- 3 Mayıs 2019
- 129
- 6
- 98
- 25
- Konu Sahibi meilinggg1
-
Nasıl bir örgüt? Pkk itlerinin örgütü mü?
Canım bir fikrim yok ama belki de öyle değildir kardeşin yanlış anlamıştır.. Çocuğun konuşmalarından örnekler verirsen daha iyi yorum yapabiliriz öyle mi değil mi diyecanım ben de kardeşim de bilmiyoruz ama çocuk tuhafmış direkt her yerden engellemiş kardeşim. konuştuğu için suçlu konumuna düşer mi? ama öyle naber nasılsın tarzı konuşmalar hepsi
Canım bir fikrim yok ama belki de öyle değildir kardeşin yanlış anlamıştır.. Çocuğun konuşmalarından örnekler verirsen daha iyi yorum yapabiliriz öyle mi değil mi diye
Yok yok öyle birşey oldu diyelim ki o kişi terör örgütüne bağlıysa incelendiğinde telefon vs. Kiminle ne iletişime geçmiş ona göre süreç işler. Allah korusun.aynen öyle kandırmaya çalışıyorlar pislikler. kardeşimin şüpheli iletişimi mevzusu falan asla olmadı kendisi öğrenci şuan zaten sınava hazırlanıyor. işte korkusu onu tutuklayıp telefon konuşmalarını araştırırlarsa ben de sorgulanır mıyım korkusu. ailemin başını yakarsam ne yaparım ben diye kendini yiyip bitiriyor kaç gündür. teselli edemiyorum.
Yok yok öyle birşey oldu diyelim ki o kişi terör örgütüne bağlıysa incelendiğinde telefon vs. Kiminle ne iletişime geçmiş ona süreç işler. Allah korusun.
Yok. Öyle birşeyden sorgulanmaz sonuçta destek veren vs bir içerik yok.canım yani kardeşim sorgulanmaz mı böyle bir şeyden? konuşma içeriklerinde falan hiçbir şey yok abla sadece boş muhabetti hepsi diyor.
Böyle bir şeyden sorgulanmaz. Gerçekten merak etmeyin. Polis arkadaşım var. Diyor ki konuşmalar takibe takılsa bile kimle ne konuşmuş diye bakarlar, ona göre alırlar. Her suçluyla iletişimi olanı alıp sorgulayacak değiliz. İletişimde şüpheli bir şey yoksa bir şey olmaz.
Hem şimdi canınızı sıkıp ne yapacaksınız ki. Gidip polise mi soracaksınız. Asıl o zaman derler size kimmiş, neciymiş gelin bir anlatın diye. Kardeşiniz baksın günlük rutinine.
Yok. Öyle birşeyden sorgulanmaz sonuçta destek veren vs bir içerik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?