Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar biz bir aylık evliyken tartıştık bana defol git dedi babanın evine bende geldim
bihafta kaldım aramadı sormadı bende dönmüştüm.ozaman sarıldık agladık falan..ama bilmiyorum offf
evlılıgın ılk yılı maalesef kavgaların en cok oldugu yıldır.arkadaşlar biz bir aylık evliyken tartıştık bana defol git dedi babanın evine bende geldim
bihafta kaldım aramadı sormadı bende dönmüştüm.ozaman sarıldık agladık falan..ama bilmiyorum offf
madem bu kadar mutsuzsunuz neden taşınması için yaza kadar süre veriyorsunuz ki?birgun mutlu olmadım desem yeridir.evlenmeden önce o sevgi dolu bana deliler gibi aşık olan adam gitti başka biri geldi.ozaman hediyeler çiçekler.güzel sözler dk başı aramalar.şimdi gun içinde kimse kimseyi aramaz akşamda pek konuşmayız.niianlyken çok ayrılalım dedim olmadı öyle pişmanımki evlendigime.hiç birşey paylaşmayız sohbet etmeyiz boşanmanın yükünü kaldırabilirmiyim bilmiyorum.intihar etmeyi çok düşündüm yada o ölse kurtulsam diye çok dua ettim.neden böyle bilmiyorum.eşime çok dedim madem böyle olcaktın neden hayatımı kararttın neden bana yalvardın agladın peşimde aylarca koştun arkadaşlarıma ikna edin diye yalvardın dedim ama o bana inanmasaydın dedi o an yıkıldım.ondan nefret ediyorum bunu biliyor defalarca yüzüne söyledim o da nefret ediyorum dedi bikaç kez.boşanalım çagır aileni bende çagırayım anlatalım ayrılalım dedim.sen ailene söyle benim ailem boşanınca ögrenir diyor.bir akıl verin...
annem babam aslında anlaşamadıgımızı biliyor hatta ben anneme ayrılırsam birdaha evlenmem dedim ilerde evlatlık alırım dedim annemde ozaman çocugun olsun öyle ayrıl en azından çocugum var dersin demişti banada mantıklı gelmişti..
madem bu kadar mutsuzsunuz neden taşınması için yaza kadar süre veriyorsunuz ki?
taşınınca,siz ailenizin yanına gidince sorunlarınız bitecek,kocanızı büyük bir aşkla sevecekmisiniz?
madem mutsuzsunuz şimdi bakın çaresine.
ailenizin yanına gidipte eşinizi iç güveysi psikolojisine sokarak istediklerinizi yaptırabileceğiniz gibi bir hayal kuruyorsanız yanılıyorsunuz.
her şey daha kötüye gidebilir benden uyarması.
eşiniz tavırlarında haklı değil elbette ama sizin davranışlarınızda en az eşiniz kadar hatalı.
kayınpederimden çekinir diyorsunuz ama eşinizi hiçe sayıp onun yanında biz taşınıcaz zaten deyip tek yetki makamı sizmişsiniz gibi hareket ediyorsunuz.
amacınız ne anlamadım.
mutsuz olduğunuz eşinizden bir çocuk doğurup ayrılma fikri ne kadar sağlıklı bir ruh hali içinde olduğunuzu gösteriyor zaten.
anneye bak hizaya gel
maşşallah ne akıl vermiş size