• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin bir örgüte bağlı olduğunu bilmeden konuşmak?

Bence daha ziyade kardeşinizin herhangi biriyle oyunda tanışıp numaralarını almasına takılın

canım ben de ondan endişelendim ya zaten. kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek olsa telefonla taciz etmez miydi?
ne düşünüyorsunuz bu konuda

canım ben de ondan endişelendim ya zaten. kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek olsa telefonla taciz etmez miydi?
ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hayır edemez, nasıl etsin. Numarasını vs engellesin her yerden kapanır gider olay.

Anlattıklarınız serseri bir tipe uyuyor, fotoğrafını atmaması belki çirkin olduğunu düşünmesindendir? Kimliğini kaybetmiştir belki gerçekten üşengeçtir? Çift hattı varsa belki biri iş içindir?
Sanaldan tanıştığı kimseye kendisiyle ilgili bilgiler vermesin kardeşiniz.

Anlattıklarınız serseri bir tipe uyuyor, fotoğrafını atmaması belki çirkin olduğunu düşünmesindendir? Kimliğini kaybetmiştir belki gerçekten üşengeçtir? Çift hattı varsa belki biri iş içindir?
Sanaldan tanıştığı kimseye kendisiyle ilgili bilgiler vermesin kardeşiniz.

anlattıklarımın dışında şeyler de var direkt öyle düşündüren. çok kızdım zaten bidaha sakın yapma dedim o da nasıl korkmuş. yapmaz bir daha. rahatsız edemez değil mi kardeşimi sadece bu bildikleriyle

anlattıklarımın dışında şeyler de var direkt öyle düşündüren. çok kızdım zaten bidaha sakın yapma dedim o da nasıl korkmuş. yapmaz bir daha. rahatsız edemez değil mi kardeşimi sadece bu bildikleriyle

Etmez yani 1,5 ay olmuş sonuçta.
Siz içiniz rahatlayacaksa numarasını değiştirin.

kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek telefonla taciz etmez miydi?

En iyisi numarasını kapatıp aileden başka birinin üstüne yeni bi hat alın.
Bahsettiğiniz dışında adı yeri vs bilmedikten sonra nasıl rahatsız etsin ki.
Edecek olsa anınsa başka yerlerden arardı. Ama yine güven olmaz tabi en iyisi kapatsın numarayı

çok haklısınız kesinlikle katılıyorum. ben de bunu sordum önce, kendin hakkında ne bilgiler verdin diye sordum kardeşime. adını biliyor soyadını bilmiyor, sadece 1 fotoğrafını görmüş, sesini falan biliyor telefpnda konuştukları için, bi de sadece şehir söylemiş ilçesini değil. konuşmayı keserken de demiş ben seninle artık konuşmak istemiyorum falan diye. çocuk da seni kardeşim olarak gördüm hep küssek konuşmasak da öyle kalacaksın (1,5 aydır tanışıyolar çok saçma) falan demiş. kardeşim önce mesaja görüldü atmış cevap vermemiş sonra da hayır konuşmak istemiyorum diye tekrar demiş çocuk da biraz uzun bişi yazmış sonuna da rahatsız etmem hakkım helaldir yazmış bitmiş orada. ondan sonra daha da rahatsız etmemiş kardeşimi. ne düşünüyorsunuz bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi sizce rahatsız edebilir mi kardeşimi? edecek telefonla taciz etmez miydi?
Kapatsin herseyini kardeşin bi sure elbet unutur ama takinti yapcagini sanmiyorum ben.
Basima geldi benim de yillar once arkadasimin sevgilisi degisik bi tipti ayrildiktan sonra ikimizi de rahatsiz etmeye basladi arayip kufurler tehditler ediyodu, kaydettim bunu yarin sabah ilk işim en yakin karakola gidiyorum mahkemede gorusuruz demistim o gunden sonra rahatsiz etmedi beni.

Birşey olmaz merak etmeyin. Neticede suç bireyseldir. Bir örgüte üyeyse bu kardeşinizi bağlamaz. İnşallah bu korku kardeşinize yeter de konuşmaz bir daha öyle oyundan falan kimseyle.

İletişime birdaha geçmesin. Kardeşinizi uyarın oyun oynayacaksa oynayıp çıksın. Böyle birşey birdaha yapmasın. Örgüt değilde bir sapıkta olabilir...

Kapatsin herseyini kardeşin bi sure elbet unutur ama takinti yapcagini sanmiyorum ben.
Basima geldi benim de yillar once arkadasimin sevgilisi degisik bi tipti ayrildiktan sonra ikimizi de rahatsiz etmeye basladi arayip kufurler tehditler ediyodu, kaydettim bunu yarin sabah ilk işim en yakin karakola gidiyorum mahkemede gorusuruz demistim o gunden sonra rahatsiz etmedi beni.

evet ben de öyle düşünüyorum çocuk en son rahatsız etmem tarzı bişi söylemiş hakkım helaldir falan yazmış bir de ondan sonra aramamış yazmamış

En iyisi numarasını kapatıp aileden başka birinin üstüne yeni bi hat alın.
Bahsettiğiniz dışında adı yeri vs bilmedikten sonra nasıl rahatsız etsin ki.
Edecek olsa anınsa başka yerlerden arardı. Ama yine güven olmaz tabi en iyisi kapatsın numarayı

numarası zaten babamın üzerine. işte babamın başı derde girer diye korktu çok. en son rahatsız etmem tarzı bir şey demiş hakkım helaldir falan yazmış ondan sonra hiçbir yerden aramamış yazmamış. kardeşimin adını biliyor soyadını bilmiyor. bi de biz ilçede yaşıyoruz ama işte ona sadece şehri söylemiş.

Back