birinin ölmesini dilemek sizce günah mı

karmasa beli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
53
9
hayatımda ilk defa birinden inanılmaz derecede nefret ediyorum ve ölmesini diliyorum ama sonra kendimi kötü hissediyorum.sizce bunu nasıl aşıcam ben

Kimse siz ölmesini dilediğiniz için ölmez. Ama bedddua etmek, kötü bir düşünceyi bi an bile içten geçirmek gunah zaten. Ben de birinin ölmesini istiyorum mesela. O kadar çok istiyorum ki o kadar. Öldüğü gün memlekette bir bayram havasi olacak zaten.. Bunu dilemek günahsa, o da benim boynuma..

Icinizden gecirdiginizde neyse de dilinize getirmeyin. Dilinizle soylediginzde gunah yani. Benm de olmesini aslinda olmeyip aci cekmesini istedgm biri var ama bu benim haddime degil. Ilahi adalet zaten yerini bulacak yuzde yuz eminim . Sizede zarar veren biriyse mutlaka o da cezasini cekcek rahat olun

ben son zamanlarda eski kocamın ölmesini istiyorum. çünkü peşimi bırakmıyor ve bana zarar vermesinden korkuyorum. bugün cuma. duam şöyle: rabbim onun bana zarar verebilmesine izin verme,ve ne bu dünya da ne öbür dünya da karşıma çıkarma inşallah.

ben son zamanlarda eski kocamın ölmesini istiyorum. çünkü peşimi bırakmıyor ve bana zarar vermesinden korkuyorum. bugün cuma. duam şöyle: rabbim onun bana zarar verebilmesine izin verme,ve ne bu dünya da ne öbür dünya da karşıma çıkarma inşallah.
Hadi ya:KK43:(

Zarar verebilecek birimi

Şikayetçi oldunuz mu

Off valla bu kadınlarımızın çektiği ne ya:KK61:

bende bu düşünceleri düşündüğüm için üzülsemde kendime yakıştıramadığım için üzülsemde malesef benimde var benimdeee. tek değilsiniz :oops:

Felsefi anlamda düşünürsek evet günah.
O canı veren allahın işine karışmak oluyor .
Bizim böyle bir yetkimiz yok allahın işine karışmak gibi .
Ben yakın zamanda yaşadığım şeyi anlatayım.Birisinin ölmesini öyle çok diledim ki ve birinin yanında dillendirdim .Sonra ne öğrendim biliyor musunuz .Tam onu dediğim sıra kalp krizi geçirmiş .Yoğun bakıma koştuk tabi .Sonra çok pişman oldum allahtan özür diledim .Benim neyime gerek ben kimim ki senin işine karışıyorum dedim.Pişman oldum .

Hadi ya:KK43:(

Zarar verebilecek birimi

Şikayetçi oldunuz mu

Off valla bu kadınlarımızın çektiği ne ya:KK61:
evet zarar verebilecek biri. istesin yeter. şikayetçi olmak çözüm değil ki. koruma kararı falan fıs. 1,5 yıldır korkarak yaşıyorum. ölmekten daha zor böyle yaşamak...

evet zarar verebilecek biri. istesin yeter. şikayetçi olmak çözüm değil ki. koruma kararı falan fıs. 1,5 yıldır korkarak yaşıyorum. ölmekten daha zor böyle yaşamak...
:KK57:
Kesinlikle haklısın böyle yasanır mı

Umarım duan kabul olur

Rabbım fırsat vermesın ona

Bende cok istiyorum ve surekli gormek zorunda oldugum biri gordukce sinirden mideme kraplar giriyo ama dillendirmiyorum allahin gucune gider colugumuz cocugumuz var allah gorsun allah cikarsin deyip allaha havale etmek lazim sonucta bizim istememizle kimse ölmez biz negatif enerjiyo cektigimizle kaliriz

Diyaneti arayip sorabilirsiniz. aslinda sorarsaniz bize de haber verin. benim de her gun geber insallah dedigim biri vardi geberdi hala diyorum yerin cehennemin dibi firavunun yani olsun... Bir insana bunlari soyletecek kadar uzmek zaten basli basina beddua sebebi. ben kendime soz geciremiyorum ve ediyorum, siz kendinize soz gecirin ve etmeyin.

X