• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanistirildim ama kararsiz kaldım

Simdi bu kisi olumlu dusunmeseydi uzulecektiniz,simdi onlar bastan pozitif olunca siz bir olumsuzluk ariyorsunuz gibi geldi.Insanoglu hic ugrasmadan bir sey elde edince genelde Bu hislere kapiliyor.Siz fedakarlik yapip bu sonuca ugrasarak gelseydiniz Cok emek verdim diyecektiniz.Burada kac kisinin pismanligini okuduk,hicbir kotu tarafi yokken reddettigi icin.Sonra da kacan balik buyuk oluyor yada kacan kovalanir durumu ortaya cikiyor.Artisini eksisini iyi degerlendirin,mantikli olsun sadece duygularla hareket etmeyin bence.

Arkadaşlar merhaba 23 yasindayim ve akrabalar aracılığıyla evlilik maksadiyla biriyle tanistirildim başlarda istemesemde nolucak bir şans vereyim dedim maddi durumlarının bu devire göre iyi orta düzeyde olduğu söyleniyor arabası evi falanda varmış tip olarak aslında çok etkilenmedim ortalama bir tip ama seversem görmem bunu dedim ve konuşuyoruz şuan 2 hafta falan oldu ama nedense çocukla mesajlaşasim falan gelmiyor yani telde falanda konuştuk ama iyi evden işe işten eve giden biri içkisi sigara da yok ama bir şeyler eksik gibi ben yapı gereği zaten kolay hemen baglanamayan biriyim zamana bıraktım bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem ama o olumlu bakıyor suanlik işin içine akrabalarda karisinca iyice stres altına girdim iki arada kalmış gibiiyim bir yandan diyorum düzgün birini bulmak zor bir yandan konusasim gelmiyor sohbet sarmiyor bazen sıkılıyorum açikcasi konu falanda bulamayınca zaten ben utangaç bir yapım var oda böyle olunca tutukluk oluyor bazen konusmalarda heyecan heves yok öyle diyim yani sizce zamanla alışıp sever miyim napmaliyim çocukla tanıştığımdan beri kafam karışık çevrem falan iyi efendi bir çocuk falan diyorlar ama benim içimde neden sıkıntı var konusasim gelmiyor ilk zamanlar olduğu için mi nolur bir akil verin ben net dusenemiyorum
Çok gençsiniz be kardeşim. Yazık edeceksiniz ömrünüze

Arkadaş ortaminda erkek yok
Tanıdığım öğretmen bir abla atama bekliyordu. KPSS'ye girerken göreve gelen polis biriyle tanışmış. 27 yaşında atandı hemen 1 yıl sonra düğünü oldu. Kendisi dindar birisi. Ve çok mutlu. İşi gücü var eşi de çok iyi.
Benim de çevremde erkek yok ama tanışacak oldun mu her türlü tanisiyorsun merak etme. Sadece algilarini açık tut. Görücü usulü tanışmak kötü değil ama sevmediğin biriyle görüşmeyi kesmelisin.

Bir de iyilik kavramı da kime göre neye göre... Hayattan beklentileri, zevkleri tutuyor mu?
Sınırları nedir?
Atıyorum damat adayı yoksullara yardım etmeyi seviyor, yurtiçi yurt dışı hayır peşinde koşuyor insanlara el uzatıyor dilinin yettiğince insanlara iyiliği anlatıyor.
Ama kız eşinin kendinden uzak olacağı bir evlilik istemiyor. Daha sakin bir hayat istiyor. Bu durum ikisini de kötü yapmaz. Ama beklentileri tutmuyor diyebiliriz.

Yaşınız da küçük zaten. Aceleniz olmasın. Denk gelecek olsa bir şekilde denk gelirsiniz.
İyi ve kötü kavramı herkese göre farklı katılıyorum. Karşındaki insan ne kadar iyi olursa olsun beklentiler farklı olabiliyor.

en ufak bi çekim olsa emin olun sizin yazasınız, arayasınız gelir. belli iyi bir insan olduğunu düşünmek dışında sizi etkileyen bir yanı yok. gene kendinizi tanımak adına 1 aya tamamlayın isterseniz ama bir değişiklik olmazsa hislerinizde hiç olmayacaktır bence. yaşınız küçük daha dertlenecek bir durumunuz da yok.

