- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
- Konu Sahibi meilinggg1
-
örgütten çok kıro bir ergeni anımsattı bana çocuk. Bir şey olmaz merak etmeyin. Tehlikeli bir yere üye olsa kendini açık etmez ki zatenya çocuk kimliğimi kaybettim çıkartmaya üşeniyorum demiş mesela, çift hat kullanıyormuş, fotoğrafını atmıyormuş çünkü çekinmeyi sevmiyormuş annesiyle falan küçüklük fotolarını yırtmış sevmiyormuş fotoğrafları, işte böyle belalı bir tipmiş satırla kavgalara girmeler felan daha bissürü şey
bunun orgutle ne alakasi var.serseri biriymis sadece kaldiki hic bisey olmaz korkmayinya çocuk kimliğimi kaybettim çıkartmaya üşeniyorum demiş mesela, çift hat kullanıyormuş, fotoğrafını atmıyormuş çünkü çekinmeyi sevmiyormuş annesiyle falan küçüklük fotolarını yırtmış sevmiyormuş fotoğrafları, işte böyle belalı bir tipmiş satırla kavgalara girmeler felan daha bissürü şey
Çok ütopik düsünüyorsunuz bence hiç birşey olmaz. Bi insani dinlemek de o kadar kolay değil en az 3 adam görevlendirilmesi lazım. Silsin engellesin gerekirse numarasini degistirsin bi daha yazmasin ulasamasin, sosyal medyadan da arkadas edinmeyi cok dogru bulmuyorum ben neler izliyoruz haberlerde. Dinlenir miyim sorgulanir miyim'dan önce bu adam basima bela olur bana bi zarar verir mi diye dusunurdum ben olsam.
çok haklısınız kesinlikle katılıyorum. ben de bunu sordum önce, kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek telefonla taciz etmez miydi?
Kardeşin niye suçlu olsun ki. Sadece birsz korkut buda ona ders olsun öyle oyunlardan tanıştığın kişilere numara falan verilmez. Daha kötü sonuçları olabilirdi
Siz bu olaya neden bu kadar taktiniz ki?kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek telefonla taciz etmez miydi?
Siz bu olaya neden bu kadar taktiniz ki?
yazılanları okuttum kardeşime, sorgulanmayacağına ikna oldu okuyunca. kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek telefonla taciz etmez miydi?kesin net bir yerle bağlantısı olduğu bile belli değil karşıdaki kişinin...öyle olsa bile sırf konuştu diye sorgulanmaz.hadi sorgulandı diyelim bir kere ifadesi alını salınır.çok kurgu yapmışsınız kafanızda. numarasını iptal ettirin değiştirin kafası rahatlasın bari.
dediğim gibi aşırı evham yapmışınız.hiç birşey çıkmaz bu işten.numarasını değiştirin rahatlasın.yazılanları okuttum kardeşime, sorgulanmayacağına ikna oldu okuyunca. kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek telefonla taciz etmez miydi?
dediğim gibi aşırı evham yapmışınız.hiç birşey çıkmaz bu işten.numarasını değiştirin rahatlasın.
numara değiştirin kesin çözüm olur.içiniz rahat eder en azından ama bu nedenle ibşey olacağını sanmıyorum ben.ülkede bunca suç işleyen çeşitli örgütlerle bağlantısı olan insan varken 2 telefonla konuştu diye kimse kardeşinizi sorgulamazbi arkadaş kardeşinizi rahatsız etmez mi tarzında konuşmuş o yüzden telaşlandım birden. yukarıda anlattığım gibi tekrar hiçbir şey yazmamız aramamış ama.
numara değiştirin kesin çözüm olur.içiniz rahat eder en azından ama bu nedenle ibşey olacağını sanmıyorum ben.ülkede bunca suç işleyen çeşitli örgütlerle bağlantısı olan insan varken 2 telefonla konuştu diye kimse kardeşinizi sorgulamaz
ETMEZ. o kadar zaman geçmiş sanalda görüştüğü birisinin peşine düşceni sanmam şimdiye kadar çoktan başkasını bulmuştur bence.yok canım onu ben de anladım zaten. sadece çocuk kardeşimi rahatsız eder mi diye düşündüm yukarıda yazdım bak en son ne diyerekten konuşmayı bitirdiğini. kopyalıyorum ne düşündüğünü belirtir misin lütfen.
kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek olsa telefonla taciz etmez miydi?
yani kardeşimi rahatsız eder mi? konuşmayı keseli 1,5 ay olmuş
İçi rahatlamayacak herhalde.ETMEZ. o kadar zaman geçmiş sanalda görüştüğü birisinin peşine düşceni sanmam şimdiye kadar çoktan başkasını bulmuştur bence.
aynen. çok evhamlı telaşlı gördüm rahatlatayım diye uğraş veriyorum amaİçi rahatlamayacak herhalde.
ETMEZ. o kadar zaman geçmiş sanalda görüştüğü birisinin peşine düşceni sanmam şimdiye kadar çoktan başkasını bulmuştur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?