- 18 Mart 2018
- 30.032
- 118.435
- 34
Sağol ablacım, ınsallah bir gün senin başarınıda burda okuruzKutlarım canım
Azmin ve basarin daim olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacım, ınsallah bir gün senin başarınıda burda okuruzKutlarım canım
Azmin ve basarin daim olsun inşallah
Tebrik ederim canımMerhaba arkadaşlar ;
Öncelikle takım kaptanıma teşekkürlerimi borç bilirim
Emeklerin ve motivasyonun için esperenzaa teşekkür ederim
En önemlisi diyeti sporla desteklemek bana göre....
Sporumu hemen hemen hergün aksatmadan yaptım
Ekmeğin her türünü kestim, tatlı da yok,pirinç makarna yok. meyve Nadire’n tükettim
Yeter ki İnan’ın
Azmi’n elinden hiçbirşey kurtulamaz
Çok teşekkür ederimmmTebrik ederim canım
Tebrik ederimKızlar yeniden merhaba iki hafta üst üste birinci olmak bu duygu tarif edilemez haftada olmak istiyorum istiyorummmm
Gelelim minnak sirlarima merak edilmis
Birincisi kendim için sağlıklı olan programlarla kalori hesabı yapıyorum her sabah protein alıyorum yaglar ise her zaman zeytinyağı tereyagi başka yağ yok şeker bitter cikolata dışında hayatımda hiç yok meyveler hariç bunları hayat düzeni bildim öyle devam edicem
Şimdi bazı arkadaşlar inanmamış beş kiloya ben bile görünce şaşırdım ilk fakat ben pkos ve insülin hastası bir insan olarak hasta olamiyorum çok gecikiyor 1 hafta gecikti ve ayak parmaklarıma kadar sistim sonunda olduğumda ise bütün istahim kaçmıştı yemek az yedim bol bol haraket etmeye çalıştım akşamdan elma tarçın detoksumu hazırladım şeker istediğim an içtim resmen o ödem attırdı 3 kilo ödemdi 2 kilo nasıl gitti derseniz çoğu arkadaşımızın yaptığı şey hep az yiyip kaçamak yapmadan bunyeyi sabit tutmak ben hiçbir zaman sabit tutmuyorum iki haftada bir çikolata bitter bazen tatlı bazen makarna bir öğün ne istersem yiyorum ve diyette olduğumu anlamıyor canım bendenim hemde ödül veriyorum onun dışında tuz kullanmıyorum su tutuyor bedende günde 2 litreden az içmiyorum geçiyorum bile günlük 2 saat sporlarım var yürüyüş olsun günlük haraketller olsun ki ağırlık çalışması da yapıyorum kollarım için bedenen 2 3 santim inceldim yani kastan değil yağdan gidiyor kilolar neyse çok uzattım ben gene bol spor bol sebze protein alarak üstüne saglikli yaşayarak veriyorum ben kilolarımi tabiki kaptanım o kadar güzel motive ediyor ki o olmasa belki ben on kere bırakmıştım bile diyeti gomulmustum cici pastalara keklere onun azmi bizim için çabalaması beni çok motive ediyor @tuzsuz_ruh
2 ayda toplam 12 kilo sağlık bozmuyor arkadaşlar sok diyeti değil yaptıklarım eskiden yaptığım zaman 10 kilo fazla dondugunu biliyorum sadece bunyem metabolizmam hızlı hızını düşürmuyorum illaki durucak ama bir gün 75lerde 80lerde sporlarım çok fazla hedefim için azmim çok fazla herkesin bünyesi farklıdir ben benimkinin isleyisini çözdüm ona göre davranıyorum inşallah hepimiz en güzel kiloları en güzel şekilde veririz herkesi tebrik ediyorum ve herkese başarılar diliyorum
canım tebrik ederim fazlasıyla hak ettinMerhaba arkadaşlar ;
Öncelikle takım kaptanıma teşekkürlerimi borç bilirim
Emeklerin ve motivasyonun için esperenzaa teşekkür ederim
En önemlisi diyeti sporla desteklemek bana göre....
