• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

Ona alıştıktan sonra başka kimseye öyle bakamıyor insan :)
Eşimi eskiden görürdüm kısa boylu diye hep ay yok ya bu ne diye içimden geçirirdim. Sonra yollarımız kesişti nasıl olduysa.. Şimdi onun o pembiş dudakları beyaz dişleri temiz elleri upuzun kirpikleri ah canım benim. :D
Kafa yapınız uyuştuğu anda ısınıyor insan ön yargılı olma :)

ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D

Yoo gayet de oluyor,bazen şaşırtıcı sürprizler görebiliyorsun :KK22: Biraz karşıdakinin kafa yapısına da bağlı tabii.

İnsan kimyası ile alakalı bir şey midir bilemem ama hiç hoşlanmadığın, karakterinden haz etmediğin bir insan libidonu oynatabiliyor. Yani tensel bir çekim hissedebiliyor insan. Duygusal çekim neden olmasın? Bazı insanları tanıdıkça sevebiliyorsun, sevdiğini sandıklarını tanıdıkça itici bulabiliyorsun.

işte şimdi duygusal çekim hissedip tensel çekim hissedememek de sakıncalı değil mi :KK70:

işte şimdi duygusal çekim hissedip tensel çekim hissedememek de sakıncalı değil mi :KK70:
O da sıkıntı. Deli divane aşık olduğun adamla olay işi pişirmeye geldiğinde koca bir hüsran yaşayabilirsin. 😅 O zaman otur derdine yan. Libido önemli.

ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D
Bence de çok haklı!
Tutku da bambaşka bişey. Anamızı ağlatıyorlar belki ama yerleri farklı oluyor :bicak:
Valla sonra diyorum yaşın kaç daha o çekimi biraz daha bekle aşk insanısın :) olmazsa mantığını düşünürsün... Valla hislere zorlayınca da adamdan soğuyorum sonra
Sen biraz daha yokla bakalım belki bi hareketi çeker kendine :KK200:

Bana oldu acikcasi.

Su sekilde oldu, isyerinde beraber calistigimiz biri, benden 10 yas kadar buyuk (yaslar 30-40) olarak dusunun yanimda abi gibi duruyordu. Asagi yukari ayni isi yapiyoruz, beni ise aldiginda meslektas bir abi olarak gordum o zaman boyle bir sey aklimda hic hic hic yoktu. Sonra ayni kulturden olmamiza sebep is aralarinda muhabbet ettik (o da Turk), yan yana calisirken konustuk derken bayagi hoslanmaya basladim. Disaridan cok sert durur, calisanlar cekinir ama aslinda cok duygusal ve romantik bir insan oldugu ortaya cikti. Sonra basbayagi begenmeye cekici bulmaya da basladim zaten boylu poslu bir abi :olamaz: Bir aksam eve geldigimde onu dusunmeye basladim, ertesi gun gorurken heyecan yaptim. Yani bir sabah uyandim baktim duygularim var.

Bence bakin. Yani tanimadiginiz birine bir sey hissetmemeniz normal. Hoslanmak zamanla oluyor. Daha once ilk goruste asik oldugum da oldu ... inanin bana askin bir tarifi, formulu asla yok her an gelebilir.
Sonra ne oldu? Arkası yarın gibi tatlı tatlı anlatmışsınız...

işte bu çok düşünme üzerine titreme durumu için deniyorum ben de. Çünkü bir ilişkide partnerin hayatınızı kolaylaştırıyor sizi düşünüp kolluyor olması çok önemli bir husus diye düşünüyorum. Size de maşallah :nazar: darısı başım o zaman : ))
Kesinlikle. Mutluluktan ağladığım, yok artık bu kadarını yapamaz dediğim ve yaptığı, ayaklarımın titrediği zamanlar olmuştu. Bir de ben genel olarak soğuk bir tipim, midemde kelebekler uçuşurdu. Vay be ne aşk yaşamıştık, tabi şimdi onun yarı heyecanı bile kalmadı :D

konunla o günlere döndüm gidip beyime bi öpücük vereyim. Hadi hayırlısı olsun bakalım güzel haberlerle gel. Hayatta en güzel şey aşk, dilerim isteyen her kadın doyasıya yaşar

Bence de çok haklı!
Tutku da bambaşka bişey. Anamızı ağlatıyorlar belki ama yerleri farklı oluyor :bicak:
Valla sonra diyorum yaşın kaç daha o çekimi biraz daha bekle aşk insanısın :) olmazsa mantığını düşünürsün... Valla hislere zorlayınca da adamdan soğuyorum sonra
Sen biraz daha yokla bakalım belki bi hareketi çeker kendine :KK200:

ay tam olarak aynıyız :D yokluyorum ya napim zaten virüs var başka ekşın yok

O da sıkıntı. Deli divane aşık olduğun adamla olay işi pişirmeye geldiğinde koca bir hüsran yaşayabilirsin. 😅 O zaman otur derdine yan. Libido önemli.

uff evet libidomuz bol olsun inşallah :D

Benim de oldu, ilk başta hiç çekici gelmeyen, ısrar sonrası görüştüğüm kişiler oldu ama sonrası hüsranla bitti. Sonra ilk görüşte az çok doğru karar verdiğimi düşünmeye başladım. Ama şu da var itici gelmiyorsa dediğim farklı olabilir.

itici de değil işte normalde ben çok kolay itici bulurum birini bunda bu kadar süre nötr kalmam bile bir artı : ))

Bu devirde aradığını bulmak doğru birini bulmak o kadar zor ki
Kestirip atma tanımaya devam et zaman herşeyi gösterir
Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz bu da önemli ???

totalde 1,5 ay ama bir süredir korona dolayısıyla görüşemiyoruz : D

totalde 1,5 ay ama bir süredir korona dolayısıyla görüşemiyoruz : D
Daha çok yeni zaman tanı
Buluşmaların sayısı artıkça anlayacaksındır zaten o çekimin oluşup oluşmadığını
Bazen sadece sohbetle de geçmiyor o elektrik İlla bi yerlere birlikte gidilip görülüp gezilmesi de gerekiyor :)

benimki daha çok lazy in love :KK70:
neyse aşkta crazy, işte spazzy etmesin mevlam : )
Amin 😅😁 Bir arkadaş, Adamın ağzına ağzına vurmak istiyorum ama aramızda iki metreden az mesafe kaldığında, zihnimde crazy in love, çalmaya başlıyor, demişti. 🤣

Back
X