- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.479
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bana oldu acikcasi.
Su sekilde oldu, isyerinde beraber calistigimiz biri, benden 10 yas kadar buyuk (yaslar 30-40) olarak dusunun yanimda abi gibi duruyordu. Asagi yukari ayni isi yapiyoruz, beni ise aldiginda meslektas bir abi olarak gordum o zaman boyle bir sey aklimda hic hic hic yoktu. Sonra ayni kulturden olmamiza sebep is aralarinda muhabbet ettik (o da Turk), yan yana calisirken konustuk derken bayagi hoslanmaya basladim. Disaridan cok sert durur, calisanlar cekinir ama aslinda cok duygusal ve romantik bir insan oldugu ortaya cikti. Sonra basbayagi begenmeye cekici bulmaya da basladim zaten boylu poslu bir abiBir aksam eve geldigimde onu dusunmeye basladim, ertesi gun gorurken heyecan yaptim. Yani bir sabah uyandim baktim duygularim var.
Bence bakin. Yani tanimadiginiz birine bir sey hissetmemeniz normal. Hoslanmak zamanla oluyor. Daha once ilk goruste asik oldugum da oldu ... inanin bana askin bir tarifi, formulu asla yok her an gelebilir.
Başlanıyor. Ben eşimi ilk gördüğümde iki cihan bir araya gelse bi adamla bi çay bile içmem demistim 1 sene sonra evliydik
hahah uyudum uyandum aşık oldum : D
bu arada bence de boy bir de saç önemli şekerim : ))
Onlar onemli bence de
Boy pos onemli bu abimiz 1.90 kadar , yapili irice bir abimiz. Saclari da varHoslandiktan sonra birden gozleri de guzel gelmeye basladi. Seslenirken bazen karagozlum diyordum isyerinde, baska kimse Turkce anlamiyor diye
Bilmem ben ilk çekimcilerdenimo ilk çekim olacak zorlamanın anlamı yok
Mesela kocamı ilk gördüğümde daha doğrusu ilk farkettiğimde dedim Allahım sana geliyorum bu neLibido ya baştan vardır ya da yoktur diyosun yani: )
Ayy buradaki hikayelere ben de böyle bakıyorum
benim de çok ihtiyacım var durumum aynı!
Benimle ilgilenen şahıs meslek,statü, huy, kültür açısından çok iyi ama ona karşı tutku, aşk yok bende de..
Bir yanım diyor zamanla olur, diğer yanım diyor otur bi halt olmaz olsa olurdu sal ipini adamın...
Kesinlikle oluyor
Eşimin bana olan ilgisine, sevgisine, beni benden çok düşünmesine, üzerime titremesine bla bla uzar gider bu liste tüm bunlara aşık oldum
İlk başta pek bir şey hissetmedim 3 ay sonra baktım ki adamsız nefes alamıyorum. 10 senedir beraberiz, 5 senedir evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?