- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.479
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
peki arkadaşken de tipi düzgün gelir miydi sizeOlmaz mı. Üniversitedeyken eşimle ilk tanıştığımda gardaşım diyodum. Sırtına güm güm vura vura gardaşım diyodum. Sonra nolduysa işte bi alıcı gözüyle baktım ve baaam:)
Fiziksel çekim varsa vardır yoksa sonradan oluşmaz kendinizi adamla yatakta hayal edebiliyorsanız olur yoksa zorlamayın en azından bir öpüşün falan kısa yoldan deneyin yoksa hemen şut.
Ya ben de yeni baslik acmayayim bu durumdayim hanimlar bana da bi el ativerin.bi adam var benim arkamda hep durdu2 yildir her isle ilgili kafam bozuldugunda ararkm dinler yardim eder.ben adami uzaktan tanirken hos afam da derdim ama yakindan gorunce hic adama sarildigimi falan hayal edemiyorum ya kokuyo gibi geliyo banaama cok iyi bi adam.ben de yalnizim.kariyer anlaminda bana cok faydasi olur.ama ben hafiften yaklassa cekiyorum kendimi hic mi cekmez cekmiyo. Bi sarilmasina musade etsem mi acaba degisen oldu mu boyle olup sonradan?
Tabii ki de. Bence biz farkında olmadan bi çekim oluyor. O insanı tanıdıkça çekim artıyor. Olası da varsa oluyor iştepeki arkadaşken de tipi düzgün gelir miydi size
Yaw yok dusunuyorum dusunuyorum opusmek hic ic acici gel.iyo ama bi deniym bakayim korona bitince
Bakimsiz degil de agir bir koku var sanki.yani bu kokuyu baskalari almiyo sordumben aliyorum ilginc ama
Okudum okudum bi nefesimi tutup gozumu kapatip deniycem.bu devirdenkica bulmak.kolay mi ya hu olursa olur korona bitsin demlkctk size uygun bir cevap vermiş direk öbüşün diyooo: D
Ya bariz bir koku degil de ne bileyim anlayamiyorum.yaklasinca bi an once uzaklassin istiyosun.baskasi kokuyo demesi hic bana geliyo o kokuŞimdi benim üniversitede bir oda arkadaşım vardı yurtta kız nasıl kokuyor ya vallahi o 1 seneyi ne siz sorun ne ben anlatayım
Kız temiz aslında duşu kıyafetleri yıkanıyor vs
Kız duştan çıkıp geliyor ama ter falan kokmuyor teni böyle bariz kokuyordu biz o sene burnumuzu aldırmak istedik sizinki de öyle olabilir bazılarının teni kokuyor değişik
Bak benim kankam vardi hakikaten heekes begenirdi acayip yakisikliydi.bana da cok yurudu ya onjn da teni yagli geliyodu bana mesela o da kokuyodu benceAynen öyle. O yüzden bi kızla bi erkek kanka olabilmesi için bence taraflardan birinin ic yada dış çirkin olması gerek. Benim kankam çirkin değil diyenler de aynaya bakmalı. Bana göretenksss
Senin burnu komple alıyoruz ve seni gelin ediyoruzBak benim kankam vardi hakikaten heekes begenirdi acayip yakisikliydi.bana da cok yurudu ya onjn da teni yagli geliyodu bana mesela o da kokuyodu benceya ben bu konuya yazarken niye evde kaldigimi anladim.burum yuzunden
böyle hissediyorsanız şans vermeyinYa ben de yeni baslik acmayayim bu durumdayim hanimlar bana da bi el ativerin.bi adam var benim arkamda hep durdu2 yildir her isle ilgili kafam bozuldugunda ararkm dinler yardim eder.ben adami uzaktan tanirken hos afam da derdim ama yakindan gorunce hic adama sarildigimi falan hayal edemiyorum ya kokuyo gibi geliyo banaama cok iyi bi adam.ben de yalnizim.kariyer anlaminda bana cok faydasi olur.ama ben hafiften yaklassa cekiyorum kendimi hic mi cekmez cekmiyo. Bi sarilmasina musade etsem mi acaba degisen oldu mu boyle olup sonradan?
ya beğenmedim değil de öyle hoşlantı da olmadı yaniiiBen kesinlikle başta beğenmezsem sonra ağzıyla kuş tutsa şahıs yine beğenmezdim.Bu konuda çok net idim.
Konu sahibi acaba müzikle ilgin var mı nickin 3 tam 1 yarımdan geliyor olabilir mi merak ettimya beğenmedim değil de öyle hoşlantı da olmadı yaniii
Gorada vardı ya kaç kişisiniz diyorlardı airf de üç tam bir robot diyorduKonu sahibi acaba müzikle ilgin var mı nickin 3 tam 1 yarımdan geliyor olabilir mi merak ettim
Feromon deniyor buna size böyle kötü bir koku geliyorsa cinsel olarak uyumlu olamayacağınızı söyleyebilirimYa bariz bir koku degil de ne bileyim anlayamiyorum.yaklasinca bi an once uzaklassin istiyosun.baskasi kokuyo demesi hic bana geliyo o koku
Ten uyumu gercekten cok onemli.benim nasil bi tenim varsa hep nerede capkin gozu doymaz adam var onlarla uyumlu zaten,iyi adamlar kokuyo banaFeromon deniyor buna size böyle kötü bir koku geliyorsa cinsel olarak uyumlu olamayacağınızı söyleyebilirim
Konuya hakimseniz bi sey soracaktim. Uyum yok aranizda dediniz ya adamda mi benim koktugumu dusunuyo yani ayni duygulari mi hissediyor bana ben de ona kokuyo muyum?Feromon deniyor buna size böyle kötü bir koku geliyorsa cinsel olarak uyumlu olamayacağınızı söyleyebilirim
Tersini bilemiyorum yani uyumsuzluk durumda ne olduğunuKonuya hakimseniz bi sey soracaktim. Uyum yok aranizda dediniz ya adamda mi benim koktugumu dusunuyo yani ayni duygulari mi hissediyor bana ben de ona kokuyo muyum?
Vaayy hic bilmedigim seyler bunlar.teninden hos koku gelecek yani benden hoslanan adamdan bende hoslaniyorumdur o zaman.Tersini bilemiyorum yani uyumsuzluk durumda ne olduğunu ☺ Eşleşme durumu varsa yani teninden size hoş kokular gelen biri varsa etrafınızda bilin ki sizin de kokunuz ona cezbedici gelir feromon bu şekilde en uygun çiftleşme eşini bulmak için çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?