Sporumu hemen hemen hergün aksatmadan yaptım
Ekmeğin her türünü kestim, tatlı da yok,pirinç makarna yok. meyve Nadire’n tükettim
Yeter ki İnan’ın
Azmi’n elinden hiçbirşey kurtulamaz
Sağol canım ama haftaya hayatta birinci olamamcanım tebrik ederim fazlasıyla hak ettin
drdotty evet bunu sormuştumMerhaba
Şuan 68.8 kiloyum
Boyum da 1.65
Hangi takıma girebilirim?
İki de çok iyi ama bir iki hafta geç olsun güç olmasın eziyet etme kendineSağol canım ama haftaya hayatta birinci olamam
Çünkü o kadar yoruldum Kİ abartmıyorum öldüm öldüm dirildim
İki kere burnum kanamıştı ya sizden gizledim iki üç kere daha kanadı zorladım çünkü
Bi sabah bi akşam yemek ne kadar zor
Zor değil başka bişey başka
zor kelimesi bile az gelir
Lokum hâlâ çekiyo canım
10 küsür yerim bir çırpıda
Haftaya yanlışlıkla takım birincisi olsam da(2 kg üstü veren olmazsa yani) tüm takımların birincisi olamam
Nie çünkü 2kg vericem
3 çok zor oluyo çok
Canım hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine bolca Hindistan cevizi koy lokumdan daha güzel oluyor. Bazı isteklerinin yerine alternatifler koymazsan diyet bıkkınlık verir yada biraz kilo verince yine yer yine alırsın. Zararsız şeyler hazırla küçük küçük kendine.Sağol canım ama haftaya hayatta birinci olamam
İki kere burnum kanamıştı ya sizden gizledim iki üç kere daha kanadı zorladım çünkü
Lokum hâlâ çekiyo canım
Haftaya yanlışlıkla takım birincisi olsam da(2 kg üstü veren olmazsa yani) tüm takımların birincisi olamam
Nie çünkü 2kg vericem
3 çok zor oluyo çok
Evetİki de çok iyi ama bir iki hafta geç olsun güç olmasın eziyet etme kendine
2 öğün yemeyle burun kanamasının alakası ne canımSağol canım ama haftaya hayatta birinci olamam
Lokum hâlâ çekiyo canım
Nie çünkü 2kg vericem
3 çok zor oluyo çok
2 öğün yemeyle burun kanamasının alakası ne canım
Geçmiş olsun canım, vücudunun dilinden sen daha iyi anlarsın tabiki. Banada açlık çok iyi geliyor, yediğim zaman rahatsız oluyorum. Yeme deseler yemem, az ye deseler zorlanırım.gezegenfeza zorlandığımdan dolayı kaynadığını yazmışım zaten . Altını çizdim
İnsan kendini zorlayınca bi çok sağlık sorunu ortaya çıkabilir
Normalde üç öğün yiyorum ve tatlıya bağımlıyım
Sabah kahvaltı yapıp
Öğlen yemedim
İşyerinde akşama kadar aç durdum
İkinci öğünü akşam yedim (böyle bi alakası var) artık üç yicem
Ne güzellGeçmiş olsun canım, vücudunun dilinden sen daha iyi anlarsın tabiki. Banada açlık çok iyi geliyor, yediğim zaman rahatsız oluyorum. Yeme deseler yemem, az ye deseler zorlanırım.
ben istesemde sizi bırakamam kitugbaFB
Tebrikler canım. Yazından bile enerji fışkırıyor. Senden çok uzun ayrı kalmak istemiyorum. Umarım verdiğin kiloları alır yine bizimle olursun
Çok mu kötüyüm
Ayyyy ama sen benim ilk mezunumsun duygular şelale