Tebrik ediyoruz canım azmettin başardın bu da ayrı bir zevk ve motivasyon kattı diyet sürecineMerhabalar
Ben 10-11 kilo verdikten sonra kilom durma noktasina geldi o yuzden bu hafta bir cok sey denedim hangisi tutarsa diyeneyseki bosa gitmedi madde madde yazayim belki birine lazim olur
1. Cuma cumartesi pazar hurma yogurt detoksu yaptim
2. Detoks yaptigim icin hemen geri almayim diye haftaici cok az karbonhidrat tukettim ve kalori alimina dikkat ettim
3. Pazartesi sali 2.5 litre limonlu su ictim
4. 1 gun 24 saatlik aclik suresi tuttum
5. Hergun sabah kalkinca ve aksam yatmadan 1 cay bardagi elma sirkeli su ictim
6. Sporumu artirdim
Veee en onemlisi motivasyon bugun bu kilolari verdiysem kaptanimEl_Em ve 5. Takim sayesindedir
IYIKI 5. TAKIM SEVIYORUM KIZLAR SIZI
Tebrik ediyoruz canım azmettin başardın bu da ayrı bir zevk ve motivasyon kattı diyet sürecinebizi de gururlandırdın çok sağol bizde seni seviyoruz
Çok geçmiş olsun canımHerkese merhabaBu haftanın 1.olarak bir sırrım yok aslında . Covid-19 rahatsızlığı geçiriyorum beni Istahimdan vurdu .Pek bir şey yiyip icemedim çorba meyve tuketebildim buda eksi getirdi..
İlerleyen haftalarda buraya tekrar yazicam inşallah. oZaman azmimle ,irademle ve canım takımim 6. Takımın desteği ile Sevgili kaptanımZipzip- Ve takım arkadaslarimin desteği ile verdiğimi burda uzun uzun anlaticam
Hoşçakalin Sağlıkla kalın ...
Çok geçmiş olsun.Herkese merhabaBu haftanın 1.olarak bir sırrım yok aslında . Covid-19 rahatsızlığı geçiriyorum beni Istahimdan vurdu .Pek bir şey yiyip icemedim çorba meyve tuketebildim buda eksi getirdi..
İlerleyen haftalarda buraya tekrar yazicam inşallah. oZaman azmimle ,irademle ve canım takımim 6. Takımın desteği ile Sevgili kaptanımZipzip- Ve takım arkadaslarimin desteği ile verdiğimi burda uzun uzun anlaticam
Hoşçakalin Sağlıkla kalın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?