birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

Ona alıştıktan sonra başka kimseye öyle bakamıyor insan :)
Eşimi eskiden görürdüm kısa boylu diye hep ay yok ya bu ne diye içimden geçirirdim. Sonra yollarımız kesişti nasıl olduysa.. Şimdi onun o pembiş dudakları beyaz dişleri temiz elleri upuzun kirpikleri ah canım benim.
Kafa yapınız uyuştuğu anda ısınıyor insan ön yargılı olma :)

ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D

Yoo gayet de oluyor,bazen şaşırtıcı sürprizler görebiliyorsun Biraz karşıdakinin kafa yapısına da bağlı tabii.

işte şimdi duygusal çekim hissedip tensel çekim hissedememek de sakıncalı değil mi

işte şimdi duygusal çekim hissedip tensel çekim hissedememek de sakıncalı değil mi
O da sıkıntı. Deli divane aşık olduğun adamla olay işi pişirmeye geldiğinde koca bir hüsran yaşayabilirsin. O zaman otur derdine yan. Libido önemli.

ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D
Bence de çok haklı!
Tutku da bambaşka bişey. Anamızı ağlatıyorlar belki ama yerleri farklı oluyor
Valla sonra diyorum yaşın kaç daha o çekimi biraz daha bekle aşk insanısın :) olmazsa mantığını düşünürsün... Valla hislere zorlayınca da adamdan soğuyorum sonra
Sen biraz daha yokla bakalım belki bi hareketi çeker kendine

Sonra ne oldu? Arkası yarın gibi tatlı tatlı anlatmışsınız...

Kesinlikle. Mutluluktan ağladığım, yok artık bu kadarını yapamaz dediğim ve yaptığı, ayaklarımın titrediği zamanlar olmuştu. Bir de ben genel olarak soğuk bir tipim, midemde kelebekler uçuşurdu. Vay be ne aşk yaşamıştık, tabi şimdi onun yarı heyecanı bile kalmadı

konunla o günlere döndüm gidip beyime bi öpücük vereyim. Hadi hayırlısı olsun bakalım güzel haberlerle gel. Hayatta en güzel şey aşk, dilerim isteyen her kadın doyasıya yaşar

ay tam olarak aynıyız yokluyorum ya napim zaten virüs var başka ekşın yok

O da sıkıntı. Deli divane aşık olduğun adamla olay işi pişirmeye geldiğinde koca bir hüsran yaşayabilirsin. O zaman otur derdine yan. Libido önemli.

uff evet libidomuz bol olsun inşallah

itici de değil işte normalde ben çok kolay itici bulurum birini bunda bu kadar süre nötr kalmam bile bir artı : ))

Bu devirde aradığını bulmak doğru birini bulmak o kadar zor ki
Kestirip atma tanımaya devam et zaman herşeyi gösterir
Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz bu da önemli ???

totalde 1,5 ay ama bir süredir korona dolayısıyla görüşemiyoruz : D

totalde 1,5 ay ama bir süredir korona dolayısıyla görüşemiyoruz : D
Daha çok yeni zaman tanı
Buluşmaların sayısı artıkça anlayacaksındır zaten o çekimin oluşup oluşmadığını
Bazen sadece sohbetle de geçmiyor o elektrik İlla bi yerlere birlikte gidilip görülüp gezilmesi de gerekiyor :)

benimki daha çok lazy in love
neyse aşkta crazy, işte spazzy etmesin mevlam : )
Amin Bir arkadaş, Adamın ağzına ağzına vurmak istiyorum ama aramızda iki metreden az mesafe kaldığında, zihnimde crazy in love, çalmaya başlıyor, demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…