• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.

Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.

Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?
Sizinle benzer bir durumdayım ben de. Her huyu on numara tipi de fena değil ama fiziksel olarak çekici gelmiyor 5 cm daha uzun olsaydı hiç düşünmezdim bile. Konunuzu takipteyim cekici bulmaya baslarsanız bana da haber verin.

evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.

Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.

Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?

zamanla seversin de zamanla çekici bulmak diye bir şey yok. Benzer şeyler benim şuanki nişanlım için geçerli ben zamanla sevdim ama çekim hiç olmadı 🤷‍♀️ Ben zaten fiziksel çekimi başta yakalamadımsa bir daha asla yakalamayan bir tipim ama çekim duyduklarım çöp tipler o yüzden artık mıknatısımı bıraktım çöpe attım

Onlar onemli bence de :olamaz:

Boy pos onemli bu abimiz 1.90 kadar , yapili irice bir abimiz. Saclari da var :KK50: Hoslandiktan sonra birden gozleri de guzel gelmeye basladi. Seslenirken bazen karagozlum diyordum isyerinde, baska kimse Turkce anlamiyor diye:KK73:
Sahi cherry noldu bu abimize sonra ? 👻

İlk buluşmamızda erkek arkadaşım çok öküzcene gelmişti bide muhabbetimiz çok sığdı. 2. 3. Derken açıldık bayağı ses tonu dokunuşu bakışı imalı cümleleri dedim aşık oluyorum ben galiba. Hatta ilk ben öpmüştüm onu sen bi sene daha beklersin ben öpüvereyim diyip şap diye yapışmıştım. Yani o tutku çekim oluşuyor sonrasında.

zamanla seversin de zamanla çekici bulmak diye bir şey yok. Benzer şeyler benim şuanki nişanlım için geçerli ben zamanla sevdim ama çekim hiç olmadı 🤷‍♀️ Ben zaten fiziksel çekimi başta yakalamadımsa bir daha asla yakalamayan bir tipim ama çekim duyduklarım çöp tipler o yüzden artık mıknatısımı bıraktım çöpe attım

peki nişanlınıza çekim durmuyor olmanız sorun değil mi sizin için

Çekicilikten kasıt tensel bir uyumsa ilk seferde oldu oldu bence. İlk sarılmada içimde kelebekler uçuşmazsa uğraşmam bile.
Ama eh işte çok da yakışıklı değilmiş gibi bir düşünceyse o değişiyor kafalar uyuştukça.

Sevgi zaten zamanla oluşan bir şey. İlk görüşte aşk dediğimiz şey anlık bir hoşlantı sadece. Genelde tanıdıkça söner. Karakterlerin uyumlu olması nadirdir

Bana hıc olmadi o baştaki elektrik önemli. Diğeri çekici bulmak degil tanıdıkça kanı ısınmak oluyor. Çekici bulmak çok ayrı mevzu. Çekici o anda da çekici gelir tabii ne bileyim tarz imaj değişikliği soz konusu değilse

karakter olarak düzgün birini bulmaktan korkmayın bence, ya daha iyisini bulamazsam korkusu bizi bu hallere düşürdü.. akışına bırakın olmuyorsa olmuyordur.. hiç kimse olmasa bile ne oalacak ki? kaldı ki herkesin daha iyisi vardır..

Evet tabi ki

İnsanların geneli zaten kriterine uygun kişilerle evlenmiyor ki
Yani en yakın arkadasım senelerde kıvanç Tatlıtuğ u beğeniyordu.
Ona hiç benzemeyen biriyle evlendi.
Sevdi.
Karakteri düzgün işi gücü olan biriyse zamanla bşyler yaşadıkça duygular oluşabiliyor.

Kıvanç tatlıtuğ gibi birini bulamaması da cok anormal zaten :))))

Eşimi ilk gördüğümde ıyyy bu adam ne böyle dedim.2 senedir dibinden ayrılmıyorum.Bence şans vermek gerek.Ama şunu unutma kimse sırılsıklam deli gibi aşık olduğu insanla da evlenemiyor.Bunu yaşayan insan sayısı da az.Bu sebeple mantığınıza uyan insanla ömrünüzü geçirmek istiyorsunuz.

Başlanıyor. Ben eşimi ilk gördüğümde iki cihan bir araya gelse bi adamla bi çay bile içmem demistim 1 sene sonra evliydik:KK70:

Aynen ben de öyleydim. Fiziksel olarak herhangi bir çekim hisetmemiştim yakışıklı falan da bulmamıştım. Zaman geçirelim seni bi şeye zorlamıyorum dedi 3 ay sonra kör kütük aşıktım 6 sene oldu hala da diyorum ki bu adam aşırı yakışıklı ben yanına yakışıyor muyum 😂 seversen sonradan gözün dünyanın en yakısıklı erkeği gibi görüyor valla

Erkek arkadaşımla 4 sene aynı yerde çalıştık. Hiç yakinlasmamiz olmadı. Ikimizin de aklından geçmezdi. Karakter olarak çok beğenir överdim ama tipim değildi güya. İş yerinde ikimizle ilgili şakalar yapilmaya başlandı. Böyle bir şeye hic ihtimal vermediğim için gülüp geçiyordum. Şakadan bir ay sonra sevgili olduk. Nasıl oldu ben de anlamadım. 3 yıldır beraberiz ve corona mağduruyuz. Bu ay nişanımız olacaktı

Back
X