- 10 Ocak 2024
- 632
- 318
Merhabalar ben 19.gunumde yumurtlama 20.gunumde çatlama görmüştüm yaklaşık 6 gün sonra yani adete dört gün kala test yaptım ama tabiki negatifti şimdi adetim iki gün geçti . Yumurtlamadan sonra kaşık bel ağrısı çektim adete bir gün kala bütün ağrılar geçti gitti sadece beyaz akıntım var sanki sürekli islaniyomus camasirim gibi ama bişey yok ama adet olmadim bu sabah kaset test yaptım tekrar negatif akıntı hariç sanki bir belirti yokmuş gibi adetim 28 günde bir olur şaşmaz yumurtlamadan bugüne 10 gün geçti bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir miEvet hem de birebir adet ağrısı olmuştu. Birkaç gün adet oldum olacağım diye gezdim. Bi gün sabah tam anlamıyla adet sancısıyla uyandım tamam dedim bu sefer başladı ama yine gelmedi. O gün peçeteye gelen pembe bi nokta şeklinde yerleşme kanaması oldu. Eve geçip kaset test yapmıştım çıkmıştı. Gecikmenin üçüncü günüydü. Eğer kısa süreli gelip gidiyorsa hamilelik olabilir Kasık batması var mı? Bende aynı zamanda iğne batar gibi kasıkta batma oluyordu.