- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- Konu Sahibi Ayazvealaz
![Meldya](/data/avatars/s/674/674074.jpg?1439751373)
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Hesap tutuyo
Boşver sen biz yarışmamıza bakalım hanım hanımcık
Zaten aptal dedi sana kibledim
Üzme sen kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'a çok şükur matemaigim iyidir ama siz hesap yapinHesap yapın olurmu Eylül 2013 evlilik tarihim
Düşüncenize saygı duyuyorum fakat ben insanların aptal yerine konulmasından rahatsız oluyorum ... sevgilerDikkat ettimde daha öncede bana denk gelen sizdiniz sanırım, yaptığınız yorumlar inanılmaz rahatsız edici geldi. Konunun fake olduğunu düşünebilirsiniz -ki uymayan ayrıntılar var - bunu yönetime bir kez bildirmek yeterli. Siz her mesajınızda Mune'ye sesleniyorsunuz. Aktif olduğunda kendisi görecek zaten. Kaldı ki fake olup olmadığı belli olmayan bir konuda başkalarının yorumlarınada saldırıda bulunuyorsunuz resmen yorum yapmayın fake diyerek. Kaç sayfadır Mune abla yetiş, fake vardan başka cümleniz yok. Daha öncesinde denk geldiğimde yeni olduğunuz için sanmıştım ancak garip bir hal alıyor belki farkına varırsınız diye yazmak istedim.
Bakın kalkıpta gecenin bu saatinde size eğlence çıkartacak yada sizin terbiyesiZce hakaretlerinizi dinlicek değilim. Eğer bi yorum yapmak istemiyorsanız lütfen sesinizi kesin olurmu sayın meldya hanımDikkat ettimde daha öncede bana denk gelen sizdiniz sanırım, yaptığınız yorumlar inanılmaz rahatsız edici geldi. Konunun fake olduğunu düşünebilirsiniz -ki uymayan ayrıntılar var - bunu yönetime bir kez bildirmek yeterli. Siz her mesajınızda Mune'ye sesleniyorsunuz. Aktif olduğunda kendisi görecek zaten. Kaldı ki fake olup olmadığı belli olmayan bir konuda başkalarının yorumlarınada saldırıda bulunuyorsunuz resmen yorum yapmayın fake diyerek. Kaç sayfadır Mune abla yetiş, fake vardan başka cümleniz yok. Daha öncesinde denk geldiğimde yeni olduğunuz için sanmıştım ancak garip bir hal alıyor belki farkına varırsınız diye yazmak istedim.
Buradaki birçok üyenin kendine yetecek, düşünecek kadar bir akla, kapasiteye sahip olduğunu biliyorum görüyorum. Yani keşke siz şüphelendiğiniz konuda "bir kez" uyarınızı kibleyerek yönetime bildirseniz gerekeni onlara bıraksanız.Düşüncenize saygı duyuyorum fakat ben insanların aptal yerine konulmasından rahatsız oluyorum ... sevgiler
Düşüncenize saygı duyuyorum ...Buradaki birçok üyenin kendine yetecek, düşünecek kadar bir akla, kapasiteye sahip olduğunu biliyorum görüyorum. Yani keşke siz şüphelendiğiniz konuda "bir kez" uyarınızı kibleyerek yönetime bildirseniz gerekeni onlara bıraksanız.
Yanlış alıntıladınız o kişi ben değilim ancak terbiyenizi takının. Bu tarz söylemler sizinde haddinize değil.Bakın kalkıpta gecenin bu saatinde size eğlence çıkartacak yada sizin terbiyesiZce hakaretlerinizi dinlicek değilim. Eğer bi yorum yapmak istemiyorsanız lütfen sesinizi kesin olurmu sayın meldya hanım
Ben anlamıyorum ki size noluyo bu kadar??? Sanırım bunca zaman sizde bu tarz şeyler yaşamışsınız hatta boşanmışsınzda bi cahillik edip onun sinirini çıkartıyorsunuz.. Ayrıca ev durumunu bi önceki yorumlarda yazdım. Normal zamanlarında evet bu şekilde gayet düşkün. Ama sebebini zaten bulamadığım için bulduğum için sizlerden fikir istedim.Allah'a çok şükur matemaigim iyidir ama siz hesap yapin
Bunu anladimda hadi madem durumunuz cook iyi neden kiradasiniz ? Madem esin cocuguna cok duskjn neden aldirmak istedi
Size yamadım zaten tag lemeyi yapamadım o bayanın adını. Ben sizin düşüncelerinize bi hadsizlik yapmadım ayrıca teşk edrim en azından biraz inandığınız için.Yanlış alıntıladınız o kişi ben değilim ancak terbiyenizi takının. Bu tarz söylemler sizinde haddinize değil.
Ben kabalık etmiş olabilirim özür dilyorum fakat insanlra bu tarz kelimelerle ifade etmeniz çok yanlışYanlış alıntıladınız o kişi ben değilim ancak terbiyenizi takının. Bu tarz söylemler sizinde haddinize değil.
Canım bosanmak degil allahima bin sukur benim mutlu huzurlu bir esim var vede evliligimden cook memnunum sinirim ise hergun burda boyle fakeler gormek artik illallah geldi yaniBen anlamıyorum ki size noluyo bu kadar??? Sanırım bunca zaman sizde bu tarz şeyler yaşamışsınız hatta boşanmışsınzda bi cahillik edip onun sinirini çıkartıyorsunuz.. Ayrıca ev durumunu bi önceki yorumlarda yazdım. Normal zamanlarında evet bu şekilde gayet düşkün. Ama sebebini zaten bulamadığım için bulduğum için sizlerden fikir istedim.
size düşkünmü.Ben anlamıyorum ki size noluyo bu kadar??? Sanırım bunca zaman sizde bu tarz şeyler yaşamışsınız hatta boşanmışsınzda bi cahillik edip onun sinirini çıkartıyorsunuz.. Ayrıca ev durumunu bi önceki yorumlarda yazdım. Normal zamanlarında evet bu şekilde gayet düşkün. Ama sebebini zaten bulamadığım için bulduğum için sizlerden fikir istedim.
Sizde yanlış alıntıladınız, lütfen rica ediyorum konuyla ilgisi olan ben değilimBen kabalık etmiş olabilirim özür dilyorum fakat insanlra bu tarz kelimelerle ifade etmeniz çok yanlış
Yanliş alintilamadim o yorumu sizin icin yapmistimSizde yanlış alıntıladınız, lütfen rica ediyorum konuyla ilgisi olan ben değilim![]()
Kusura bakmayın özelden mesaj atamadım. Neye istinaden böyle bir mesaj yazdınız onuda anlamadım? Size sesini kes derken beni alıntıladığı için bende sizinde böyle konuşmak haddinize değil diyerek konu sahibine söyledim. Lütfen dikkatli okuyun. Üslubumu bozacak birşey söylediğimi düşünmüyorum size karşı, iyi geceler. İkili sohbete dönmesin konu.Yanliş alintilamadim o yorumu sizin icin yapmistim![]()