- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi Ayazvealaz
4 seneli üyeyim bana bu kadar dert olmadı bu fake konular siz daha 4 aylık üyesınız ve bu kadar dertlisiniz ilginçCanım bosanmak degil allahima bin sukur benim mutlu huzurlu bir esim var vede evliligimden cook memnunum sinirim ise hergun burda boyle fakeler gormek artik illallah geldi yani
Sizin yapınız farklı benim yapım farklı lütfen takmayin bunlari kafaya size hayirli geceler ben haksizliklara dayanamiyorum fakat siz dayanabiliyorsaniz ne mutlu size ...4 seneli üyeyim bana bu kadar dert olmadı bu fake konular siz daha 4 aylık üyesınız ve bu kadar dertlisiniz ilginç
Bende onca senelik üyeyim fake konu gördüğümda vay be nasıl bir zeka pırıltısı(!) diyorum geyiğe çok vurulmadığı sürece çokta güzel yorumlar çıkıyor4 seneli üyeyim bana bu kadar dert olmadı bu fake konular siz daha 4 aylık üyesınız ve bu kadar dertlisiniz ilginç
Hadi canım Patatees ün kralıNolmus uye neden pasif? Konu fake mi cikti? Hepsini okumadim ama bisey mi kacirdim ben
Kiz var ya yarim saat once aklimdan sen geciyodun forumlarda goremedim hic, pek girmiyo mu bu aralar acaba diyeHadi canım Patatees ün kralı
Dikkat ettimde daha öncede bana denk gelen sizdiniz sanırım, yaptığınız yorumlar inanılmaz rahatsız edici geldi. Konunun fake olduğunu düşünebilirsiniz -ki uymayan ayrıntılar var - bunu yönetime bir kez bildirmek yeterli. Siz her mesajınızda Mune'ye sesleniyorsunuz. Aktif olduğunda kendisi görecek zaten. Kaldı ki fake olup olmadığı belli olmayan bir konuda başkalarının yorumlarınada saldırıda bulunuyorsunuz resmen yorum yapmayın fake diyerek. Kaç sayfadır Mune abla yetiş, fake vardan başka cümleniz yok. Daha öncesinde denk geldiğimde yeni olduğunuz için sanmıştım ancak garip bir hal alıyor belki farkına varırsınız diye yazmak istedim.
Vallahi icimi okudunuz. Bana da gina geldi o ne oyle surekli ambulans sireni gibi alarm veriyor durmaksizin. Konunun fakeliginden ziyade "yetis ya mune" feryadlarina tutuldum benDikkat ettimde daha öncede bana denk gelen sizdiniz sanırım, yaptığınız yorumlar inanılmaz rahatsız edici geldi. Konunun fake olduğunu düşünebilirsiniz -ki uymayan ayrıntılar var - bunu yönetime bir kez bildirmek yeterli. Siz her mesajınızda Mune'ye sesleniyorsunuz. Aktif olduğunda kendisi görecek zaten. Kaldı ki fake olup olmadığı belli olmayan bir konuda başkalarının yorumlarınada saldırıda bulunuyorsunuz resmen yorum yapmayın fake diyerek. Kaç sayfadır Mune abla yetiş, fake vardan başka cümleniz yok. Daha öncesinde denk geldiğimde yeni olduğunuz için sanmıştım ancak garip bir hal alıyor belki farkına varırsınız diye yazmak istedim.