- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Artık eskisi gibi takmıyorum kafaya. Hayırlısı deyip geçiyorum. Ama yine de şansımı denemek isterimSesini bile duymadığın bir adamdan hoşlanamazsın. Seninki sadece boşluktan kaynaklanan duygularını bir yere yöneltme çabası. Ergenlikte sık görülen bir durumdur.
Bu yazı dolu dolu geçir. Gez toz, eğlen, arkadaşlarınla zaman geçir, tatil yap. Üniversiteye başladığında her şey çok farklı olacak zaten. O zaman gerçekten tanıdığın, bildiğin, arkadaş olduğun birilerinden hoşlanırsın, bir ilişkiye başlarsın belki. Ama bu şekilde olmaz. Zaten hiç tanımadığın bir adama bağlı olarak gitme üniversiteye. Yazık edersin güzelim yıllarına...
OlabilirBelki birisi vardır hayatında çok ümitlenme
Üniversite başladığında hoşlandığın birileri olacaktır illaki o yüzden olmasa bile üzme kendiniOlabilir
Bana umut verip başkasıyla çıktı. Hayallerimi yıktı. Benimle instagramdan açtığı canlı yayında herkesin önünde dalga geçti. Panik atak olduğum için o gün çok kötü oldum, annem de kötüydü o gün hem anneme hem de ona üzülürken böyle oldumDuygularınızı çok uçlarda yaşıyorsunuz
Platonik sevdiğiniz başkasıyla çıktı diye nasıl hastanelik olabiliyorsunuz anlamıyorum
Ayrıca bir arkadaşım sesini Duymadığınız birinden hoşlanamazsınız, o boşluktan olan bir durumdur demiş.
Çok doğru, siz insanların sadece dış görünüşüne mi vuruluyorsunuz, karakterin hiç önemi yok mu? Sizinki ufak bir beğenme, emin olun fazlası değil.
O zaman öyle anlatmalıydınız. Ama tepkilerini yine de çok abartı geldi bana, bilemedim ya fazla mı duygusalsınız.Bana umut verip başkasıyla çıktı. Hayallerimi yıktı. Benimle instagramdan açtığı canlı yayında herkesin önünde dalga geçti. Panik atak olduğum için o gün çok kötü oldum, annem de kötüydü o gün hem anneme hem de ona üzülürken böyle oldum
Ben İİBF okuyacağım. Hedefim kaymakamlıkHerkes bölümüne, kantinine baksın.
Sen ne tercih edeceksin?
Tıpçı her daim yorgundur, hastanede amele dışarda kral olur. Egosuna yenik düşecek elbette, tanrı muamelesi görüyor hastalardan.
Bu EGO’yu yenmek zamanını alacak. Çok var yolu daha
Evet duygusal bir insanım maalesefO zaman öyle anlatmalıydınız. Ama tepkilerini yine de çok abartı geldi bana, bilemedim ya fazla mı duygusalsınız.
Sınavın nasıl geçtiEvet duygusal bir insanım maalesefBana yapmadığını bırakmadı. Arkamdan konuştu beni çok yıprattı. Hem o başkasıyla çıktı hem de istediğim üniyi çalıştığım halde kazanamayınca depresyona girdim. Ama bu sene oalcak istediğim yer
Hayır tabiki zaten ben İİBF istiyorum :) O okulu 2 senedir hedefliyorum. Bir erkek için sevmediğim yere asla gitmem.O okulu çocuk için istemiyosundur inşallah
Güzeldi hiç heyecanlanmadım :) Doktorun verdiği ilaçlar baya iyi yaptı beni kafam çok rahat şükürSınavın nasıl geçti
Uyuşmazsınız.Ben İİBF okuyacağım. Hedefim kaymakamlık
İİBf okurken boş durmayacağım yabancı dil öğreneceğim kurslara gideceğim vs. ama Tıp hakikaten zorUyuşmazsınız.
Şimdi günlük hayatının çoğu okulda geçecek derste.
Ortak alanınız olmayacak, onun dersi okulda bitmiyor.
Senin karşına nE tipler çıkacak ibf de.
En süslü, en bakımlı öğrenci yeridir ibf
Fef tam çalışkan yuvası, okumaktan insan yüzüne bakmayı unutuyorlar.
Eğitimciler ve ibf kebap :)
Tabi hayatım, zaten kolay demedimİİBf okurken boş durmayacağım yabancı dil öğreneceğim kurslara gideceğim vs. ama Tıp hakikaten zor
Sizce o çocuğa üniyi kazandıktan sonra mesaj atmalı mıyım?Tabi hayatım, zaten kolay demedim
Zorluk derecesi sıraladım diyelim.
Mis gibi boş vaktin olacak sertifikalar için.
Mühim olan donanımlı olmak.