Biriyle tanistirildim ama kararsiz kaldım

Eğitim durumunuz nedir, çalışıyor musunuz ya da öyle bir düşünceniz var mı? Önünüze gelen ilk görücüyü aman bu fena değildir ya ne olacak diye kabul etmek için fazla gençsiniz.
Daha öncede geldi ama ben istemedim bu sefer bir şans vereyim dedim kimseyle görüşmuyorum çünkü bayadir

Eğitim durumunuz nedir, çalışıyor musunuz ya da öyle bir düşünceniz var mı? Önünüze gelen ilk görücüyü aman bu fena değildir ya ne olacak diye kabul etmek için fazla gençsiniz.
Üniversite geçen sene mezun oldum iş arıyorum şuan

Kalbin ısınmadıysa olmaz.Bunun yeni tanışmayla alakası yok.Zamanla olucak birşey değil bence.Akrabalarından dolayı stres olma onlar değil o adamla sen bir ömür geçireceksin.Bence kendine bu kötülüğü yapma.Sevmeden yapılan evliliklerin sonu hüsran olur.

Mesajlaşma isteği yoksa zor, buna benzer bişey yaşadım resmen ruhum adamı itiyordu mesaj atmak içimden gelmedi sonra adam da bu böyle olmaz diyerek benle görüşmeyi kesti Yanı heves ve istek olmalı, mesela eşimle mesajlasmadan bir an olsun duramazdım , hisler çok önemli bence..

Aşka geçici olduğunu biliyorum çünkü çevremden ama en azından sevgi olsun istiyorum tabi

C

Çok fazla çevrem yok utangac sessiz bir yapım var arkadaşlarımda fazla gezmiyor ve evet ben yapı olarak tutkulu biriyim tutkuyu yaşamak isterim

İlla biriyle evlenmek için aşık olmak, deliler gibi sevmek gerekmiyor. Ama içinde arzu, tutku olmadan da olmuyor. Daha gençsin, yanlış karar verme.

Banada öyle oluyor ya zor konusuyorum sıkılıyorum resmen ama yinede bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem

Konu okumadim. Okumak bile istemiyorum.
Hic mi hayalin, kendini gelistirecegin bir konu, gezmek eglenmek sosyallesmek istedigin gunler yok.
23 yasinda gorucu usulu nedir?????? Neden apar topar evlenmek

Çok pişman olursun...senet mi imzaladin evlenmek için. Bosver tanidiklari filan...şimdiden boyleyse bi de sorunlar anlasmazliklar olduğunda nasıl olursunuz onu düşün. Bunlar en tutkulu zamanlar olmali

İlk görüşte beelli olurdu olmusta isinamazsiniz. Boşuna zaman harcamayın derim.

Bu yaşta niye görücü usulü bir tanışma? Önünüzde uzun seneler var, içinizi kıpır kıpır ettirecek her yönden heyecanlandıracak biri mutlaka karşınıza çıkacaktır. Aceleye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…