Daha önce 2 kere görüştüm ama kalabalık ailenin içindeydi ve nötrum desem hadi itici yada çekici gelse tamam dicemde işte
Valla kalabalık hele de akrabaların içinde görüşmek kadar büyük yanlış yok , sevgili gibi kendiniz tek takılıp karar vereceksiniz , kimsenin başınızda nöbet tutmasına izin vermeyin , son kez bakın hala nötr iseniz hiç zorlamayın...

Valla kalabalık hele de akrabaların içinde görüşmek kadar büyük yanlış yok , sevgili gibi kendiniz tek takılıp karar vereceksiniz , kimsenin başınızda nöbet tutmasına izin vermeyin , son kez bakın hala nötr iseniz hiç zorlamayın...
Sorun su ki ben şuan şehir dışındayım ve İstanbul'a gitmeme daha 1 buçuk ay falan var yani hemen görüşme ihtimalim yok ve suanda da zaten telden konusuyoruz ve zor geliyor bana konuşmak sürekli ağlıyorum anlamıyorum benim mi psikolojik bozuk

Sorun su ki ben şuan şehir dışındayım ve İstanbul'a gitmeme daha 1 buçuk ay falan var yani hemen görüşme ihtimalim yok ve suanda da zaten telden konusuyoruz ve zor geliyor bana konuşmak sürekli ağlıyorum anlamıyorum benim mi psikolojik bozuk
Kendinizi zorlamayın belki de evliliğe henüz hazır değilsiniz, yüz yüze görüşmeden netleşmiyor duygular, bence görüşmeyi bırakın gelince yüz yüze konuşalım diyin en iyisi

23 baya küçük ya bence biraz hayatını yaşa okuyarsan okuluna odaklan gez dolaş evlenip ne yapacaksın?
Sonra yaş 30 a yaklaşıp kimseyi bulamayınca da evde kalmış psikolojisine giriyoruz. Ve düzgün biri de çok çıkmıyor insanın karşısına zaman çok hızlı akıyor. O yüzden 23 geç değil

Tanıdığım öğretmen bir abla atama bekliyordu. KPSS'ye girerken göreve gelen polis biriyle tanışmış. 27 yaşında atandı hemen 1 yıl sonra düğünü oldu. Kendisi dindar birisi. Ve çok mutlu. İşi gücü var eşi de çok iyi.
Benim de çevremde erkek yok ama tanışacak oldun mu her türlü tanisiyorsun merak etme. Sadece algilarini açık tut. Görücü usulü tanışmak kötü değil ama sevmediğin biriyle görüşmeyi kesmelisin.
Bende namazında niyazinda bir kızım zaten eşiminde öyle olmasın isterim ama karşıma çıkmıyor ciksada fırlama tipler hep bu konuştuğum çocuğa içkisi sigarasi yok kız ortamı yok diye görüşmeye karar verdim zaten namaz kılmıyor ama kılsa güzel olurdu tabi ama konusasim gelmiyor sıkılıyorum bır daha karşıma çıkar mı böyle biri bilmiyorum

Bende namazında niyazinda bir kızım zaten eşiminde öyle olmasın isterim ama karşıma çıkmıyor ciksada fırlama tipler hep bu konuştuğum çocuğa içkisi sigarasi yok kız ortamı yok diye görüşmeye karar verdim zaten namaz kılmıyor ama kılsa güzel olurdu tabi ama konusasim gelmiyor sıkılıyorum bır daha karşıma çıkar mı böyle biri bilmiyorum
Anladım canım bak ben de tesetturluyum senin gibi 23 yaşındayım. Ailem de dindar. Haklisin bu devirde iyi erkek bulmak zor. Ama sevmediğin biriyle gorusmemelisin. Eğer sevmiyorsan ona boş yere umut vermiş oluyorsun çünkü. Bu da günah. Henüz genciz. Elimizde mesleğimiz olunca istediğimiz gibi birisi çıkar karşımıza. Sevmiyorsan zorlama. Bu işler zorlamayla olacak değil.

