Birinden hoşlanıyorum ama yine platonik olmasından korkuyorum.

Heyecan güzel birşey fakat boşluk kötüdür, erkekler fırsatları değerlendirir sonunda sadece kızlar üzülür .Depresyona giren hiç erkek görmedim..Bekle kalbinin sahibini bulursun...Kapında yatsınlar sen oku boşver..

Bence mesaj atabilirsin ama çok beklentiye girme olmazsa da olmaz. Zaten tanımıyorsun bi tek fotoğrafını görmüşsün ve tıp okuduğunu biliyorsun hoşlantı denmez yani beğenme hayranlık gibi bir şey. Üniversiteye başlayacaksın bir sürü yeni insan tanıyacaksın böyle olumsuz bakma ve şartlanma daha çok gençsin neler neler göreceksin

Tabiki olmazsa üzülmeyeceğim bu saatten sonra kimse için üzülemem. Ama hem onunla tanışıp hem de üniversite hakkında bilgi almak için mesaj atmayı düşünüyorum.

O üniden birkaç kişiyle daha takiplesiyorum

Tanimadan neden takiplesip begenisiyosunuz? Madem tanimadan bu kadarini yapiyoesunuz karsilikli,at mesaj simdiden gitsin.Kasma hic.Yok universiteyi kazanmayi bekleyeceksin de vs vs.Daha dogrusu kafanda yaptigin planla oryantasyon yapmasini mi isteyeceksin kampusu ayni uniyi kazanirsan

Aynı bölümlerde olmayacağız

tıp okuyan bir çocuk .
mesleği elıne alana kadar uzulursun.
okulu boşveren bır çocuk olursa tabı ıyı geçer zaman.
tıp ağır bır okul.

Bu ilişki olabilir ya da olmayabilir. Belki başlar 1 ay sonra biter. Sen öyle her ilişkide ya da aşık olduğunu sandığında hastanelik olursan işin zor.
Bu işin doğası bu. Tanışırsın, bir ilişkiye başlarsın. Ya yürür ya yürümez..
Bence bu ilişki işlerini kafanda çok fazla büyütme. Sen okuluna bak, gerisi zaten gelir...

Hastanelik olma sebebim sadece o değildi. İstediğim yeri kazanmayınca depresyona girdim. O gün de annem hastalanınca panik atak geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…