Daha öncede geldi ama ben istemedim bu sefer bir şans vereyim dedim kimseyle görüşmuyorum çünkü bayadirEğitim durumunuz nedir, çalışıyor musunuz ya da öyle bir düşünceniz var mı? Önünüze gelen ilk görücüyü aman bu fena değildir ya ne olacak diye kabul etmek için fazla gençsiniz.
Üniversite mezunuyum şuan iş arıyorumDaha öncede geldi ama ben istemedim bu sefer bir şans vereyim dedim kimseyle görüşmuyorum çünkü bayadir
Üniversite geçen sene mezun oldum iş arıyorum şuanEğitim durumunuz nedir, çalışıyor musunuz ya da öyle bir düşünceniz var mı? Önünüze gelen ilk görücüyü aman bu fena değildir ya ne olacak diye kabul etmek için fazla gençsiniz.
Kalbin ısınmadıysa olmaz.Bunun yeni tanışmayla alakası yok.Zamanla olucak birşey değil bence.Akrabalarından dolayı stres olma onlar değil o adamla sen bir ömür geçireceksin.Bence kendine bu kötülüğü yapma.Sevmeden yapılan evliliklerin sonu hüsran olur.Arkadaşlar merhaba 23 yasindayim ve akrabalar aracılığıyla evlilik maksadiyla biriyle tanistirildim başlarda istemesemde nolucak bir şans vereyim dedim maddi durumlarının bu devire göre iyi orta düzeyde olduğu söyleniyor arabası evi falanda varmış tip olarak aslında çok etkilenmedim ortalama bir tip ama seversem görmem bunu dedim ve konuşuyoruz şuan 2 hafta falan oldu ama nedense çocukla mesajlaşasim falan gelmiyor yani telde falanda konuştuk ama iyi evden işe işten eve giden biri içkisi sigara da yok ama bir şeyler eksik gibi ben yapı gereği zaten kolay hemen baglanamayan biriyim zamana bıraktım bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem ama o olumlu bakıyor suanlik işin içine akrabalarda karisinca iyice stres altına girdim iki arada kalmış gibiiyim bir yandan diyorum düzgün birini bulmak zor bir yandan konusasim gelmiyor sohbet sarmiyor bazen sıkılıyorum açikcasi konu falanda bulamayınca zaten ben utangaç bir yapım var oda böyle olunca tutukluk oluyor bazen konusmalarda heyecan heves yok öyle diyim yani sizce zamanla alışıp sever miyim napmaliyim çocukla tanıştığımdan beri kafam karışık çevrem falan iyi efendi bir çocuk falan diyorlar ama benim içimde neden sıkıntı var konusasim gelmiyor ilk zamanlar olduğu için mi nolur bir akil verin ben net dusenemiyorum
Mesajlaşma isteği yoksa zor, buna benzer bişey yaşadım resmen ruhum adamı itiyordu mesaj atmak içimden gelmedi sonra adam da bu böyle olmaz diyerek benle görüşmeyi kestiArkadaşlar merhaba 23 yasindayim ve akrabalar aracılığıyla evlilik maksadiyla biriyle tanistirildim başlarda istemesemde nolucak bir şans vereyim dedim maddi durumlarının bu devire göre iyi orta düzeyde olduğu söyleniyor arabası evi falanda varmış tip olarak aslında çok etkilenmedim ortalama bir tip ama seversem görmem bunu dedim ve konuşuyoruz şuan 2 hafta falan oldu ama nedense çocukla mesajlaşasim falan gelmiyor yani telde falanda konuştuk ama iyi evden işe işten eve giden biri içkisi sigara da yok ama bir şeyler eksik gibi ben yapı gereği zaten kolay hemen baglanamayan biriyim zamana bıraktım bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem ama o olumlu bakıyor suanlik işin içine akrabalarda karisinca iyice stres altına girdim iki arada kalmış gibiiyim bir yandan diyorum düzgün birini bulmak zor bir yandan konusasim gelmiyor sohbet sarmiyor bazen sıkılıyorum açikcasi konu falanda bulamayınca zaten ben utangaç bir yapım var oda böyle olunca tutukluk oluyor bazen konusmalarda heyecan heves yok öyle diyim yani sizce zamanla alışıp sever miyim napmaliyim çocukla tanıştığımdan beri kafam karışık çevrem falan iyi efendi bir çocuk falan diyorlar ama benim içimde neden sıkıntı var konusasim gelmiyor ilk zamanlar olduğu için mi nolur bir akil verin ben net dusenemiyorum
Aşka geçici olduğunu biliyorum çünkü çevremden ama en azından sevgi olsun istiyorum tabi23 yaşından neden evlilik için görücü usulü biriyle tanışıyorsunuz ki? Daha yaşınız küçük. Gezin, tozun, çalışın. Çevre evinip kendiniz aşık olun. Aşk, heyecan, tutku önemli. İleride pişman olursunuz bu duyguları yaşamadan evlendiğiniz için.
