onun ailesi bana neler yaptı baştan ben yine saygısızlık yapmadım.
öyle mutsuzmki hep aglıyorum psikolojim öyle bozukki..ölmeyi okadar çok düşündümki
ben eşimi çok da sevmedim mantık evliligi.beni seviyor deger veriyor işi gücü var vs...iyi biri diye kabul ettim..
annem babam aslında anlaşamadıgımızı biliyor hatta ben anneme ayrılırsam birdaha evlenmem dedim ilerde evlatlık alırım dedim annemde ozaman çocugun olsun öyle ayrıl en azından çocugum var dersin demişti banada mantıklı gelmişti..
iyide annede mantıklı birşey söylememişannem babam aslında anlaşamadıgımızı biliyor hatta ben anneme ayrılırsam birdaha evlenmem dedim ilerde evlatlık alırım dedim annemde ozaman çocugun olsun öyle ayrıl en azından çocugum var dersin demişti banada mantıklı gelmişti..
meslegim yok ama muhasebe falan biliyorum iş bulurum babamın şirketinde çalışıyordum.ailemin durumu çok iyi çalışmama gerek yok.ama boşanmamı kabul ederlermi bilmiyorum.çünkü abim eşime hiç onay vermedi 2 yıl sonra aglıyıp dönceksin dedi.gururuma yediremiyorum şimdi.herkes bu evlilik yürümez dedi ama nişan atılsın dedigimde kimse kabul etmedi.çıkmazdayım..
annem babam aslında anlaşamadıgımızı biliyor hatta ben anneme ayrılırsam birdaha evlenmem dedim ilerde evlatlık alırım dedim annemde ozaman çocugun olsun öyle ayrıl en azından çocugum var dersin demişti banada mantıklı gelmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?