Arkadaşlar merhaba 23 yasindayim ve akrabalar aracılığıyla evlilik maksadiyla biriyle tanistirildim başlarda istemesemde nolucak bir şans vereyim dedim maddi durumlarının bu devire göre iyi orta düzeyde olduğu söyleniyor arabası evi falanda varmış tip olarak aslında çok etkilenmedim ortalama bir tip ama seversem görmem bunu dedim ve konuşuyoruz şuan 2 hafta falan oldu ama nedense çocukla mesajlaşasim falan gelmiyor yani telde falanda konuştuk ama iyi evden işe işten eve giden biri içkisi sigara da yok ama bir şeyler eksik gibi ben yapı gereği zaten kolay hemen baglanamayan biriyim zamana bıraktım bir kaç kere daha görüşüp öyle karar vericem ama o olumlu bakıyor suanlik işin içine akrabalarda karisinca iyice stres altına girdim iki arada kalmış gibiiyim bir yandan diyorum düzgün birini bulmak zor bir yandan konusasim gelmiyor sohbet sarmiyor bazen sıkılıyorum açikcasi konu falanda bulamayınca zaten ben utangaç bir yapım var oda böyle olunca tutukluk oluyor bazen konusmalarda heyecan heves yok öyle diyim yani sizce zamanla alışıp sever miyim napmaliyim çocukla tanıştığımdan beri kafam karışık çevrem falan iyi efendi bir çocuk falan diyorlar ama benim içimde neden sıkıntı var konusasim gelmiyor ilk zamanlar olduğu için mi nolur bir akil verin ben net dusenemiyorum