Bunlarida düşündüm ilk tanistigimda düşününce fenalık basmıştıAdamla öpüşeceksin en basitinden devamını da yapacaksın evlilik bunları da içerir iyi karar ver
23 yaşından neden evlilik için görücü usulü biriyle tanışıyorsunuz ki? Daha yaşınız küçük. Gezin, tozun, çalışın. Çevre evinip kendiniz aşık olun. Aşk, heyecan, tutku önemli. İleride pişman olursunuz bu duyguları yaşamadan evlendiğiniz co
Çok fazla çevrem yok utangac sessiz bir yapım var arkadaşlarımda fazla gezmiyor ve evet ben yapı olarak tutkulu biriyim tutkuyu yaşamak isterim23 yaşından neden evlilik için görücü usulü biriyle tanışıyorsunuz ki? Daha yaşınız küçük. Gezin, tozun, çalışın. Çevre evinip kendiniz aşık olun. Aşk, heyecan, tutku önemli. İleride pişman olursunuz bu duyguları yaşamadan evlendiğiniz için.
Aşka geçici olduğunu biliyorum çünkü çevremden ama en azından sevgi olsun istiyorum tabi
Banada öyle oluyor ya zor konusuyorum sıkılıyorum resmen ama yinede bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericemMesajlaşma isteği yoksa zor, buna benzer bişey yaşadım resmen ruhum adamı itiyordu mesaj atmak içimden gelmedi sonra adam da bu böyle olmaz diyerek benle görüşmeyi kestiYanı heves ve istek olmalı, mesela eşimle mesajlasmadan bir an olsun duramazdım , hisler çok önemli bence..
2 haftada nasıl arzu duyucam canım o kadar kolay değilSevgi, saygı bunlar önemli şeyler de asıl önemli olan şey şu siz bu adama arzu duyuyor musunuz? bunu kendinize sorun. Eğer arzu duymadan ciddi bir yolla girerseniz hatta yaparsınız.
2 haftada nasıl arzu duyucam canım o kadar kolay değil
Isınamadıysan zorlama çünkü sonucları kötü oluyor, daha çok küçüksün 23 yaş ne ki ...Banada öyle oluyor ya zor konusuyorum sıkılıyorum resmen ama yinede bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem
İlk görüşte beelli olurdu olmusta isinamazsiniz. Boşuna zaman harcamayın derim.Arkadaşlar merhaba 23 yasindayim ve akrabalar aracılığıyla evlilik maksadiyla biriyle tanistirildim başlarda istemesemde nolucak bir şans vereyim dedim maddi durumlarının bu devire göre iyi orta düzeyde olduğu söyleniyor arabası evi falanda varmış tip olarak aslında çok etkilenmedim ortalama bir tip ama seversem görmem bunu dedim ve konuşuyoruz şuan 2 hafta falan oldu ama nedense çocukla mesajlaşasim falan gelmiyor yani telde falanda konuştuk ama iyi evden işe işten eve giden biri içkisi sigara da yok ama bir şeyler eksik gibi ben yapı gereği zaten kolay hemen baglanamayan biriyim zamana bıraktım bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem ama o olumlu bakıyor suanlik işin içine akrabalarda karisinca iyice stres altına girdim iki arada kalmış gibiiyim bir yandan diyorum düzgün birini bulmak zor bir yandan konusasim gelmiyor sohbet sarmiyor bazen sıkılıyorum açikcasi konu falanda bulamayınca zaten ben utangaç bir yapım var oda böyle olunca tutukluk oluyor bazen konusmalarda heyecan heves yok öyle diyim yani sizce zamanla alışıp sever miyim napmaliyim çocukla tanıştığımdan beri kafam karışık çevrem falan iyi efendi bir çocuk falan diyorlar ama benim içimde neden sıkıntı var konusasim gelmiyor ilk zamanlar olduğu için mi nolur bir akil verin ben net dusenemiyorum
Bu yaşta niye görücü usulü bir tanışma? Önünüzde uzun seneler var, içinizi kıpır kıpır ettirecek her yönden heyecanlandıracak biri mutlaka karşınıza çıkacaktır. Aceleye gerek yokArkadaşlar merhaba 23 yasindayim ve akrabalar aracılığıyla evlilik maksadiyla biriyle tanistirildim başlarda istemesemde nolucak bir şans vereyim dedim maddi durumlarının bu devire göre iyi orta düzeyde olduğu söyleniyor arabası evi falanda varmış tip olarak aslında çok etkilenmedim ortalama bir tip ama seversem görmem bunu dedim ve konuşuyoruz şuan 2 hafta falan oldu ama nedense çocukla mesajlaşasim falan gelmiyor yani telde falanda konuştuk ama iyi evden işe işten eve giden biri içkisi sigara da yok ama bir şeyler eksik gibi ben yapı gereği zaten kolay hemen baglanamayan biriyim zamana bıraktım bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem ama o olumlu bakıyor suanlik işin içine akrabalarda karisinca iyice stres altına girdim iki arada kalmış gibiiyim bir yandan diyorum düzgün birini bulmak zor bir yandan konusasim gelmiyor sohbet sarmiyor bazen sıkılıyorum açikcasi konu falanda bulamayınca zaten ben utangaç bir yapım var oda böyle olunca tutukluk oluyor bazen konusmalarda heyecan heves yok öyle diyim yani sizce zamanla alışıp sever miyim napmaliyim çocukla tanıştığımdan beri kafam karışık çevrem falan iyi efendi bir çocuk falan diyorlar ama benim içimde neden sıkıntı var konusasim gelmiyor ilk zamanlar olduğu için mi nolur bir akil verin ben net dusenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?