- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
mrb arkadaşlar, 3. takımın bu hafta birincisiydim, nikahım dolayısıyla şehir dışındaydım, o yüzden geçikmeli olarak yazıyorum
bir haftada bu kadar çok kilo vermemi öncelikle günde düzenli olarak 2 saat hatta bazı günlerde 3 saat spor yapmama borçluyum...beslenmemde olabildiğince karbonhidrattan uzak durdum, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım, ödem giderici, metabolizmayı hızlandırıcı bitki çayları çok yardımcım oldu...spor olarak ebru şallının yeni çıkan cardio pilatesini düzenli olarak yaptım,bunun dışında 10- 15 dkalık çeşitli bölgesel spor videoları ile çalıştım...Beni gaza getiren tek şey eylüldeki düğünümdü...
nikahtan sonra kutlamalarda birazcık kaçırdım, muhtemelen bu haftayı stabil olarak kapatırım ama önümüzdeki haftalarda tam gaz diet ve spora devam ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=871&p=30942334#post30942334bir haftada bu kadar çok kilo vermemi öncelikle günde düzenli olarak 2 saat hatta bazı günlerde 3 saat spor yapmama borçluyum...beslenmemde olabildiğince karbonhidrattan uzak durdum, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım, ödem giderici, metabolizmayı hızlandırıcı bitki çayları çok yardımcım oldu...spor olarak ebru şallının yeni çıkan cardio pilatesini düzenli olarak yaptım,bunun dışında 10- 15 dkalık çeşitli bölgesel spor videoları ile çalıştım...Beni gaza getiren tek şey eylüldeki düğünümdü...
nikahtan sonra kutlamalarda birazcık kaçırdım, muhtemelen bu haftayı stabil olarak kapatırım ama önümüzdeki haftalarda tam gaz diet ve spora devam ederim