah vardır
Benim öyle olduğu için inşallah sizinde öyledir. 12 Şubat'ta bile benim kanda çıkmadı sonrasında çıktı üstelik beklenen adet tarihim 7 Şubat'tıAyh inşallah bol bol dua edin normalde hep iki gün ileri gelirdim ilk defa gecikmem oldu bı hevesle yaptım ama testte gözükmedi hayal kırıklığı oldu benim için çok ağladım hala ağlıyorum inşallah geç döllenmedir bende evlat sahibi olurum
Evet okudum hikayenizi çok mutlu oldum sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah eğer bende hamileysem haber veririm buraya inşallahBenim öyle olduğu için inşallah sizinde öyledir. 12 Şubat'ta bile benim kanda çıkmadı sonrasında çıktı üstelik beklenen adet tarihim 7 Şubat'tı