- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Erkek arkadaşımla 6 ay önce tanıştığımda hayatta bakacağım bir tip değildi( düzgün, efendi, oturaklı bir Alman) sonra zamanla anladım milli piyango bana vurmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacım olmuyo zamanla begenemezsn en azından kendim öyleym basta begendim begendmBilmem ben ilk çekimcilerdenimo ilk çekim olacak zorlamanın anlamı yok
Sizinle benzer bir durumdayım ben de. Her huyu on numara tipi de fena değil ama fiziksel olarak çekici gelmiyor 5 cm daha uzun olsaydı hiç düşünmezdim bile. Konunuzu takipteyim cekici bulmaya baslarsanız bana da haber verin.evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.
Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.
Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?
evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.
Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.
Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?
Sahi cherry noldu bu abimize sonra ?Onlar onemli bence de
Boy pos onemli bu abimiz 1.90 kadar , yapili irice bir abimiz. Saclari da varHoslandiktan sonra birden gozleri de guzel gelmeye basladi. Seslenirken bazen karagozlum diyordum isyerinde, baska kimse Turkce anlamiyor diye
![]()
ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D
zamanla seversin de zamanla çekici bulmak diye bir şey yok. Benzer şeyler benim şuanki nişanlım için geçerli ben zamanla sevdim ama çekim hiç olmadıBen zaten fiziksel çekimi başta yakalamadımsa bir daha asla yakalamayan bir tipim ama çekim duyduklarım çöp tipler o yüzden artık mıknatısımı bıraktım çöpe attım
karakter olarak düzgün birini bulmaktan korkmayın bence, ya daha iyisini bulamazsam korkusu bizi bu hallere düşürdü.. akışına bırakın olmuyorsa olmuyordur.. hiç kimse olmasa bile ne oalacak ki? kaldı ki herkesin daha iyisi vardır..evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.
Evet tabi ki
İnsanların geneli zaten kriterine uygun kişilerle evlenmiyor ki
Yani en yakın arkadasım senelerde kıvanç Tatlıtuğ u beğeniyordu.
Ona hiç benzemeyen biriyle evlendi.
Sevdi.
Karakteri düzgün işi gücü olan biriyse zamanla bşyler yaşadıkça duygular oluşabiliyor.
Başlanıyor. Ben eşimi ilk gördüğümde iki cihan bir araya gelse bi adamla bi çay bile içmem demistim 1 sene sonra evliydik![]()
Yani sarışın seviyordu gitti esmere aşık olduKıvanç tatlıtuğ gibi birini bulamaması da cok anormal zaten :))))