Anladım canım bak ben de tesetturluyum senin gibi 23 yaşındayım. Ailem de dindar. Haklisin bu devirde iyi erkek bulmak zor. Ama sevmediğin biriyle gorusmemelisin. Eğer sevmiyorsan ona boş yere umut vermiş oluyorsun çünkü. Bu da günah. Henüz genciz. Elimizde mesleğimiz olunca istediğimiz gibi birisi çıkar karşımıza. Sevmiyorsan zorlama. Bu işler zorlamayla olacak değil.
Valla sorma bu aralar sosyal kaygımin arttığını hissediyorum zaten hep kötü dusunceler ya bu çocukla evlenirsem ayrı bir dert evlenmezsem başka iyi bir erkek bulabilir miyim evde kalır mıyım zaman çabuk geçiyor 30 uma girmeme 7 yıl kaldı falan diye geri sayım içerisindeyim ve yalnız hissettigim için artık biri olsun istiyorum bakalım hayırlısı istihare namazina yattım 2 gündür ama rüyami hatırlamıyorum yada gormedim yatmaya devam edicem ona göre karar vericem bu işe artık

23 yaşında bu kafadaysan 30lu yaşlarda yolda öpüşen genç çiftleri kıskanan teyzeye dönüşürsun. Bu adamla basbasa görüş. 2 saatlik yolmuş. Kalksın bu haftasonu gelsin. Tüm gün basbasa vakit geçir. Akraba yanında o da çekingendir

23 yaşında bu kafadaysan 30lu yaşlarda yolda öpüşen genç çiftleri kıskanan teyzeye dönüşürsun. Bu adamla basbasa görüş. 2 saatlik yolmuş. Kalksın bu haftasonu gelsin. Tüm gün basbasa vakit geçir. Akraba yanında o da çekingendir
2 saatlik olduğunu nereden çıkardın ben Antalya koydeyim o İstanbul'da köy ortamında gorusulmez zaten ben İstanbul'a geçince bakicaz

2 saatlik olduğunu nereden çıkardın ben Antalya koydeyim o İstanbul'da köy ortamında gorusulmez zaten ben İstanbul'a geçince bakicaz
Yanıldım herhalde 2 saatlik yol var diye başka konuda okudum. Gerçi uçakla 2 saat. Gelsin Antalyaya. Vızır vızır uçak kalkıyor. Ben anlamıyorum ki için ısınmadı ise niye ağlaya ağlaya telefonda surekli görünüyorsun ki? Karar veremedim gel Antalyaya dersin ya da İstanbuldayım görüşürüz dersin. Niye konuşmak için bu zorlama?

Valla sorma bu aralar sosyal kaygımin arttığını hissediyorum zaten hep kötü dusunceler ya bu çocukla evlenirsem ayrı bir dert evlenmezsem başka iyi bir erkek bulabilir miyim evde kalır mıyım zaman çabuk geçiyor 30 uma girmeme 7 yıl kaldı falan diye geri sayım içerisindeyim ve yalnız hissettigim için artık biri olsun istiyorum bakalım hayırlısı istihare namazina yattım 2 gündür ama rüyami hatırlamıyorum yada gormedim yatmaya devam edicem ona göre karar vericem bu işe artık
Sevmiyorsan bırak o adamı. Yine bulursun birini elbet. Ben de senin gibiydim akışına bıraktım artık. Çalışıyor musun? Veya hedefin nedir?

Yanıldım herhalde 2 saatlik yol var diye başka konuda okudum. Gerçi uçakla 2 saat. Gelsin Antalyaya. Vızır vızır uçak kalkıyor. Ben anlamıyorum ki için ısınmadı ise niye ağlaya ağlaya telefonda surekli görünüyorsun ki? Karar veremedim gel Antalyaya dersin ya da İstanbuldayım görüşürüz dersin. Niye konuşmak için bu zorlama?
İyi konuşması falan düzgün biri olduğu için kırmak istemiyorum bir san vereyim diyorum ayrıca köy ortamında olmaz zaten

Back